Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mellesleg marha ritka ez a szín belőle!
azt kérdeztem egy kicsit lejjebb, hogy az én tuono fesz.szabomat be tudnád e számolni esetleg? Az arat mar tegnap megirtad :))
Köszi, hogy válaszoltál. De ennyit nem szánok rá, 1mill. alatt szeretnék venni motort.
Üdv: Szabi
Szia 17000.
én is eladom:) ha érdekel 2008-as fekete..Pazi ismeri..ment is vele 23 körül van benne vez sz-könyves:) 1,3 mér viheted...nyitott "gyári" dob dögös hangal:)
Friss műszakival+új aku:)banner:)
Szia!

A lent említett gép az enyém.
Ha kérdésed van hívj vagy írj mailt, a címem az adatlapomon.
Üdv!
jó gép ez szép is meg kell nézni élőben gondos gazdija van
Esetleg be tudnánk számolni a tuono fesz.szabot ami nekem van?
Köszi. Már láttam ezt a hirdetést de a képek alapján nem volt szimpatikus, viszont ha ajánlod is, így számításba veszem.
ezt a gépet tudom ajánlani nem az enyém de megbízható forrásból jön:
tuono
Szia 17000 .
Érdekel a dolog! Egy árat mondj legyszives! Aprilia Rst FUTURAra keresem de elvileg az rsv megegyezik vele!
Szia!

Van ha kell.
Bocs, azt nem írtam, hogy a régebbi típust keresem, bár ha valaki 1 M Ft alatt adja az újat, term. az is érdekel.
Üdv Mindenkinek.
Egyenlőre elvi szinten keresek Tuonot megvételre, természetesen minél olcsóbbat és jobbat. Előre is kösz.
Hali! Van egy eladó Fesz.szabom 2004 Tuonóhoz! Vagy elcserélném 2002 RSV fesz.szabra! Rosszat küldtek! Ennyi! De vennék is valakitől egy szabályzót mert a Futurámban kihasalt

Széle utat!
hivj fel! tudok adni belevalót!
8eft a lánckerék
Sziasztok! 2007-es Tuonohoz kellene első fékbetét. A gyári brembo betéteket néztem, a 07BB19 cikkszámút, azonban vhol a 07BB05-t írják ehhez a típushoz! Tudnátok segíteni melyik a jó nekem? Vkinek tapasztalat? Köszi előre is! Üdv!
mibe kerül?
Nekem van új
aprilia Alkatrészek és Szerviz

70 389 6486
nincs valakinek 42 es lánckereke elfekvőben?
leginkább egy próba erejéig vagy ha úgy van,akkor megvételre.
köszi köszi
jóóóóó