Meg tudná nekem nézni, valaki, hogy mekkora az első kerék tengelye? (nem ott ahol a csavar van, hanem beljebb ahol vékonyabb.. a km spirál meghajtó alatt)
nagyon fontos lenne még ma..
Légyszi valaki nézze meg..
Nem vagyok otthon és nem tudom megmérni.. :S
nem rég lett felfúratva új dugó gyűrű minden , most a hétvégén mentem vele és kicsit jobban meghúzattam, és amikor hazaértem akkor azt tapasztaltam hogy fordulaton a blokk csörgő hangot ad,de úgyanúgy megy mint edig csak idegesít a csörgés.
arra gondoltam hogy az új dugó hatására megnőtt a hengerben az erő és ezt a főtengely nem bírja.
Ezért gondoltam hogy az a baja.
A havernak aki jön 650-es a Pegaso-ja.Azt hiszem motoronként van a nevezés,legalábbis tavaly még úgy volt.Szép kényelmesen gurultunk fel Komáromig 70-80-as tempóval,nem kergetett a tatár
A zöld vezeték nem test, hanem az megy a műszerfal töltés ellenörző lámpájához. A testet a felfogatásról kapja. A bal oldali csavarnál jelölve van, ha gyári még a fessz.szabályzó.
Köszi imi 427. Nekem a zöld test vezeték hiányzott de igy most összeállt a kép,pótolom és igy jó lesz.Neked a töltés visszajelzöd jó a müszerfalon? A segitségedet meg köszönöm!
Üdv!
Azt nem értem az új túra endurókba miért nincs kisebb köbcentis? Mindjárt 750-nel índít, meg lessz egy 1200-as. De jó. Én szivem szerint újra dobnék piacra 125-ös 350-es 600-as tuaregeket a régi külsővel. szigorúan iker körlámpa. A mostani motorok mind olyan kihegyezettek.
Egyébként talán mindenkinek megfelelne Újhartyán is, máj. végén lesz ott tali a north patrol rendezésével...
Azt hallottam jó buli szokott lenni, és az is nagyjából az ország közepén van...
Valószínű tudnék hozni még 1 Tuareges ürgét, csak még megkell csinálnia a vasat
nagyon fontos lenne még ma..
Légyszi valaki nézze meg..
Nem vagyok otthon és nem tudom megmérni.. :S