Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen motor az a xr2?
most tudok egy tuareget meg egy xr2 est eladót,a tuareget ismerem,az xr2 nem,de viszont az xr2 olcsobb meg közelebbvan,az xr2 jók?alkatrész vanhozzá?valaki tudna rolla valami használhatot mondani?de gyorsan holnapmár motorozni akarnék!
Cső, nekem UNIBAT 9 Ah-s akkumulátor van benne, pont befér a tartójába. Tuareghez való. Tekeri az önindítót mint a hétszentség.
Sziasztok !
Aprilia Tuareg Wind 125 - höz feszültség szabályzót keresek .
06-70/935-6743
szevasztok,a tuaregbe mekkora akkumulátor kell?(mérete kellene,)meg valakinek egy öninditója van?bendix-inditó,meg a tartókonzolok?tehát csak felszerelni kell.mennyi pémzvolna?
kinek volna kicsipénzé motorja eladó?nem kellhogy tökéleteslegyen csak lehessen vele dolgoznijárni,jóvolna robogó,enduró,csak legalább 123ccm legyen mert az elbirna! de ne simson!
Nincs valakinek jó állapotú hátsó-főfékmunkahengere jóárusitva ?
Katasztrofális helyzetek uralkodnak az utakon
Tegnapelőtt voltam Szekszárdon,sok helyen iszap és víz átfolyások vannak,tiszta sár lett a motor.
OK.
Hali. Tul. képpen a festék lekopáson kívül más baja nincs. Felvettelek MSN re. Fényképet majd csinálok. Üdv.
hali, berugókar érdekelne engem. Milyen állapotban van a ricnije meg mennyibe adod? A ricniről csinálj fényképet.
Hi all. Eladó Aprilia Tuareg ETX alkatrészenként. Motor jelenleg így néz ki mint a képen, működőképes is, de csak alkatrészenként vihető (tehát bontom a motort, írd meg hogy mi kell és megbeszéljük). Érd:06 30 40 70 624, vagy kisvasut16@freemail.hu. Üdv.
eladó!
az időjárás teszi
Hulla szag van.

Kivéve rendszeres alkatrész ellátóinkat.
Figyelem a képgalériámban friss eladó alkatrészek!
Tudok benne segiteni ha érdekel, fogaskoszorús lenkerekeim vannak most, ára:10-17eft állapotfüggően,mindeggyik müködö motorral levéve.
ha érdekel keress meg, emailon:
patvaros87@gmail.com
eladó!
Sziasztok!

Aprilia tuaregre keresek LENDKEREKET ,a mágneses résszel együt.
Széttört a mágnes.
Elöre köszönök minden segitséget.
kinek volna kicsipénzé motorja eladó?nem kellhogy tökéleteslegyen csak lehessen vele dolgoznijárni,jóvolna robogó,enduró,csak legalább 123ccm legyen mert az elbirna! de ne simson!
nem, de viszont van 200ccm-es henger gyárilag, nekem van is egy 127re való kis pénzért(idáig 5be árultam)
nincs értelme
egy 125ös motort fel lehet furni kb 200ccm ig?vagy ki birja a motor?mennyibekerül?hol csinálnak iljet?van neki értelme egyáltalán?
Eladó!

Aprilia 125ös alkatrészek

rotax 123 blokk 15ezer ft
rotax 123 blokk bontva is
membrán 3ezer
has páncél 3ezer ft
szívócsonk 2-3ezer ft
kormány kapcsolók 3ezer ft/db
Elnézést kérek a simsonos társadalomtól,csak a saját véleményemet írtam le.Azt hogy számomra mit jelent a simson.Lehet,hogy nálad kétszer öregebbek ezek a motorok de én 36 vagyok.Gyerekkoromban 12 évesen én is simsonnal mentem először és váltani sem tudtam meg nem is mertem olyan gyors volt még eggyesben is a bicikli után.De akkor még nem voltak ilyen nyugati motorok,csak tévében láttam.Mostmár más világ van.Na sziaztok.Ja és aki a közelünkben lakik quadverseny van Ácson,gyertek nézzétek meg.