Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A telefon sokszor jó
Tegnap a nagykék áruházban voltam Sárbogárdon,mire kiértem totál lapos volt a hátsógumi.Telefon aztán jött a felmentősereg
Motor betol Peugeot expert-be aztán haza,kerék szétszed,gumi le aztán csak lestem.Az a nyavalyás elfordulásgátló kicsípte a belsőt,pedig már vagy 1 éve járok vele.
Üdw mindenkinek!
nem lenne rossz a Tuareges tali
Viszont azt látom sokan vagyunk sokfelől.Én pl Tolnanémedi-n lakom.Szerintem az ország közepe környékén kellene összehozni.
Esetleg Szfvár?

*Tuareg125 :Lilafüred nekem 290 km

*ShaDoWViktor
Attol hogy 2T birja a gyürődést,tavaly voltam turaversenyen és 1nap leforgása alatt gurultam vala közel 650km-t és a tankoláson kivül nem volt semmi gáz vele.
Nem tudjátok, hogy mi baja lehet a hűtőmnek?
Általában amikor nyáron már a levegő eléri a 30 fokot akkor már 90-95 fokot mutat a visszajelző.. De már amikor 80 körül jár, már akkor nagyon erőtlen a motor, nincs alapjárat stb...
A tartály mindig teli van már próbáltam mindent.. deszt vizet, fagyállót mindent..
szevasztok!kérdésem lenne.szerintetek miért gyenge a töltés a motoron?(vagy de lószart se ér)
De hihetetlen hoigy milyen emberek vannak. Azt a szép autót, hogy volt szíve lerongálni... Tuskó...
Tudom. Tartom a kapcsolatot a jelenlegi tulajjal...az előző, akinek eladtam eléggé leamortizálta állítólag...sajnos
A motort még én generáloztattam...jelenleg rendbe szedte a srác/fékek,auspuff.../ azokat a hibákat, amiket egy hanyag ember hagyott maga után.
Én bízok a gépben annyira, hogy telefon nélkül is el merek indulni.
Meg nem voltam messze, csak a szőlőhegyen.
Hát én telefon nélkül sehová se indulnék el:D sose lehet tudni...
Szia Eli.
A crxet megint árulják. Az van írva, hogy esztétikai hibákkal. Nem tudod mik történtek vele azóta? 500 ért árulják. Meg azt írják, hogy felújított a motorja. Az már nállatok is fel volt?
Én is voltam ma, az előbb értem haza. De se fényképezőgép, se telefon nem volt nálam.
Tegnapi ride
Srácok!
valszeg bekrepált a termosztátom. Mi van ha kiszerelem és rúgok bele egy nagyot? Nyáron kell egyáltalán ez a szelep? Mondjuk gondolom nem egy nagy tétel...
Benne vagyok én is tuareg találkozóban Még kifejezetten tuareg ralálkozon ugy se voltam, én egertől 7km-erre lakom Nagytályán, Persze ha időm majd ugy engedi mert most jönnek a vizsga időszakaim...
Én benne vagyok! időpont?
Mondjuk feltekerni Lillafüredre és nyomni egy lángost
én meg 50-re
Én 20 km-re lakok miskolctól:D Esetleg egy miskolc találka, többiek?
Vagy az adott környéken élők találkoznak ...
Amugy meg ck meg kell találni a közös pontot...ami kb. egyforma messzeségre van mindenkitől...
Ez sztem butaság, mi az h nm tesz jót, mert 2T
Én túrázásra használtam java részt...és 240km meg sem kottyant...hozzáteszem a hegyekben... bár nm akarok általánosítani, a saját gépemben megbízok, bármerre el merek vele indulni...
Az még pihen...át kell majd nézni, ezt-azt ellenőrizni rajta
Próbáld meg az Italmondo Bt-t. Békéscsabai cég olasz motorokkal foglalkoznak én onnan szoktam új cuccot rendelni.
Sziasztok!
Valaki tudja hogy ehez a rotex 122-es blokkhoz hol lehet tömités készletet szerezni?(Mert kecskeméten még rendelni sem lehet)
Hát ez az, szét vagyunk szórva.
2 t-vel ilyen sokat, habár mikor apám vette a tuareget Paksról jött haza 1 huzamban. igaz el is zsibbadt.
köszönöm a tanácsot.. most, hogy így jobban megnéztem, rájöttem, hogy ezen a teleszkópon jobb oldalt van a fék az enyémen pedig bal...
Szóval ez nem jó az enyémhez sajnos.. :S