Meg is van a Dr aki megcsinálja, akkor rá rakatom, max ha nem ok akkor le tépem ...kamerázni meg nem fogok,majd mint a Görög múltkor, szikszalag és a többi:))
Azon gondolkodom erősen hogy le carbon fóliáztatom a pleximet.....mivel enyém elég ritka darab se bubis se szinezett plexit nem találok:(((
Vélemények?
kár hogy nincs on board kamerám,álljon belém a bökő ha nem kaptam volna oscar díjat érte.1es alapjárat,vizes fű,pici gáz óvatos kuplung és szieszta.utána azon vakaróztam hogyan állítsam fel jobbról
idáig csak bal oldalra estem
otthon tarcsiban figyel majd a supermoto kerekszett. aztan amikor huligankodni kell, akkor kerek lecserel, aztan amikor dagonyazni kell, akkor kerek visszacserel. olcsobb, mint ket motor.
bar ha tehetnem, en is tartanek 3 motort... a mostanit kozutra. aztan egy jatszomotort palyara, es szivesen kiprobalnam a terepen motorozast is, szoval egy endurot is - supermoto szettel, mert azert neha kene a varosban is huligankodni
Csak az a bajom nekem kell terepen is járni meg városba tehát ezért kell nekem ilyen motor
De majd ha nagy leszek és lesz sok pénzem lesz két motorom azt ennyi
120-ig azert eleg nyomatek van benne es kapkodja a labat! raadasul ha felpattintasz ra egy supermoto szettet, akkor csak leshetjuk a hatsolampad
mondjuk a multkori kiruccanason meg is lepodtem halin, ahogy utassal halal lazan otthagyott mindenkit - csak en voltam a seggeben, mert pont olyan tempot diktalt, ami nekem nagyon fekudt.
az rf meg egy kibaszott jo motor. havernak volt 400-asa. anno, amikor gyorbol hoztuk haza a 929-esemet, feluton csereltunk. haver at a 929-re, en az rf-re. ivelt jobbos kanyar + feluljaro valahol tata, vagy tatabanya kornyeken: haver megy 130 korul, en a kis rf-fel nyelgazon lapon fordulva el mellette es kozben meg intettem a szembejovo motorosnak is. kar, hogy palyan nem volt alkalmunk kiprobalni, mert egy twingos oreglany b-oszlopa kivegezte szegenyt
Asszem ott is kerestem már,mert ott is occo. De nem találtam. Még azért holnap megnézem hátha. De annyira nem égető.
Már egyébként is ideje volt szétszednem :) Tavasszal szívtam a karbikkal. Majd rendberaktam őket és azóta már elfelejtetem,hogy is kell leszedni a tankot.
anno neztem, hogy mennyi lenne, ha cserelni kellene... kibadraga!
meg az ngk is horror, bar ha e-bay-rol vennek nagyobb tetelben es a maradekot eladnam joarasitva, meg jol is jarnek
Ha kell segítség majd sikítasz