Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó 2db használt,újszerű DUNLOP 195ös hátsó, 1szett 180/55, 120/17 Michelin PilotPower gumi a Nyugati Pu. kornyeken.
Elerhetoseg az adatlapon.
Nem tudom, te merre laksz?
merre fele akarsz ? :)
Ezt Jimminek irteam,de ha gondolod,és ráérsz holat mehetünk 2en
okés
Ok rendben van, addig még egyeztetünk
valamikor mehetünk :)
Benne vagyok! Csak jövő héten lesz jó. 2-án,4-én!Most dolgozom kivéve vasárnap,de az meg zűrös lesz.
Helló! Na megjött végre a jogsid... Nem siették el!

Nekem indul a vizsgaidőszak, így május végéig tutira elfoglalt leszek!
Holnap délután ráérek:)) valaki egy rövid körre?
na mikor megyünk motorozni motoros társaim ? :)
Igen azt használom.Egyébként habzik mint a fene.
Az összetételt be kell magolni használat előtt!
Az ecsetet 54,897432mm-t kell mozgatni horizontálisan és 34,67851mm vertikálisan. Így éred el a kellő tisztító hatást!
:)
Ok,de egy körre el mehetnénk már:))))
Akkor Te voltál tuti.Szép a gép! Szirénázó mentővel mentem,veled szemben!
okés
Mire gondolsz?
Szia, igen arra jöttünk haza:))2En voltunk asszonnyal
Te hol voltál?
,ma gurul valaki?
Szia!
Láthattalak Téged tegnap délután az Orczy-n? Egyből feltűnt a gép és gondolom nem sok van belőle
Hali!
Ebből gondolom a Brigéciol 2000-et használod. Elvileg az vízbázisú.
Viszont az összetétel megér egy misét. Mondjátok ki ötször egymás után, de nagyon gyorsan!
"Négykomponensű kókusz-alkil-metil-amin-etoxilát metil-klorid, C9-11 Alkohol etoxilát, hydroxi-etán-difoszfonsav, , tetrakálium-pirofoszfát, habzásgátló"

horvathb: gratula a jogsihoz!
Szuper!Végre! De akkor Te mész elől!
Mehetünk motorozni megjött a jogsim :)
Szia!

Köszi! Büszke is vagyok rá! No meg a másik kettőre is.

Brigéciol amivel én szoktam a láncot tisztítani. Jól lesikálom ecsettel,majd lemosom nagynyomásúval.Megtörlöm,megvárom míg megszárad és jól lefújom. Bármelyik multinál,benzinkúton,stb kapható.
Hali01, vagány fiad van.
Én is ilyet szeretnék, ha egyszer megtalálom az ahhoz megfelelő gazdatestet.

Más: Milyen cuccot mondtál láctisztításhoz?
Srácok! Ez a mai délután nagyon jó volt!Köszi még egyszer az élményt! De legközelebb (mert remélem lesz) nem én megyek elől :)
A fiam is nagyon élvezte és azt mondta,h nem félt.Ennek igazán örülök.A képek jók lettek,bár mobilos,de nem az a lényeg,hanem,h van emlék.
Az út mondhatni k szar helyenként.De a fiammal ketten kiteszünk egy rendes ember súlyát,így nem rázott annyira a motor .
Most elfelejtettem gépet vinni,így csak a készülődésről tennék fel pár fotót amit a nagyfiam készített.

Predakon: Nagyon sajnálom,h nem értél oda időben.Pedig jó helyen voltál.Sztem 1 percel érkezésed előtt indulhattunk el onnan.Ha utánunk eredtél volna valszeg beértél volna minket.És ha másról nem is de a motorokról megismertél volna minket.Mikor írtál a topikba,már úton voltam és sztem a többiek is.
Legközelebb bepótoljuk!

Hali01