Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:) Meglátom hogy alakul a hétvége és lehet hogy átzajongok :) (vagy leszedem itthon) :)
nem teher de isten sírját se őrizték ingyééééé
Attól félek hogy ez már a rozsda miatt tört körbe. Bár úgyis csak leszerelés után derül ki de ezzel nem akarok senkit sem terhelni.
Helló ha gondolod meg hegedáljuk
Na ezt a videót betenném kötelező olvasmánynak :)

http://www.youtube.com/watch?f...
De de én voltam :) Viszont a gyantázás rendben megoldotta. Most úgy áll mint a beton :)
Nem neked szakadt le az idom nem rég?
Ha igen akkor van dolgod azzal a vassal
Pfff. Szép időzítése volt a vasnak. Tegnap, mint az előrejelzés szerint az utolsó száraz nap, még motorral jöttem be azzal a tervvel hogy utána megy pihenni. Erre hazafelé a népstadionnál bevadult a hangja. Az egyik leömlőm a kipufogónál eltörött. Kicsit chopperes hangja lett ahogy minden negyedik ütem kihallatszott :) Most kereshetek valakit aki meg tudja hekkelni, vagy a korából és a benne lévő 102.000 kilométerből következtetve talán új sort hajtogatni. :(
Köszi Skacok a jókívánságokat. Remélem nem törik bele a bicskám. Mert néha űgy érzem,h lehet nagy falat ez nekem.
Cső!
Itt fenn vagy?
SuMo csoport
Ok,köszi
Szívesen segítek ha tudok
Meg oldom.emberemnek 45 van csak ma sokat segített es nem kedvetek mindíg
Szia,nagyon baba jo valasztas volt.Nekem is volt e34em,nagyon jo volt.egy gond van ezekkel ,a futómű gyenge.nagy s súly meg ilyenek.de ezenkívül rosz szot nem lehet szólni.Sok balaesetmenteset
nagyon szép vigyázzatok egymásra sokáig
9 évig bmw bontóztam szerinted ismerem a bmw-t
nagyon jó autó de nekem azért nincs mert még nem tudtam elérni,hogy ne minden pénzem benzinre meg gumira menjen
bmw az bmw ha megadod neki ami kell soha nem hagy cserben
Nekem eddig csak klasszikus hajtású autóim voltak. Így nem jöhetett más szóba mint a BéeMWé.
Hosszas keresgélés,válogatás,gondolkodás után,egy 2001. E46 320i touring Facelift-re esett a választás.
És nem csalódtam a márkában. Volt már régen egy E28 520i-m.
Az is jó volt.De ez sokkal-sokkal jobb.
40 százalék de akárkinek nincs ám
Szia! Mit vettél?
Sziasztok!

Kicsikét eltüntem,mert "kidőlt" az autóm és másikat kellett vennem.

De mostmár újra használható vagyok

A motorom alszik,ponyva alatt. Az eladást lehet,h visszaszívom,mert az autó többe lett mint számítottam. De megérte.
Nem egyszerű ez az autó vásárlás.ha az ember ragaszkodik egy tipushoz.
Ok, jól van j tudni.És Kb mit jelent az?
Helló ha kell olaj szerintem hivhatsz mert jó a kedveségem az unixba is meg a bárdiba is
Helló
Szerintem Farkasfalka se lett volna több
Az én kicsikém is kész és szintén olcsón :)
Szelepállítás, karbi tisztítás -szinkron - o gyûrûk cseréje, telóolaj csere, fékbetét csere, blokkon vízcsõnél o gyûrûk cseréje. , víz csere. 19 +anyag! Ez elég minimálár! RedLineMotors ix.Illatos u.19 Precíz, korrekt, javításokról fényképeket készítenek, jó szerelôk! Ajánlom ôket!