helló!
Nem tudom, hogy pontosan melyik kellene bele mert amiket a könyv ajánl már nem forgalmazzák, de a boltban azt mondták, hogy ez a legjobb minőségű váltóolaj 2 üteműbe. Szerintem nem sokat számít hogy nem 30-as hanem 40-es csak egy kicsit sűrűbb. Egyébként 3500 volt.
Köszönöm a linket.
Elég jó olajnak tűnik,látom van belőle 30-as is.
Nem tudom az nem gond,hogy ez többfokoztú (viszkozitás szempontjából) nem úgy mint amit a leirásbna irnak,sima egyfokozatút.
Bár gondolom ez már modernebb olaj,igy jobb is.
Kedden utána járok majd.
Aztán kipróbálom,hogy milyen.
Köszi a tippet.
Én Ajkán lakom,hu voltam kint eső után,de veszek ám rá jó stuplis gumikat.Na de marha nagy sár van,drága barátom a Dt-vel viszont mindig dudálgatott,mondtam neki látod Janikám a talján power mindenhonnan kivisz nem,japánt kell venni.
Hopp ugyanez az enyém is csak én vizsgáztattam le.Ugyanez,jahm ott neked képek közöztt is nekem van elők zöld rács a lámpánál.Most szeretnék indulni az erdőre,ha elállna végre az eső
Megy, persze!
Kicsit kell állítani az alapjáraton, mert megálláskor hajlamos önkényesen megállni, de amúgy rendben van.
Köszi még egyszer a segítséget!
Nem tudom, hogy pontosan melyik kellene bele mert amiket a könyv ajánl már nem forgalmazzák, de a boltban azt mondták, hogy ez a legjobb minőségű váltóolaj 2 üteműbe. Szerintem nem sokat számít hogy nem 30-as hanem 40-es csak egy kicsit sűrűbb. Egyébként 3500 volt.
Köszönöm a linket.
Elég jó olajnak tűnik,látom van belőle 30-as is.
Nem tudom az nem gond,hogy ez többfokoztú (viszkozitás szempontjából) nem úgy mint amit a leirásbna irnak,sima egyfokozatút.
Bár gondolom ez már modernebb olaj,igy jobb is.
Kedden utána járok majd.
Aztán kipróbálom,hogy milyen.
Köszi a tippet.
Kicsit kell állítani az alapjáraton, mert megálláskor hajlamos önkényesen megállni, de amúgy rendben van.
Köszi még egyszer a segítséget!
ti szemből?
vagy ide fehérvárra?
reggel?