Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem hó jön és motor megy alvadni azt járok autóval
én is ezt szoktam mondani,most pár napig a házban lakik a gép,ha kiszáradt minden akkor próbálkozom beindítani,és mindent leszigetelek
Ha nem havazik, vagy nem szakad az ónos eső, akkor én is :) Egyébként kocsi.... Vagy mint holnap, home office :) Fenének van kedve a hóban szenvedni a mazsolákkal :) Így inkább marad az itthonról munka :)
én minden nap megyek
hát az jó lenne, mert még mennék egy karikát:)))
Azoknak koppan a tükrük:))))
Igazából nem repülni szeretek csak feljártam vele ennyi és szerintem ott talán találkozhatunk persze nem tudom
Most jelenleg nem igazán érdekel mert nem hiszem,hogy volna rá pénzem
Jaa mármint hogy érdekelne? :)
Nálunk mondjuk évente tést csoport indul csak mert a vezető oktatónk nem akar felhalmozni sok diákot. Van egy kezdő csoport akik földön illetve Epöl-Márriahalom környékén gyakorolnak pár hónapig (max 30-40 méteren) és van egy haladó csoport akik már magasstartosok. Így mindenkivel tudnak foglalkozni és a két oktató osztja a csoportot :)
Szóltok mikor hol és benne vagyok :) Elvileg jövő hétre megint tavaszt mondanak :)
Vannak olyan autósok tisztelet a kívételnek akik akkor sem vennének észre ha beülnél mellé.
Hát igen a városi közlekedés már csak ilyen:)))Az én régi TDR-emnek a kormányvége pont akkor magasságba volt mint egy személyautó visszapillantója:)))élvezték mikor koppantam párszor:)))de azért sokat változott a sofőrök hozz állása a motorosokhoz, és figyelnek,és ha nagy hanggal jössz simán húzódnak:))
Hát igen annyiért nem volt sok, pláne ha használod sokat:)))majd gyere közös gurulásra:))) majd hasznát veszük:))
Na csak azéééééééééééééé
***sajnál
Motorom feldobtam cserére
Nem nevet sajnál
:DDDDDDDDDDDD
így azért nem értek hozzá de haverom meg fertőzte agyam erre kiment fél éve szerinted?
:) Egy kék Skywalk Mescalom van. Nem sokan repkednek ilyen ernyővel :)
Szerintem már láttalak mert sokat voltam fent
Dehogynem. Ha jól fúj a szél, akkor szoktunk fent repülni az újlakin vagy gyakorolni lent a hangár előtt.
nem szoktál feljárni Hármashatárhegyre?
:):)
Én nyáron estem egyet. Üres főúton megyek, bekötőútról megáll a kocsi, csajszi vezető körbenéz, majd kijön... előttem 4-5 méterrel. Én persze eldobtam a gépet, végig csúsztam a kocsi felé és sisakkal betörtem a dísztárcsát. Persze a csajszi ragaszkodott hozzá hogy írjuk be a baleseti bejelentőre hogy ott megsérült a kocsija, ebben nem voltam benne (hiszen nem is ért hozzá a motor). PErsze rendőr hív, a rendőr megállapítja, ha fejjel koppantottam le akkor nem a baleset következménye. Másrészt miven eldobtam, a motort és nem ütköztem a kocsival, a csaj nem tartozik felelősséggel hanem "vezetéstechnikai hiba" Pff köszönöm. Mélyen a zsebbe lett nyúlva. :(
Egy Rollei ActionCam 100-assal.
Anno ez volt a legolcsóbb HD kamera elfogadható áron amit sisakra is tudtam rögzíteni mert azért többnyire repüléskor használom. Viszont vízalatti felvételekre is teljesen rendben van. Szerintem 19.000-ért nem pénz érte. (csak nem szereti a félhomályt :( )