Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egész jónak tűnik.. de amúgy szerinted motoronként van a nevezés vagy személyenként? :D Nőmet még meg kell győznöm, de szerintem megyünk... meg hívok még 1 CBR-est ha nem gond :D (mindig vele megyek mindenhova)
Szerintem mosd át a hűtőt.Én pl enyhe ecetes vízzel járatom pár km-et aztán átöblítem és utánna 1 darabig semmi gond vele,bár nyáron nekem nincs benne a termosztát
Ide jön majd valaki? http://www.flugosfutam.eoldal.... Tavaly egyedül voltam tuareges.
Móron keresztül megyünk,nem csatlakozol?Jön még 1 vagy 2 cimbora is.
Hát igen.. meg kellene beszélni 1 időpontot és el kellene kezdeni hírdetni oldalakon és akkor szerintem jelentkeznének még 1 páran
De az is jó ötlet, hogy megyünk 1ütt valahova... de sajnos az én Tuaregem nem nagyon bírja a hosszú utat 2 személlyel, szóval én csak 100km-es körzetbe tudok elmenni.. :S
Na azt megnéznék, ha 10-15 darab tuareg megérkezne.
Magasan mi vinnénk a prímet.
Komolyra fordítva a szót, a tuareges talival kapcsolatban meg kellene beszélni időpontot, helyszint de előszöris résztvevőknek kellene jelentkezniük, mert 3-man tényleg nem sok értelme összefutnunk 2-300 km-ekről.
Hát 3 emberrel szerintem nincs sok értelme, azért jobb lenne ha többen lennénk
Egyébként úgyis itt a jóidő, kezdődnek a motorostalálkozók, egyre lelehetne gurulni közösen, milyen faszán nézne ki, amikor több tuareges megérkezik...
Akkor szerintem majd mi szervezhetünk találkozót.. :D Aki tud az majd eljön szfehérvárra eddig 3man vagyunk.. szerintem találnánk még tuaregest csak hirdetni kell
Nem lehet, hogy túl sűrű a hajtóműolaj? Ezt onnan tudod, hogy amikor hideg akkor elég nehezen veszi a sebességet is és nehézkesen indul, ami a motor melegedésével valamelyest javul.
Mikor lenne a tuareges tali?
Meg egy kérdés, van valakinek 127-es vagy 123-as blokkról robbantott ábrája vagy rx, etx, blokkról? A lényeg a berugó rész lenne. Akinek van felrakhatná ide.
Székesfehérvárba én is benne lennék!
Ílyen gány kipufogoval vettem a mocit és le akarom cserélni az egészet
Szia!
Akkor mindjárt dobokfel pár képet.
Sziasztok!
Keresek Tuareg 125-ös V127-es rotax blokkba gyújtást .
Ha tud valaki,Kérem segítsen!
Köszönöm előre is!
Egy képet tudsz fel dobni a mociról? akkor jobban tudok segiteni hogy van-e.
Tuareg rally-ra(rotax 127-es blokkos)
Köszi szépen!
Na majd holnap feltárcsázom öket
Mire kellene pontosa?
http://www.gerecsemotor.hu/
én most 7végén megyek ide teleszkópot venni.. eddig nagyon jó bontónak tűnik.. szinte mindene van Tuareghez
Szerintem érdeklődd meg..
Tatabányától kb 20 km-re van Tarján ahol található ez a bontó
Valaki esetleg nem tud komplett kipufogo rendszert?
Szia!
Már meg is oldotam ezt a problémát,fel lett újjítva a víz pumpa,meg úgy belejöttem a szerelésbe hogy az összes csapágyat és a szimeringeket is kicseréltem egy úttal
De viszont most a moci elégé torpan jól pörgetni kell hogy mennyen.
Nem tudom mi lehet vele....
hát sajnos nekem nem bírja.. lejjebb leírtam, hogy mi a gond...
+még nem is muszáj neki, hogy meleg legyen, ha sokat megyek, akkor megint ezt csinálja.. (a sok az kb 100 km)

Amúgy a Székesfehérvár nekem is tökéletes lenne :D
Szia! A szürke olaj az a vízpumpa szimeringtől van, a hűtővíz befolyik a vízpumpánál a blokk hajtóműolajához.
hányszor tankoltál?:D
Rotax 127-re 160as henger 5ezer ft
szeva,nézd meg,mert lehet hogy levan vizkövesedve a hütörendszer belseje,ebben az esetben én kiszoktam savazni.de ez az autoknál is probléma szokott lenni!