nincs rajta de mint montam 5 perc az aluba lukat fúrni és ebben már a fúróba a fúróhegy belerakása is benne van.tudodmit 500 ft-ot elengedek az árából,öt perc melóért nem annyira rossz.
zz4 amúgy látom van km spirál meghajtód is.. de amikor kérdeztem nem válaszoltál :D már megvettem máshol sok pénzért :D
te mennyiért adtad volna? (fémházas)
Szia!
Az enyém csak önindítós,nincs rajta berugó.A fogaskoszorú rögzítő furatok rajta vannak?Mert nekem csak a belső résszel,vagy is a mágneses résszel van gondom.A postára visszatérünk!
van lendkerék de eszembe jutott,hogy a fogaskoszorú nincs rajta ,mert rx-ben használták .nem tudom te önindítót is használod vagy csak rugdosod,mert akkor jó neked is.amúgy a posta költséget nem vállalom mert az 1690ft gondold el a 4500-ból még én vállalom még 3000-ret se kapok.
Kinek milyen tömítés van a rezonátor és a dob között?
Valaki tudja mi volt ott gyárilag? A klingelit elég hamar kiég, az azbeszt se bírja sokáig de olyat már nem lehet szerezni.
Meg, power szelep rugó kellene gyári lehetőleg.
Szia!
A képen látható lendkerék passzol a 125-ös tuaregbe szerinted?Állapota?Amennyiben tökéletes,kellene nekem.
Fekete Rotax blokkos az enyém.
Köszönöm!
te mennyiért adtad volna? (fémházas)
Az enyém csak önindítós,nincs rajta berugó.A fogaskoszorú rögzítő furatok rajta vannak?Mert nekem csak a belső résszel,vagy is a mágneses résszel van gondom.A postára visszatérünk!
Kinek milyen tömítés van a rezonátor és a dob között?
Valaki tudja mi volt ott gyárilag? A klingelit elég hamar kiég, az azbeszt se bírja sokáig de olyat már nem lehet szerezni.
Meg, power szelep rugó kellene gyári lehetőleg.
lehet a kuplungot nézted lendkeréknek
A képen látható lendkerék passzol a 125-ös tuaregbe szerinted?Állapota?Amennyiben tökéletes,kellene nekem.
Fekete Rotax blokkos az enyém.
Köszönöm!