Szerintem ez is hulye duma h ott a könyv es vezetik,nem mintha engem erdekelne egyebkent,csak erdekesnek tartom.Kar ,mondjuk a gyors csoportba nem is szoktak tounok lenni .
hát érdekes mondjuk az utca nem mérvadó ahogy a pálya sem mindig mert aki többet megy van jobban mer gyorsabb..de azért annyira nem gyenge egy mille....ittis va negy 600as honda leáttátelezve 220 kb a vége meg minden szarral tele a gyerek ausztriába melozik de kuvára nem hagy le.... amig sürün váltogat én nyelezem és elhuzok
Én amikor az enyémet vettem, a gyerek mondta, hogy a Millénél vezetik, ott van bent, ha akarok menjek be érte....én mint vidéki gyerek azt sem tudtam hol vagyok, nem hogy a Milléhez még elmenjek, meg pont nem érdekelt a szervízkönyv, mikor még a gyári gumi volt rajta, igaz a vászon kint volt már.
Ugyhogy az enyémnek ezért nincs....lehet hogy éppen még van, bent a Millénél. De annyira nem aggaszt, mint kocsinál, itt nem lesz 3OOe km-es futásteljesítmény, 4Oezerről meg nem fogom visszaállítattni 2O ezerre, annak nem sok értelme van, főleg ha már korosabb is a motor, az elég életszerűtlen.
.... én még életemben nem jártam pályán, úgyhogy rám ne számíts...még csak az kell, hogy eladásnál ráfogják a vasra, hogy pályán lett széthajtva. ...de tuti, hogy hátramenetben két kört rádvernék.
Kiraly.akkor ezert tunnek el a könyvek valoszinuleg.egyebkent nekem is tetsznek a tounok,mentem mar vagy 500km vele,de valahogyan nekem a versenymotorok jönnek most be.
Nekem is ez jön le ebböl,valami olyan dolog ami miatt el kell tuntetni a könyvet,szerintem ez nem jo dolog,mert en inkabb arulom a motorom 25.000km-rel kivalo allapotban mint 8-13-16 ezerrel könyv nelkul.meg nem kaptam,nemtudom hol van stb.
Ez olyan mint az olcso autokereskedök akik 400-500ezer km kocsikat hoznak be osztrakbol,nemetböl,es 180.000km aruljak(mivel taxi volt es belulrol szepen nezz ki)es a paliknak eladjak jo aron oket.Ne vegye senki magara nem kötekedes,de egy 1.5millio ft-s motornak azert valljuk be csak ugy nemszokott a szervizkönyve elveszni
Tenyleg a masik amit kerdezni akartam volna töletek(mivel a haveromnak ilyen gep kell),miert van az h Mo-n van 14 elado ha jol tudom,es ebböl 2-3nak van vezetett szervizkönyve(többnek nincs)pl az egrinek sincs, könyve.ez most nem celozgatas,kötekedes,csak en nemertem h ma Mo-n vasarolsz egy uj motort,amit esetleg kesöbb eladsz(mint ahogy aruljak is)miert nincs sz.könyv hozza?
Ertelmes hozzaszolasokat szeretnek kapni.
15.en a ringen leszek,ha van kedvetek nagymotoros barataim gyertek ki,es keruljetek ki a hajszaritot ha tudjatok ,legjobb lenne ha egykereken tennetek.
Gondolhattad volna h olyan motorral ami 1be 120at megy nemlehet hegyen jarkalni,mert olyan hosszu h mehetnel mindig 1-2be.
Bmw 1000-es osztrak gyerekkel motorozgatunk manapsag,hegyen elverem,h Ö gyarival megy,egyenesbe 210ig csak figyeli a hatamat.
Hat soforon is mulik,az igaz,de nekem rövidebb az atettelem es igy 1000 versenymotorok is csak 200felett tudnak elmenni,touonokat,sv 1000-et,eszek a motorral .
Megjött az eszem,nekem nem jött meg,nagymotorban olaszt nem vennek,tudhatnad h nalam az auto es a motor is japan nem nekem kell,havernak,de mindegy,veszek neki masikat.
Ui.az biztos h nagyon nagy nyomateka van,attol fuggetlenul sokszor szoktak nezni a rendszamtablam hegyen a sracok
Ugyhogy az enyémnek ezért nincs....lehet hogy éppen még van, bent a Millénél. De annyira nem aggaszt, mint kocsinál, itt nem lesz 3OOe km-es futásteljesítmény, 4Oezerről meg nem fogom visszaállítattni 2O ezerre, annak nem sok értelme van, főleg ha már korosabb is a motor, az elég életszerűtlen.
.... én még életemben nem jártam pályán, úgyhogy rám ne számíts...még csak az kell, hogy eladásnál ráfogják a vasra, hogy pályán lett széthajtva. ...de tuti, hogy hátramenetben két kört rádvernék.
Ez olyan mint az olcso autokereskedök akik 400-500ezer km kocsikat hoznak be osztrakbol,nemetböl,es 180.000km aruljak(mivel taxi volt es belulrol szepen nezz ki)es a paliknak eladjak jo aron oket.Ne vegye senki magara nem kötekedes,de egy 1.5millio ft-s motornak azert valljuk be csak ugy nemszokott a szervizkönyve elveszni
Ertelmes hozzaszolasokat szeretnek kapni.
Bmw 1000-es osztrak gyerekkel motorozgatunk manapsag,hegyen elverem,h Ö gyarival megy,egyenesbe 210ig csak figyeli a hatamat.
Ui.az biztos h nagyon nagy nyomateka van,attol fuggetlenul sokszor szoktak nezni a rendszamtablam hegyen a sracok