Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nevet változtattál :P
Rám gondolt, meg a feleségemre
De biztos megfelel
Szerintem cseréld ki de kényelem szerint szivacs jobb
Sziasztok csibészek
Már le kéne rakni vasat de nem tudom
Sorbán János
Szia
Remélem meg felel
Sziasztok,szerintetek melyik a jobb?a vastagabb sárga szivacsos vagy a vékonyabb kemény műanyag protektor.vettem bor szerkot es a szivacsos van benne de nekem van keményebb műanyag.kicsereljem?
Hello minden rendben van öröm boldogság :) nálatok facebook nincs egyikőtöknek sem ?
Szeva Laci! Mi van veled, minden ok?
Egy kis segítség kellene valaki nemrégiben töltött fel egy képet egy KTM es-torta volt rajta egy hegyet ábrázol mint egy Cross motor pálya úgy nézett ki nem tudjátok hol melyik topicban láthattam a képet? köszönöm fontos lenne ha valaki tudj kérem jelezze | válaszolok
....Azért reggel már kristályosodott a köd a plexin a nulláson.... :)
2008 as rs bontódik ha nem kell senkinek egybe ! ha vkinek kell vmi irjon ! lehet szétbontom ! boti3@freemail.hu
5e volt a karbi szinkronom még nyáron, így tudnék örülni ha annyiból megúsznám a szelephézag ellenőrzést is...
Állításra azt mondták, hogy olyan 50-60 ezer km előtt SV-knél nem nagyon kell hozzányúlni...
Jövőhét végén szabin leszek, így valszeg akkor lesz elintézve.
kb.5e az ellenõrzés és 10 körül, ha állítani kell. Karbiszinkronnal együtt számolhatsz hússzal.
Háát én Simáékhoz vittem csörgést kivizsgálni, kiderült hogy vezérműlánc nyúlt meg, de kicsit húztak még rajta azzal a kikötéssel hogy ezt bizony tavasszal cserélni kell. Közben ideiglenesen átmetszették a megroppant gyertyamenetemet is és kipucolták a karbikat, szólav elmókoltak vele. Ehhez képest igen baráti áron. Én spec tuti hogy hozzájuk viszem tavasszal láncot cserélni mert rendes helicoilt tekertetni a gyertyamenetbe (+olaj+szűrők+mifene cserére)
Helló!
Az a bajom, hogy van is rá ember, meg nem is. A szerelőm Egom-ban lakik és oda kéne vinnem a motort, majd valamikor mehetnék érte. De a mostani melóm mellett nem tudom, hogy mikor tudnám megoldani.
Ő tudom, hogy jól és olcsón meg tudná oldani, de a távolság miatt mást választanék, de még csak elképzelésem sincs, hogy mibe fáj egy ilyen...
Egyébként kb. 100 m-re lakom egy Yamaha szerviztől, de kicsit félek egy szakszerviztől....
Köszi az észrevételt! Rögvest korrigálom.
emailbe dobd el, meg van még a címem?
várj felhivlak:)
Karbiban vannak o gyûrûk, azokat. Szelephézagot idôs gépeknél 12ekm ellenôrizni kell.Szükség esetén állítani, fontos dolog! Mielôtt beégnének. Árat nem tudom szabad - kiírni. 5 jegyû es néggyel kezdõdik, anyaggal mindennel.
Engem is a telló olajcsere érdekelne, meg milyen tömitéseket cserélnek? meg ez a szelephéz....ezt mikor kell mikor érdemes?ja a lányeget nem irtad....mennyi?
Már tudom mennyi, ajánlatot kaptam, korrekt volt. Telóolaj cseréje, karbi tisztítás, tömítések cseréje, szinkron, szelephézagell., elsô fékbetétek cseréje. Kb -ra tudom és a szakik drágábbak. Kivéve a szerelômet, mert Õ a legjobb, de nehézkes mert Keszthelyen van! :(
Azt már mindjárt gondoltam,A Lajosra rá mertem a karburároromat bízni miután láttam mit csinált a sajátjával:)
Igazad van és helyes is de mi nem szoktunk se mókolni se kókányolni
A csere R1-re lemaradt:))
Kíváncsi leszek mennyibe fog fájni, majd jelensd:))))mondjuk én is úgy vagyok vele hogy inkább oda adom azt a pénzt minthogy valaki neki áljon mókolni:)))