Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz
imi: Ne aggódj, biztonsági okokból van így tervezve,mindig is olyan volt! Pl a DT nek 1.6 lieteres volt az ot és azon is világított már 8deci elfogyasztása után...
valaki?
Akkor még erősen kölyök-kutya volt...
nekem a tulaja hasonlít egy kutya bácsihoz
Szia, bendixed van e?
tudok vaci újat 14eft-ba utolsó darabom! de lesz még....
Sziasztok!rotax 123-hoz trafo milyen árba lenne?kösz!
Sziasztok!
Nektek mikor szokott kigyulladni a műszerfalon a piros olaj lámpa?,mert nekem van még benne még kb6-7dl és már világít...
Valaki nem ismeri ezt a gépet véletlenül ?
Nekem sincs közel 160km, de azért elmegyek,mert ki tudja lesz-e időm túrázni a nyáron
A jogosítvány része nekem rendben van már 1 ideje szerencsére
Én elmennék ha közelebb lenne és ha jogsim is lenne
Szoval akkor senki nem akar jönni a Komáromi Flugos Futamra? Ne már Egyedül leszek tuareges?
Sziasztok!

Nincs valakinek a powerszelephez bowdenje?
Akkor ezt meg is beszéltük, amint aktuális jelentkezem.
zalaegerszeg-zalalövő mindkét helyen megtalálható vagyok. jah sokan sajnálják, hogy nem vagyok mondjuk az ország közepén de vannak pest és környékéről is megrendelőim. amúgy posta fordultával is lehet intézni olcsó és lehet értékbiztosítottként is.
Fekete plexit akarok rá és most a bukó is fekete, a kettő együtt meg nem bolondom. Elég jók a referenciáid, kár hogy nem laksz közelebb, Zalában egyébként merre ?
oks rendben, az enyémet is fújtam, ráadásul csiáltam bele füstmintákat
Először össze rakom a gépest, aztán küld fény post......,Tavaly megpróbáltam én is egy másik sisakon de kuka lett a vége.
persze 5-6e-ből megvan
igazad van tökfej mert 123-as,azért próbálkozom,ha nem tetszik amúgy nem kellene fikázni
és ma meglett a forgalmi vizsgám meg is ünnepeltük rendesen jager....
rotax125 nincs te tökfej ezér a motorért annyit meg sosde kapsz
Szia!
Lehet beszélnünk kéne talán tudok segíteni.... keress meg....