egész jónak tűnik.. de amúgy szerinted motoronként van a nevezés vagy személyenként? :D Nőmet még meg kell győznöm, de szerintem megyünk... meg hívok még 1 CBR-est ha nem gond :D (mindig vele megyek mindenhova)
Szerintem mosd át a hűtőt.Én pl enyhe ecetes vízzel járatom pár km-et aztán átöblítem és utánna 1 darabig semmi gond vele,bár nyáron nekem nincs benne a termosztát
Ide jön majd valaki? http://www.flugosfutam.eoldal.... Tavaly egyedül voltam tuareges.
Móron keresztül megyünk,nem csatlakozol?Jön még 1 vagy 2 cimbora is.
Hát igen.. meg kellene beszélni 1 időpontot és el kellene kezdeni hírdetni oldalakon és akkor szerintem jelentkeznének még 1 páran
De az is jó ötlet, hogy megyünk 1ütt valahova... de sajnos az én Tuaregem nem nagyon bírja a hosszú utat 2 személlyel, szóval én csak 100km-es körzetbe tudok elmenni.. :S
Na azt megnéznék, ha 10-15 darab tuareg megérkezne.
Magasan mi vinnénk a prímet.
Komolyra fordítva a szót, a tuareges talival kapcsolatban meg kellene beszélni időpontot, helyszint de előszöris résztvevőknek kellene jelentkezniük, mert 3-man tényleg nem sok értelme összefutnunk 2-300 km-ekről.
Hát 3 emberrel szerintem nincs sok értelme, azért jobb lenne ha többen lennénk
Egyébként úgyis itt a jóidő, kezdődnek a motorostalálkozók, egyre lelehetne gurulni közösen, milyen faszán nézne ki, amikor több tuareges megérkezik...
Akkor szerintem majd mi szervezhetünk találkozót.. :D Aki tud az majd eljön szfehérvárra eddig 3man vagyunk.. szerintem találnánk még tuaregest csak hirdetni kell
Nem lehet, hogy túl sűrű a hajtóműolaj? Ezt onnan tudod, hogy amikor hideg akkor elég nehezen veszi a sebességet is és nehézkesen indul, ami a motor melegedésével valamelyest javul.
Mikor lenne a tuareges tali?
Meg egy kérdés, van valakinek 127-es vagy 123-as blokkról robbantott ábrája vagy rx, etx, blokkról? A lényeg a berugó rész lenne. Akinek van felrakhatná ide.
http://www.gerecsemotor.hu/
én most 7végén megyek ide teleszkópot venni.. eddig nagyon jó bontónak tűnik.. szinte mindene van Tuareghez
Szerintem érdeklődd meg..
Tatabányától kb 20 km-re van Tarján ahol található ez a bontó
Szia!
Már meg is oldotam ezt a problémát,fel lett újjítva a víz pumpa,meg úgy belejöttem a szerelésbe hogy az összes csapágyat és a szimeringeket is kicseréltem egy úttal
De viszont most a moci elégé torpan jól pörgetni kell hogy mennyen.
Nem tudom mi lehet vele....
hát sajnos nekem nem bírja.. lejjebb leírtam, hogy mi a gond...
+még nem is muszáj neki, hogy meleg legyen, ha sokat megyek, akkor megint ezt csinálja.. (a sok az kb 100 km)
Amúgy a Székesfehérvár nekem is tökéletes lenne :D
szeva,nézd meg,mert lehet hogy levan vizkövesedve a hütörendszer belseje,ebben az esetben én kiszoktam savazni.de ez az autoknál is probléma szokott lenni!
Móron keresztül megyünk,nem csatlakozol?Jön még 1 vagy 2 cimbora is.
De az is jó ötlet, hogy megyünk 1ütt valahova... de sajnos az én Tuaregem nem nagyon bírja a hosszú utat 2 személlyel, szóval én csak 100km-es körzetbe tudok elmenni.. :S
Magasan mi vinnénk a prímet.
Komolyra fordítva a szót, a tuareges talival kapcsolatban meg kellene beszélni időpontot, helyszint de előszöris résztvevőknek kellene jelentkezniük, mert 3-man tényleg nem sok értelme összefutnunk 2-300 km-ekről.
Egyébként úgyis itt a jóidő, kezdődnek a motorostalálkozók, egyre lelehetne gurulni közösen, milyen faszán nézne ki, amikor több tuareges megérkezik...
Meg egy kérdés, van valakinek 127-es vagy 123-as blokkról robbantott ábrája vagy rx, etx, blokkról? A lényeg a berugó rész lenne. Akinek van felrakhatná ide.
Akkor mindjárt dobokfel pár képet.
Keresek Tuareg 125-ös V127-es rotax blokkba gyújtást .
Ha tud valaki,Kérem segítsen!
Köszönöm előre is!
Na majd holnap feltárcsázom öket
én most 7végén megyek ide teleszkópot venni.. eddig nagyon jó bontónak tűnik.. szinte mindene van Tuareghez
Szerintem érdeklődd meg..
Tatabányától kb 20 km-re van Tarján ahol található ez a bontó
Már meg is oldotam ezt a problémát,fel lett újjítva a víz pumpa,meg úgy belejöttem a szerelésbe hogy az összes csapágyat és a szimeringeket is kicseréltem egy úttal
De viszont most a moci elégé torpan jól pörgetni kell hogy mennyen.
Nem tudom mi lehet vele....
+még nem is muszáj neki, hogy meleg legyen, ha sokat megyek, akkor megint ezt csinálja.. (a sok az kb 100 km)
Amúgy a Székesfehérvár nekem is tökéletes lenne :D