Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használati útmutató? mit nem tudsz működtetni?
Jut eszembe urak.Nem tud valaki,küldeni linket?Használati útmutatót Aprilia Tuareg Wind 125-öshöz?Mert én nem találok.
Nálunk meg süt ezerrel
Nah már nálunk is is esik az eső..
helló!
Nem tudom, hogy pontosan melyik kellene bele mert amiket a könyv ajánl már nem forgalmazzák, de a boltban azt mondták, hogy ez a legjobb minőségű váltóolaj 2 üteműbe. Szerintem nem sokat számít hogy nem 30-as hanem 40-es csak egy kicsit sűrűbb. Egyébként 3500 volt.
Szia

Köszönöm a linket.
Elég jó olajnak tűnik,látom van belőle 30-as is.
Nem tudom az nem gond,hogy ez többfokoztú (viszkozitás szempontjából) nem úgy mint amit a leirásbna irnak,sima egyfokozatút.
Bár gondolom ez már modernebb olaj,igy jobb is.
Kedden utána járok majd.
Aztán kipróbálom,hogy milyen.
Köszi a tippet.
Senki nincs itt?
Érdekes, nekem nem állt le egyszer sem alapjáraton.
Én Ajkán lakom,hu voltam kint eső után,de veszek ám rá jó stuplis gumikat.Na de marha nagy sár van,drága barátom a Dt-vel viszont mindig dudálgatott,mondtam neki látod Janikám a talján power mindenhonnan kivisz nem,japánt kell venni.
felénk süt a nap
hol laksz te h esik az eső?
Bocsi NEM vizsgáztattam kimaradt
Hopp ugyanez az enyém is csak én vizsgáztattam le.Ugyanez,jahm ott neked képek közöztt is nekem van elők zöld rács a lámpánál.Most szeretnék indulni az erdőre,ha elállna végre az eső
sima rotax123 26os delorto karbival
Megy, persze!
Kicsit kell állítani az alapjáraton, mert megálláskor hajlamos önkényesen megállni, de amúgy rendben van.
Köszi még egyszer a segítséget!
5l-es fogyasztás? hány ccm és milyen karbi?
én ezt a váltóolajat használom: http://motul.hu/index.php?p=te...
Nem tudom én nem szerettem kevergetni a Simonál sem.De ez nagyob jó oldal amit leltél,2órája azon függök.
tali64@t-online.hu írj valamit és válaszolok
hány óra,hol?
inkább 1:50 vagy 1:45! nekem műkszik rendesen és 1000km-en eszik meg kb 1 liter olajat és kb 5 liter benzin eszik 100on tehát 1:50
Mi szemből......
mikor?hol?
ti szemből?

vagy ide fehérvárra?
Igen, megbeszélve!
sanyi

reggel?