Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg tudná nekem nézni, valaki, hogy mekkora az első kerék tengelye? (nem ott ahol a csavar van, hanem beljebb ahol vékonyabb.. a km spirál meghajtó alatt)
nagyon fontos lenne még ma..
Légyszi valaki nézze meg..
Nem vagyok otthon és nem tudom megmérni.. :S
itt:

hajtókarszett 22ezer ft

van 2fajta
Üdv mindenkinek! Bontásból visszamaradt alkatrészek rv blokkos apriliához( rv3 , rv4 , rv6 ) eladók:
-Blokkház( középső blokkfelek, kuplungdeklik)
-kuplungtárcsák
-lamellaszettek
-lendkerék(ducati)
- szintén rv blokkhoz... és még pár apróság
henger, főtengely már nincs- érdeklődj idöben, korrekt árak.
elérhetőség:
06 30 212 85 79
email/msn: v.adam1992@citromail.hu
hol?
te tudod.

hajtókar szett kompletten 22ezer ft
nem rég lett felfúratva új dugó gyűrű minden , most a hétvégén mentem vele és kicsit jobban meghúzattam, és amikor hazaértem akkor azt tapasztaltam hogy fordulaton a blokk csörgő hangot ad,de úgyanúgy megy mint edig csak idegesít a csörgés.
arra gondoltam hogy az új dugó hatására megnőtt a hengerben az erő és ezt a főtengely nem bírja.
Ezért gondoltam hogy az a baja.
egyébként egyáltalán nincs főtengelyed vagy csak rossz a tied?
Szerintem nem jó mert volt már úgy hogy elment a töltés és semmi áram nem volt a motoron és nem világított előtte a töltés jelző.
valaki nem tud rotax 123-ba főtengelyt jó állapotút ?újan vagy akár használtan?
kösz
főtengelyem az nincs
A havernak aki jön 650-es a Pegaso-ja.Azt hiszem motoronként van a nevezés,legalábbis tavaly még úgy volt.Szép kényelmesen gurultunk fel Komáromig 70-80-as tempóval,nem kergetett a tatár
Helló!

A zöld vezeték nem test, hanem az megy a műszerfal töltés ellenörző lámpájához. A testet a felfogatásról kapja. A bal oldali csavarnál jelölve van, ha gyári még a fessz.szabályzó.
heló a blokkban a főtengely ugye nincs benne?
Köszi imi 427. Nekem a zöld test vezeték hiányzott de igy most összeállt a kép,pótolom és igy jó lesz.Neked a töltés visszajelzöd jó a müszerfalon? A segitségedet meg köszönöm!
hali!

aprilia af1/rs 125 váz
aprilia rotax 123 blokk váltóval

ezt adnám egyben 5ezer kemény magyar forintért.

nemhiszem hogy sok lenne érte.
Üdv!
Azt nem értem az új túra endurókba miért nincs kisebb köbcentis? Mindjárt 750-nel índít, meg lessz egy 1200-as. De jó. Én szivem szerint újra dobnék piacra 125-ös 350-es 600-as tuaregeket a régi külsővel. szigorúan iker körlámpa. A mostani motorok mind olyan kihegyezettek.
Valakinek ígértem egy képet a fesszabályzóba bemenő vezetékekről, itt van:
ha sok pénzem lesz biztos hogy eszek egy ilyet
Én is remélem az Auspuffot leszámítva tetszik a koncepció
Ezt nézzétek Tuaregesek Remélem nem ápr. 1 miatt van...
pegaso? mekkora?
Érdekelne nagyon 1 650-es pegaso, mert azt tervezem, hogy az lesz a következő motorom.. :D
nincs valakinek ilyen ismerőse?:D
Velem a sógorom volt tavaly robogóval Az idén is jön+ még 1 Pegazos cimbora jön.A nejem nem tudom,hogy jön-e,még nem döntötte el.
Egyébként talán mindenkinek megfelelne Újhartyán is, máj. végén lesz ott tali a north patrol rendezésével...
Azt hallottam jó buli szokott lenni, és az is nagyjából az ország közepén van...
Valószínű tudnék hozni még 1 Tuareges ürgét, csak még megkell csinálnia a vasat
kössz.. majd próbálkozok :D
3000-ért inkább egy jó tali