Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Demonom, küldtem e-mailt. Köszi.
Ma kicseréltem a gyertyát hát mit ne mondjak időszerű volt már
az más.. akkor bocs :D
az a gond hogy egyik se jó
nincs rajta de mint montam 5 perc az aluba lukat fúrni és ebben már a fúróba a fúróhegy belerakása is benne van.tudodmit 500 ft-ot elengedek az árából,öt perc melóért nem annyira rossz.
Szia!BOCSIII!Ezt rendesen benéztem !Akkor keresgélek tovább.
Szia!Köszönöm hogy megnézed,és várom a jelzésed!
zz4 amúgy látom van km spirál meghajtód is.. de amikor kérdeztem nem válaszoltál :D már megvettem máshol sok pénzért :D
te mennyiért adtad volna? (fémházas)
hát igen. az egyértelműen kuplung :D ott van a többi darabja is..
az egy kuplung kosár, lamellákkal tele
nem tudom holnap megnézem de egy perc alatt furhatsz rá kb 4-5 mm mély ugyhogy nem nagy vaszizdas.
Szia!
Az enyém csak önindítós,nincs rajta berugó.A fogaskoszorú rögzítő furatok rajta vannak?Mert nekem csak a belső résszel,vagy is a mágneses résszel van gondom.A postára visszatérünk!
hello gábor van power rugóm ingyen és bérmentve adom de csak neked. küld el még egyszer a címedet ide mert már nincs meg:nagy11.zsolti@citromail.hu
van lendkerék de eszembe jutott,hogy a fogaskoszorú nincs rajta ,mert rx-ben használták .nem tudom te önindítót is használod vagy csak rugdosod,mert akkor jó neked is.amúgy a posta költséget nem vállalom mert az 1690ft gondold el a 4500-ból még én vállalom még 3000-ret se kapok.
A bekarikázottra gondoltam.
Helló!

Kinek milyen tömítés van a rezonátor és a dob között?
Valaki tudja mi volt ott gyárilag? A klingelit elég hamar kiég, az azbeszt se bírja sokáig de olyat már nem lehet szerezni.
Meg, power szelep rugó kellene gyári lehetőleg.
Akkor lenkerék nincs?
helló!

lehet a kuplungot nézted lendkeréknek
Rotax 127-hez van henger dugóval 10 ezer,kuplung 4000,blokk házak és olaj dekni 2000/db,komplett váltó 5000.
Szia ZZ4!Mivel az egyik képen a bal alsót annak nézem,így gondoltam megkérdezlek.Vagy az nem is az?
Szia demonom!Amennyiben 127-es Rotaxra valót tudsz adni,és 4500-ba belefér a posta is,már is küld!Köszönöm!
Természetesen megy a motor is etanollal, csak nagyobb fuvik kellenek.
nem biztos hogy jó helyre jött a levél, mivel én nem árulok lendkereket, valamit elnézhettél csak a képen látható alkatrészek vannak.
lendkerék kell adok neked hozzá 4500ft
Szia!
A képen látható lendkerék passzol a 125-ös tuaregbe szerinted?Állapota?Amennyiben tökéletes,kellene nekem.
Fekete Rotax blokkos az enyém.
Köszönöm!