Igen azt használom.Egyébként habzik mint a fene.
Az összetételt be kell magolni használat előtt!
Az ecsetet 54,897432mm-t kell mozgatni horizontálisan és 34,67851mm vertikálisan. Így éred el a kellő tisztító hatást!
Hali!
Ebből gondolom a Brigéciol 2000-et használod. Elvileg az vízbázisú.
Viszont az összetétel megér egy misét. Mondjátok ki ötször egymás után, de nagyon gyorsan!
"Négykomponensű kókusz-alkil-metil-amin-etoxilát metil-klorid, C9-11 Alkohol etoxilát, hydroxi-etán-difoszfonsav, , tetrakálium-pirofoszfát, habzásgátló"
Köszi! Büszke is vagyok rá! No meg a másik kettőre is.
Brigéciol amivel én szoktam a láncot tisztítani. Jól lesikálom ecsettel,majd lemosom nagynyomásúval.Megtörlöm,megvárom míg megszárad és jól lefújom. Bármelyik multinál,benzinkúton,stb kapható.
Srácok! Ez a mai délután nagyon jó volt!Köszi még egyszer az élményt! De legközelebb (mert remélem lesz) nem én megyek elől :)
A fiam is nagyon élvezte és azt mondta,h nem félt.Ennek igazán örülök.A képek jók lettek,bár mobilos,de nem az a lényeg,hanem,h van emlék.
Az út mondhatni k szar helyenként.De a fiammal ketten kiteszünk egy rendes ember súlyát,így nem rázott annyira a motor .
Most elfelejtettem gépet vinni,így csak a készülődésről tennék fel pár fotót amit a nagyfiam készített.
Predakon: Nagyon sajnálom,h nem értél oda időben.Pedig jó helyen voltál.Sztem 1 percel érkezésed előtt indulhattunk el onnan.Ha utánunk eredtél volna valszeg beértél volna minket.És ha másról nem is de a motorokról megismertél volna minket.Mikor írtál a topikba,már úton voltam és sztem a többiek is.
Legközelebb bepótoljuk!
Elerhetoseg az adatlapon.