Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok,ott a telszám Jimmié.zörrenj ha gondolod
ok,csörgök
Holnap ráérnék én is
Ha lesz valami,csatlakoznék hozzátok.
Csörögj rám akkor,hátha jó lesz.Max egy rövid dumálásra vhol.20kilencezer500hat45
hát az kicsit korai nekem, olyan 3-4 től lett volna jó
Szia!
Holnap megyek műszakira. Érdre viszem a motort,jöhetsz,ha van kedved! 13kor indulok a XI.Bornemissza térről!
hahóóó, na mi lesz holnap vagy 4-én?
Én is örülök!
Remélem lesz még alakalom hogy együtt motorozzunk.
Érdekes ez a prontós dolog....én is kipróbálom.
Jók a képek de nem tudom feltölteni valamiért:((
Sziasztok!
deszka: Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek :)
Hogy sikerültek a fotók?

más...
Egy mocitakarítási tippet ezúton megosztanék a nagyérdeművel.
Korábban olvastam valamilyen fórumon, hogy ha a gép cseppfoltosan szárad mosáskor, rá lehet menni prontóval. Így hát vettem egy egy roszmannos sajátmárkás bútortakarítót negyedannyiért (valami domol vagy hasonló neve van).
Korábban már használtam mosás után idomra, sisakra és tankra nagyon szép eredménnyel. Csillog tőle a gép mint a Salamon töke. Ma kipróbáltam rászáradt bogárbélre és arra is kitűnő. Egy percet rajta kell hagyni és nagyon szépen lejön minden szutyok. A portaszító hatásról és a remek illatról nem is beszélve

mk
Igen jót mentünk:))) 2en voltunk Mk-val:))
Helló!

Remélem jó volt a tegnapi gurulás! Én Dobogókőre néztem föl 3 után. Egészen tűrhető volt a forgalom!

Ma meg 5 körül akarok még elugrani valahova, csak azt nem tudom még, hogy hova!
Királyság!
ok,megdumáltuk.Ott leszek
Árpád-híd környékéről megyek.
Akkor legyen egy tali 13:50 és 14:00 között a Mozaik utcai MOL-nál.
mk
honnan indulsz pestről?én is mennék!irj vagy csörgess meg és találkozhatnánk
Sziasztok!
Ha minden jól megy, ma 2 körül indulok Pöstről. Lehet egy gyülekezőhely Szentendrén a Sparnál. http://g.co/maps/pcygh
14:10 és 14:20 között ott leszek, aki benne van egy közös pilisi gurulásban, szeretettel várom.
mk
Mi ma mentünk a párommal egy olyan kört mint a multkor hármasban CatPee-vel. Csak most kicsit több volt a birka és nemigen akartak lehúzódni. Ez főleg a szerpentineken volt kellemetlen. De azért csak leküzdöttem őket.
Így holnap maradok a fenekemen.Legalább össze tudom heggeszteni végre az új bakot a motorhoz.
De egy kiskört lehet,h megyek. Szentendre-Pszentlászló-Visegrád.
Hát attól függ mikor:)holnapra vidámpark van tervezve, de nem tudom meddig maradunk:)
Helló,én lehet hogy tudok menni Szentendréről.
Nem, sajna tegnap nem tudnam motorozni, de holnap délután lehet, hogy megyek egy kört. Volna aki csatlakozna?
Szia,tegnap délután nem voltál az üllőin a határút után kifelé? mert láttam pont 1 olyan gépet mint a tied:)))
"... a motor maga nem csúnya,csak nem motorozásra való,hanem mutogatásra."
Nem hiába van benne csak 4800 km... és áll garázsban...
Amúgy nagyon szép darab!
Szaasztok!

Ma egy ilyen izével jöttem haza:Yamaha Virago 535 névre halgat.
A motor csaknem egy évet állt megint. Így először életre kellett keltenem.A karburátorokba belerohadt a benzin,ahogy szokott.Az aksi lemerült.A gazdája nem használja,csak van neki.De minek?
Hamar rácba szedtem és már pöfögött is ahogy kell.Majd meló után ezzel jöttem haza,h mnjen is egy kicsit mielőtt vissza kerül a garázsba.A motor 12 éves és van benne 4800km.
Gondoltam hazafelé kerülővel jövök és így Szentendréről felmentem Pilisszentlászlón keresztül Visegrádra,keresztül az erdőn,majd onnan haza Tahiba.
Nagy élmény volt sportmotor után ilyen csopperfélén ülni.
A virsli kerék elöl minden hosszanti bordát közvetített flém. A hátulja pattogott minden kis szir szaron.Ledönteni nem mertem nagyon mert féltem,h leér a lábtartó,vagy kimegy alólam.Nomeg nem is nagyon lehet dönteni a csopper jellege miatt.Nem egy kanyarvadász gépezet. A motorja nagyon finom,kellően erőtlen,lomha vacak.A váltó viszont meglehetősen könnyű és pontos,még kuplung nélkül is.A fékpedál viszont meglehetősen szar helyen van.Folyton bele akadt a lábfejem.Fordszám mérő nincs,fokozat kijelző sincs,így sokszor nem tudtam,h hanyadikban vagyok.Miután leküzdöttem a hegyi utat.A 11-esen hazafelé vettem az irányt.A bogdányi egyenesben gondoltam megnézem mit megy.Kihuzattam a fokozatokat,majd háromszor körbecsavartam a gázmarkolatot és vártam.A mutató 140-ig bírt felmászni tovább egy tapodtat sem.De ott már úgy kapaszkodtam a menetszéltől,mint a prérifarkas a rakétán a gyalogkakukkban.Így a kényelmes utazója 90-100 körül van.
Egyébként a motor maga nem csúnya,csak nem motorozásra való,hanem mutogatásra.

Konklúzió: Aki a Choppert kitalálta,annak fingja sincs a motorozás élményéről.
Tahiban lakok duna kanyarban ! szentendre mellet !