Alapvetően szerintem mindenki jó ötletnek tartja ezt a Tuareg találkozót... csak 1 gond van.. Szét vagyunk szórva magyarország területén.. vagyis akárhova is szerveznénk találkozót, mindenképp lenne olyan, akinek több mint 150-200 km-t kellene levezetnie.. Ami egy 125-ös motornak nem tesz annyira jót egyhuzamban...
De hogy lássátok miről beszélek: Én is benne lennék a dologban.. én Móron lakom Fehérvár és Győr között féluton
Mór --- Pécs 189.7 km
Mór --- Miskolc 270.2 km
Miskolc --- Pécs 382.3 km
Hello!
Megnézem az enyémet, elvileg a pegaso-é lehet, hogy jó lenne, de megnéznéd nekem, hogy a felül lévő cső milyen vastag, (amit fognak a bilincsek) Mivel az számít igazán.. az enyém 5cm..
(ha megegyezik akkor:)
Tudsz adni msn címet?
Sajna én is most szembesültem a saját motoromon hétvégén ugyan ezzel a hibával, a vizszivattyúnál ment ki a szimering, 2 db szimering és 2 db o gyűrű. csapágy boltban kapsz hozzá kb 1000ftból megvan, nem nagy munka az oldaldeklit kell levenni, és akkor kitudod venni a vizszivattyút!
Hát igen nekem sem tetszik.Nem volt még ilyen vízhűtéses motorom.Elképzelhető hogy a hengernél valami tömités miatt átmehet a blokkba a víz?(egyébként a víz is fogyogat enyhén a gépből,igaz az lehet tőmités gond is)
Sziasztok!
Ma leeresztettem az olajat a tuaregemből és kajak szűrke volt az olaja!
Ennek ilyenek kell lennije?
(Arra gondoltam lehet hogy belefolyik a víz a blokkba,henger felyes)
ami km spirált linkeltem, az 100% hogy jó a tuareghez..
Az oldalon van fordulatszámmérő spirál is, de abból nem tudom, hogy melyik jó.. beszélj velük hogy melyik lehet jó.. vagy adj meg nekik méreteket és ők megmondják...
De hogy lássátok miről beszélek: Én is benne lennék a dologban.. én Móron lakom Fehérvár és Győr között féluton
Mór --- Pécs 189.7 km
Mór --- Miskolc 270.2 km
Miskolc --- Pécs 382.3 km