Hát pont ez az hogy a fényezést féltem, mert mikor pereceltem a fél hasa és az egyik komplett oldalidom 50 pénzbe fájt.De ha belülről épitené fel az ember akkor nem érintené....képen az első csavar tartó van eltőrve,és elég magassan van tehát látszik rendesen
Fonákon csináltam, bár én annyira nem foglalkoztam a hasánál azzal hogy hogy néz ki. :) De ha rendesen kintről építed fel és utána becsiszolod akkor értelemszerűen látszani fog. De ha takart oldalról építhető fel, akkor nem vészes
Annyit mindenképp tanultam belőle, hogy vannak akik mindenhová felregisztrálnak és "tanítanak"
Személy szerint nem hiszem, hogy sokat lehetne tanulni egy másik kontinensen elhelyezkedő kanyarban történő esésből .... pláne nem visszafelé lassítva de egyértelmű : az én hibám
Szia, figyu már:azt szeretném kérdezni hogy ezzel az üvegszálazással az idomtartót is meg lehet javítani?
Azért kérdezem mert még múltkor egy partáról szálltam le és odaveretem a hasát,És a has idomot és az oldalidomot egymáshoz rögzítő 2 fül eltört nekem,műanyagos már hegesztette de nem volt valami tartós.Ezért kérdezném nem lehetne szerinted ezt újra alakitani az üvegszálas gyantával?
Sziasztok!
Én is elraktam már télre a mocit. Most jön a garázsban nyálcsorgatós és neten motoros videókat nézegetős időszak.
Ajánlom figyelmetekbe az itt található videjót, lehet belőle tanulni. http://sebessegoltara.blog.hu/...
Eladót tudok
Ha gondolod van rá megoldás 06307423741
De ez a fényezést mennyire érinti?
Személy szerint nem hiszem, hogy sokat lehetne tanulni egy másik kontinensen elhelyezkedő kanyarban történő esésből .... pláne nem visszafelé lassítva de egyértelmű : az én hibám
Azért kérdezem mert még múltkor egy partáról szálltam le és odaveretem a hasát,És a has idomot és az oldalidomot egymáshoz rögzítő 2 fül eltört nekem,műanyagos már hegesztette de nem volt valami tartós.Ezért kérdezném nem lehetne szerinted ezt újra alakitani az üvegszálas gyantával?
Én is elraktam már télre a mocit. Most jön a garázsban nyálcsorgatós és neten motoros videókat nézegetős időszak.
Ajánlom figyelmetekbe az itt található videjót, lehet belőle tanulni.
http://sebessegoltara.blog.hu/...