Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lezártad a hidat? Jó kép!
Hello!
Egy gyors jelentés rólam. Mivel nem tudtam máshogy megoldani, így legurultam a mocival a helyi Yamaha szakszervizbe. Ők csinálták meg a szelephézag ellenőrzést és az állítást is. 10.700.- Ft volt cakli-pakli, így ócón megúsztam (munkadíj, lapka, tömítés).
Megcsinálta egy alu-hegesztű (P.vörösváron) a váltókaromat is. Lényegében egy 1 cm átmérőjű alu rúd lett odahegesztve. Szerintem teljesen jó lett. Ez is meg lett 2 rongyból (varrat+rúd).

Én meg egy kézi melegítővel fölmelegítettem, majd kikalapáltam a váltó/lábtartó felfogatást is, mert az is elhajlott egy pöppet...

A motor elpakolva és pihi kb. márciusig.

Tavasszal az első a fékbetét csere lesz. (halogatom-halogatom)
Hát tesókám meg van a gyári szerelési könyvem és ott irja fehéren feketén 20w50.És ásványi,,ezek még azzal vannak kitalálva .De volt benne 10W40 is de azt ugy ette mint a huzat, 300 km után belement 2-3 dl.De a 20W50 essel meg megveszek 4 litert és elég egy szezonra, melemegy 3,2 liter a többi meg pont elég volt mentem 4 ezret.És a szerelő és a motorosboltos gyerek is azt mondta ennek ez kell és ennyi.
Miért 20-50? Érdekes. De szerintem bármilyen 10-40 jó bele. Mindjárt nálam lesz a motor, már kész csak menni nem lehet
a castrolnak semmi baja sincs
csak mivel sóher az ember mindig azt keresi/veszi ami a legolcsóbb
aztán csodálkozik hogy hamisat vesz
pl pár éve a szabadkai piacon hegyekben állt az olaj......
Az autóba nekem is valvolin van, asszem de nem tenném rá a nyakam:))de ha valaki kedvezménnyel vásárol olajat az jelentkezzen mert mindjárt március eleje
Helló
Szerintem nem rossz de én valvoline-t használok mindenbe autó,motor ,csónak motorba meg motul
Ja meg azért kérdeztem mert a repsolt nem ismerem és a castrolról tudom hogy nem valami hires.....
a motult nézten én is de enyémbe 20w50 kelll
Motul vagy Fuchs 10-50. Castrolt felejtsd el !
Szerintetek a Repsol vagy a Castrol motorolaj a jobbik féle?
hát pont ezt mondom,de biztos hogy megoldható lenne a dolog,csak megfelelő alapanyagokkal kel neki indulni,de lehet nem éri meg bemész a bótba és veszel egyet és az a tuti:))
hat azert nem pont kukoricakemenyitos vizet szeretnek iszogatni, hogyha megszomjazom egy turan :D
olyan zacskoba kell rakni, aminek a molekularis szerkezete nehezen bonthato es akkor nem fog frocsogni a feher cucc... viccesen nezne ki a delikvens egy eses utan "teleelvezett" gatyaval
Hát nem tudom ,annyira nem értek hozzá:)))de perecnél érdekes lenne mikor szétföccsen a kemyényitő:))) vagy ha meéhezel egy túrán meg is ihatod:))
Egyébként miért ne lehetne olcsón ütésre keményedő protectort csinálni? Szimplán valami nem Newtoni folyadékkal kell feltölteni. (mint mondjuk a kukoricakeményítős víz)
Ütésre keményedő:))azért annyi zsetont nem adtam a ruháért hogy olyan legyen benne:)))Neten nézelődtem és a törökbálinti RMCnél volt olyasmi ami tetszett és jó is lett volna rám:)))Oda rengeltem őket törökbálintra mert nem volt minden ott,és amit rendeltem egyik sem volt jó rám:(((a 3 xles nadrág a térdemig jött fel:((((igy válogattam onnan,BSTAR kombó fekete bór a kabát hóna alatt van egy kordura csik gondolom a szellőzés miatt,ndrágon koptató minden fasza,csak a kabátra kell majd rakatni egy hosszú cipzárt mert nincs rajta csak a rövid...de a télen ráérek
a kep alapjan nekem a puha protektorok nem ugy neznek ki, mint az utesre kemenyedo profi cuccok... az enyemben sem azok voltak, ezert is csereltem le a kemenyre oket.
Méret ok, kicsivel kisebb a kodrura kabátból való műanyag, de sokkal kényelmesebb,már amennyit hordtam:))) fél órát lakáson belűl:)))))
És remélem nem veszem majd hasznát de jó az ha benne van:))
nekem is ilyen puha puha ize volt anno a borkabatomba. kicsit nehezen ment ugyan bele, de beleeroszakoltam a cordura kabatombol a muanyag (belul szivacsos) cuccokat. nekem kenyelmesebb es nagyobb biztonsagerzetet is ad... illetve adott, amikor 2 eve kiutottek alolam a motort
Sziasztok
Ma mentem egy jó kis kanyart Pomáz,Csobánka,Pilisvörösvár aztán haza
Gsx-r 1000 K5-K6 alkatrészek eladók.
A kemény a kényelmesebb,lehet mert már be van törve,és annak a belseje is puha,nem egy darab műanyagra gondolj.
Jövő hétre még motorozható időt igérnek :)
Na szépek vagytok pesti csibészek