Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, mizu ? Nos. tegnap majdnem nyári idő volt :D Mikor észrevettem azzonal motorhoz futottam. Mentem citadellához. Majd legközelleb gyeretek ti is
sportszűrő és pálya gumi,angyalkákon pálya gumi,
jobb egyenes visszaváltok,
boldog karácsonyt kívánok !
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
a terv nekem is valami ilyesmi volt,motort odébb vonszol,csak a mozdulással volt gond
hála istennek elég zöldfülü vagyok talajfogásban,de ez most egy darabaig marandó emlék marad
hja, én esés utáni eszmélést követően kettőslátással azzal foglalkoztam mi mindent kell majd rendelnem a motorhoz és ,hogy hogy tudnám kitolni az árokból.
émmá nem. ha nagyobbat esek, maradás földön, vagy a legkevesebb tornával elmozgás az autók-motorok (pálya, vagy közút, attól függ) útjából, és lassan "átnézem" megvan-e minden... és ha felületesen nincs semmi törve, nem áll ki csont, nem dől a vér, akkor felülés-felállás.
ilyen esetekben besokkol az ember és fingja sincs mit csinál,mentős tisztek szerint ez normális.én is fel akartam állni de nem jött össze,azt hittem összeszarom magam.
a sebész szerint nem várható semmi probléma,ha nyugodtan maradok a seggemen,na és ez a fő probléma :) anyáméknál már az összes mesekönyvet,újságot meg mindenféle marhaságot olvasgattam.rádiót hallgatok meg tv de ott is csak a népbutítás megy 0-24be.igaz csak képekben láttam bontás után a motorom,de amint éppkézláb járóképes vagyok irány a műhely.de már csak jövőre
először is köszönöm,jó úton haladok,a biztosító meg nem lesz annyiba hagyva,minden a maga idejében módján,ebbe én nem ártom bele magam,nem értek hozzá
:) Legalább fizet a biztosító :)
én televágtam
A konyok felnyitas ismeros :-)
Nyaron nagyrobogoval elottem 5 meterrel jott ki egy csajszi ugy hogy elotte megallt es korbenezett. De mivel eldobtam a motort es inkabb csusztam az aszfalton a felkenodes helyett, a rendorseg az en soforhibammal hozta ki a vegen a dolot :-(
mikor elütöttem a gyalogost, akkor a pasast 30 ezerre büntették csak... Nekem leszakadt a vállizületem, böööszmenagy vérömleny lett a csípőmben, ami nagyon sokat fájt, végül fel kellett nyitni, a könyököm és a vállam azóta sem jó. Mostani fejemmel jól leperelném a gatyáját, akkor örültem, hogy megmaradok.
De a személyi sérülést ugy is ki kell fizesse,ha okosan jársz utána,és ha meg egyezel nem kell annyi papir meg utána járás
(Tudtommal): sajnos bizonyítani kell a kiesett bevételt. Ez munkabérnél egyértelmű, ha vállalkozó vagy, akkor is tudod valamilyen módon bizonyítani az elmaradt "megbízásokat", így viszont a te szempontodból nehéz lesz. De az ügyvéded tudni fogja, hogy mi ennek a módja!
Annak ellenére, hogy van kötelező biztosításunk, ilyenkor sajnos kiderül, hogy azért az mindent nem térít, így rádöbben az ember, hogy irgalmatlan nagy szop@s egy baleset anyagi szempontból, még akkor is, ha te vagy a vétlen (sértett).
Ha teheted mindenképp ügyvéden keresztül vasalj be annyi pénzt, amennyit csak tudsz, főleg, ha egy ilyen mocsokkal futsz össze, aki még rád mutogat, hogy te voltál a hibás, amikor egyértelmű, hogy ő volt a f@sz. De gondolom, ezt a részét majd az ügyvéd intézi.

Neked azt tudom mondani, hogy mihamarabb épülj föl teljesen!
Én úgy tudom, hogy a "káresemény" napjától jár neked a pénz és onnantól kamatozik!
Csak a biztosító szereti eltitkolni!
A kamatra az igényedet neked kell a biztosító felé jelezned, addig míg nem történt megegyezés/elfogadás részedről! ha már megegyeztél és aláírtad, akkor bukó a kamat!
Nemrég olvastam vhol!
És a legfontosabb: GYÓGYULJ MEG!
Értem, de a biztositója is kell fizessen a személyi sérülés miatt, ezt ne hagyd annyiban mert marha nagy zseton.
mivel nincs meg minden feltételem a cégalapításhoz csak stikában melózgatok,így nagyon nincs mire pattogni sajnos megpróbálok minél több pénzt kisajtolni a motor kárából az a biztos pénz,aztán az embert még perelhetem mert megvan az összes orvosi papírom látleletek,a motorról készült szakvélemény,és a nyomozás lezárása utáni határozat
Hát ez az nem is tudom hogy gondolta az embered hogy lehetsz te hibás:))))de ha nem tudsz dolgozni kérj a biztositójától rendes kártéritést...
arrafele amúgy is sok a baleset,elképzelhető,én 3hétig nem követtem az eseményeket
csak ez a majom mondta hogy én vagyok a fasz,a rendőrök nekem adtak végül igazat.
Jobbulást kívánok! Akkor Te voltál az, akit a mentô vitt el? Be is írtam ide, de nem tudta senki.
Értem de akkor sem értem,Ha te haladsz a sávodban és ö meg rádhuzott,akkor csak ő a hibás....hát nem látott bassza meg az annyát nyissa ki a szemét.Ott a holt tér,nézzen szét.