Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
Ha kell segítség majd sikítasz
:)
Hát érdekes gondolat,de ha lehet hajtogatni akkor a szél is hajtogatja majd nekem:)))mert mi ad neki tartást?
Nem tudom majd meglátom mi lesz:)
ja és nem plexi tehát lehet hajtogatni
ha gondolod segitek kivágni polikarbonátbol mert újpesten lehet kapni
Szia
Szerintem jobb volna ha Tomifoliával csináltatnád szerintem szebb volna mint carbon
Meg is van a Dr aki megcsinálja, akkor rá rakatom, max ha nem ok akkor le tépem ...kamerázni meg nem fogok,majd mint a Görög múltkor, szikszalag és a többi:))
Valszeg jól nézne ki. Csak ha későbbiekben kamerázni szeretnél,akkor.........
Azon gondolkodom erősen hogy le carbon fóliáztatom a pleximet.....mivel enyém elég ritka darab se bubis se szinezett plexit nem találok:(((
Vélemények?
Szia
Probléma nálam is megoldva hegedáltam tegnap egy kicsit
probléma hárítva minden ok
kár hogy nincs on board kamerám,álljon belém a bökő ha nem kaptam volna oscar díjat érte.1es alapjárat,vizes fű,pici gáz óvatos kuplung és szieszta.utána azon vakaróztam hogyan állítsam fel jobbról
idáig csak bal oldalra estem
Kezdet:bicikli,ló,
Folytatás:motor,autó
Mostanság:autó,motor,cs
Szia
Eszem már egy pár százezret
életem első bukása nekem is kertben történt,álltó helyembe.valahol el kell kezdeni,nem?aki még nem esett az nem is motorozott még,szerintem
Sajna a mai helyzetben nehéz dolog ennyi mindent fent tartani
Autó,motor,csónak
otthon tarcsiban figyel majd a supermoto kerekszett. aztan amikor huligankodni kell, akkor kerek lecserel, aztan amikor dagonyazni kell, akkor kerek visszacserel. olcsobb, mint ket motor.
bar ha tehetnem, en is tartanek 3 motort... a mostanit kozutra. aztan egy jatszomotort palyara, es szivesen kiprobalnam a terepen motorozast is, szoval egy endurot is - supermoto szettel, mert azert neha kene a varosban is huligankodni
Bolond pecás is vagyok nem csak vad autós és motoros
Csak az a bajom nekem kell terepen is járni meg városba tehát ezért kell nekem ilyen motor
De majd ha nagy leszek és lesz sok pénzem lesz két motorom azt ennyi
120-ig azert eleg nyomatek van benne es kapkodja a labat! raadasul ha felpattintasz ra egy supermoto szettet, akkor csak leshetjuk a hatsolampad
mondjuk a multkori kiruccanason meg is lepodtem halin, ahogy utassal halal lazan otthagyott mindenkit - csak en voltam a seggeben, mert pont olyan tempot diktalt, ami nekem nagyon fekudt.
az rf meg egy kibaszott jo motor. havernak volt 400-asa. anno, amikor gyorbol hoztuk haza a 929-esemet, feluton csereltunk. haver at a 929-re, en az rf-re. ivelt jobbos kanyar + feluljaro valahol tata, vagy tatabanya kornyeken: haver megy 130 korul, en a kis rf-fel nyelgazon lapon fordulva el mellette es kozben meg intettem a szembejovo motorosnak is. kar, hogy palyan nem volt alkalmunk kiprobalni, mert egy twingos oreglany b-oszlopa kivegezte szegenyt
Asszem ott is kerestem már,mert ott is occo. De nem találtam. Még azért holnap megnézem hátha. De annyira nem égető.
Már egyébként is ideje volt szétszednem :) Tavasszal szívtam a karbikkal. Majd rendberaktam őket és azóta már elfelejtetem,hogy is kell leszedni a tankot.
sajna hegyen elvérzek mert gyenge
pár helyen van kedvezményem
Ha gondolod körbe nézek hol tudom kicsit ocson megoldani
anno neztem, hogy mennyi lenne, ha cserelni kellene... kibadraga!
meg az ngk is horror, bar ha e-bay-rol vennek nagyobb tetelben es a maradekot eladnam joarasitva, meg jol is jarnek