Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állítólag volt rajta hitel, szóval csak hétköznap lehetett elhozni hogy a bank is nyitva legyen a törzskönyv szempontjából.
Ne is mond.
Szombaton meglett a lóvé.
Mondom hétfőn akkor azzal kezdek, hogy felhívom.
De valaki lecsapott rá.
Volt egy piros fehér 2007es 41e km-el 1150é azt hittem Te vetted meg mert ma lekerült az is a netről...
Lehet lenulláztatom az óráját és eladom újként :-D
fórumostol kell venni, azt ismerik hellyel közzel. De hogy mindig van olyan masina, akinek a tulaját nem látjuk fent az RSVforumon.
Akkor vedd meg a keket az uj meg
nem. nekem kell a tudat, hogy ezekben ennyi van
Nezz egy par km allast mobile-n...
Jah hat en az ilyet meg sem nezem inkabb keresek masikat
de kb az összesnél így van.

mind 20körül van. meg vannak az őszinték 40 vagy felette.
Most nem azért írtam, hogy nem értek egyet, természetesen én is úgy gondolom. Engem az idegesít, amikor a hirdető tök idiótának akarja nézni a vevőt.
Meg az az 1,35 sem túl sok érte, ha szép.
Ebbol soha nincs nagy felhozatal
Epp ezert job megvenni egy olyat amiben benne van az X km de rendben van mint egy gyanus valamit
Ez az allapot dolog meg nem hulyeseg szerintem kint meg tudsz venni egy hasznalt motort annyi km-el ami van benne itthon nem igy marad ez az opcio
Van valaki Pesten aki esetleg eljönne velem a héten?

Azt megszakértené. Kajára vendégem
Holnap felhívom, aztán beszámolok
Fehér fele húz a szívem, de a feka váz bekavar.
Meg 1,350et kér érte annyit meg nem szánok rá.

kék: inkább 22ezer lehet abban és elírta.

lehet napolom a dolgot mert nem valami nagy a felhozatal.
térdműtétre is megyek nemsokára...
Itt elvekről vsn szó. Ezt az állapotot veszünk közhelyet mindenki fújja, engem mindig az bosszant, hogy madárnak akarnak nézni. A 2008as gumi meg nem öregedik el, az is egy faszság. De ha annyira nincs idő motorozni, minek cseréli le az elöregedettet. Nem tök mindegy neki?
Micsoda kamu. 2200km. Megértem az időhiányt, de abban az évben, mikor motort vesz valaki, tuti nincs időhiányba. Kűlönben minek vesz motort. Aki meg vesz egy Tuonot, az első szezonban tuti megnyomja a pitét, de ezt kiszámolva, évi 370km-t volt használva. Ki eszi ezt meg?

Az a másik meg, darabokra szedi a motorját, hogy azt a gyönyörű aluvázat elcsúfíthassa.
szerintem az egész csak fikció amíg nem mész el megnézni
mellesleg azért is fura a KM állás mert egyrészt nagyon kevés, másrészt már új gumikat kellett rá tenni - persze itt jöhet az okoskodás hogy már elöregedett stb...

én mindig azt szoktam mondani - persze ez csak az én véleményem - ne KM óra állást vegyél hanem állapotot, az egy dolog hogy mit mutat az óra de lehet egy pár erez kilométeres motor is szar ha olyan volt a gazdája és egy 100e km fölötti is patent ha annak meg olyan volt hogy mindent megadott neki amit kellett

amúgy a tank műanyag szóval nem hiszem hogy bele rohadna, vagy berozsdásodna! ez nem japán motor fém tankkal sőt amit látsz az igazából nem is a tank hanem a ram air airbox-a a tank alatta van
Kicsit erősítsetek vagy cáfoljatok már meg mert tök elbizonytalanodtam.

Kékben elvileg nincs 3ezer km. hihetetlen, de lehet, hogy van balek aki megveszi az újat aztán nézegeti a garázsban.

Viszont ha ilyen kevés a km, akkor gyanítom sose volt benne olajcsere.
A másik, hogy ha megtankolva tárolták akkor az belerohadt 100x.
Ha benzin nélkül, akkor meg berozsdásodhatott a tank, kiszáradtak a tömítések.

Nyilván azért fel lehet mérni gumik évjárata stb-ből, hogy mennyit használták.

Szerintetek túlpörgöm vagy van benne valami?
Sajnos nem láttam!
Hát ezt mondom!Kinek mennyit ér! Én ezért vettem ezt! Nekem rettentően tetszik!És az sem mindegy kitől veszi az ember fia! Ez sem hanyagolandó!
Fekete vazzal tuono nem keszult csak rsv factory de ez meg nem baj le lehet azt festeni hogy egyedi legyen ezzel nincs baj