Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ez is hulye duma h ott a könyv es vezetik,nem mintha engem erdekelne egyebkent,csak erdekesnek tartom.Kar ,mondjuk a gyors csoportba nem is szoktak tounok lenni .
hát érdekes mondjuk az utca nem mérvadó ahogy a pálya sem mindig mert aki többet megy van jobban mer gyorsabb..de azért annyira nem gyenge egy mille....ittis va negy 600as honda leáttátelezve 220 kb a vége meg minden szarral tele a gyerek ausztriába melozik de kuvára nem hagy le.... amig sürün váltogat én nyelezem és elhuzok
R6 vs. RSV/Tuono most komolyan?
Én amikor az enyémet vettem, a gyerek mondta, hogy a Millénél vezetik, ott van bent, ha akarok menjek be érte....én mint vidéki gyerek azt sem tudtam hol vagyok, nem hogy a Milléhez még elmenjek, meg pont nem érdekelt a szervízkönyv, mikor még a gyári gumi volt rajta, igaz a vászon kint volt már.
Ugyhogy az enyémnek ezért nincs....lehet hogy éppen még van, bent a Millénél. De annyira nem aggaszt, mint kocsinál, itt nem lesz 3OOe km-es futásteljesítmény, 4Oezerről meg nem fogom visszaállítattni 2O ezerre, annak nem sok értelme van, főleg ha már korosabb is a motor, az elég életszerűtlen.

.... én még életemben nem jártam pályán, úgyhogy rám ne számíts...még csak az kell, hogy eladásnál ráfogják a vasra, hogy pályán lett széthajtva. ...de tuti, hogy hátramenetben két kört rádvernék.
Mehetsz vele ha talalkozunk otthon,Pc nagyon feldobta.
hát nem tudom én is mentem egyel... megnézném a tied de tényleg "érdekes" egy valami
GRATULÁLOK!
igazad van,de pc-vel,rövidebb atettelel azert teljesen mas am,es mar 4500tol eleg elvezheto.
egyebkent a dragrol mar tudok,vannak aprilias ismeröseim is
Mondjuk az R6R közútra a legalkalmatlanabb gép amit valaha gyártottak 12.000 alatt már már balesetveszélyesen nem történik semmi
Kiraly.akkor ezert tunnek el a könyvek valoszinuleg.egyebkent nekem is tetsznek a tounok,mentem mar vagy 500km vele,de valahogyan nekem a versenymotorok jönnek most be.
Ehhez az is hozzátartozik, hogy az apriliák műszerfala szeret magától lenullázódni néha, most az enyémbe is 576 km van mióta télre kivettem az akksit
Nekem is ez jön le ebböl,valami olyan dolog ami miatt el kell tuntetni a könyvet,szerintem ez nem jo dolog,mert en inkabb arulom a motorom 25.000km-rel kivalo allapotban mint 8-13-16 ezerrel könyv nelkul.meg nem kaptam,nemtudom hol van stb.
Ez olyan mint az olcso autokereskedök akik 400-500ezer km kocsikat hoznak be osztrakbol,nemetböl,es 180.000km aruljak(mivel taxi volt es belulrol szepen nezz ki)es a paliknak eladjak jo aron oket.Ne vegye senki magara nem kötekedes,de egy 1.5millio ft-s motornak azert valljuk be csak ugy nemszokott a szervizkönyve elveszni
Azért mert nem vezettetik a szervízkönyvet, mert nem hordják a márkaszervízbe.
Tenyleg a masik amit kerdezni akartam volna töletek(mivel a haveromnak ilyen gep kell),miert van az h Mo-n van 14 elado ha jol tudom,es ebböl 2-3nak van vezetett szervizkönyve(többnek nincs)pl az egrinek sincs, könyve.ez most nem celozgatas,kötekedes,csak en nemertem h ma Mo-n vasarolsz egy uj motort,amit esetleg kesöbb eladsz(mint ahogy aruljak is)miert nincs sz.könyv hozza?
Ertelmes hozzaszolasokat szeretnek kapni.
15.en a ringen leszek,ha van kedvetek nagymotoros barataim gyertek ki,es keruljetek ki a hajszaritot ha tudjatok ,legjobb lenne ha egykereken tennetek.
én kocsival voltam
remélem egykeréken előzgettétek hazafele a 6OOokat hátra tett kézzel.
Na szajkaratesok szoveg helyett mi elhoztuk a gepet egerbol van ismet egy uj tuonos
Nekem is rövid áttétel van benne, ugyan én motorokat nem eszek, de a 6OOas hajszárítókat (útakadályok) azokt vígan kerülgetem.
Gondolhattad volna h olyan motorral ami 1be 120at megy nemlehet hegyen jarkalni,mert olyan hosszu h mehetnel mindig 1-2be.
Bmw 1000-es osztrak gyerekkel motorozgatunk manapsag,hegyen elverem,h Ö gyarival megy,egyenesbe 210ig csak figyeli a hatamat.
Jah hat ilyenrol nem volt eddig szo
Hat soforon is mulik,az igaz,de nekem rövidebb az atettelem es igy 1000 versenymotorok is csak 200felett tudnak elmenni,touonokat,sv 1000-et,eszek a motorral .
Az mar csak a batorsagon mulik mert az r6r-t megeszi csak lehet te sokkal jobban mersz/tudsz menni
Megjött az eszem,nekem nem jött meg,nagymotorban olaszt nem vennek,tudhatnad h nalam az auto es a motor is japan nem nekem kell,havernak,de mindegy,veszek neki masikat.
Ui.az biztos h nagyon nagy nyomateka van,attol fuggetlenul sokszor szoktak nezni a rendszamtablam hegyen a sracok