sziasztok. van egy eladó tuaregem 125-ös rotax blokkal ktm exc 125 idomokkal, jó állapotban, van nagyon erős ára 200e ft ha érdekel vkit davidlala@freemail.hu mailcimen elérhető vagyok.köszi
Heló!Rotax 123-as blokk érdekelne, ha van valakinek szóljon!
Szétment a tűgörgő a blokkban és bedarálta a hengerbe a dugó a darabjait.Csak blokk érdekelne, mert a henger már úton van meg a dugó is.Vagy esetleg tudtok olcsó boltot ahol lehet venni hozzá főtengelyt,hajtókart meg csapágyakat?Körülbelül milyen árban vannak ezek?Tudom van google, de abban bízok, hogy hátha van valami jó kis bolt vagy valami.Ha volna blokk jelezzetek!kösz
Hali.Ha valaki tudna segíteni,megköszönném:) Tuareg 50 blokk-alkatrészekre lenne szükségem.Váltó 3.fogaskereke,lánckerék első-hátsó-lánccal,valamint az a tengely,amire az első lánckerék felmegy.Fontos! Előre is köszi.Ha valaki tud írjon,vagy msn: 51area@windowslive.com.
Repce csak a kép kedvéért am aránylag jól megy mondjuk egy gyertyát már elbírna és hengertömítést kellene cserélni mert egy picit kifúj.. de jövőhéten megcsinálom utána csapatás 1 hétig mert érettségi szünet
Szisztok!
Új vagyok itt, a gépem is...persze idézőjelben a 87-es évjáratához.
A kezdetekben emlegettek egy letölthető szervízkönyvet, tudna valaki segíteni? Elküldeni, vagy letölthető helyet?
Üdv, miniman
szerezz hozzá csavarhúzót aztán ha sikerült szétszedni sűritett levegővel jól ki kell fújatni a panel és az lcd részét. állni hagyod egy pár órát összerakod és működnie kell a nokiák nagy túlkélők.
Na behoztam a gépet ide a lakásunk alatti garázsba, sikerült csináltatni hozzá lendkerék lehúzót így a bendix kérdés most lesz igazán aktuális , szóval akinek van jó állapotú eladó bendixe az szóljon Másrészt az eszem megáll mert elfosta magát a villa jobb szárában a szimering. Szóval még cserélhetem azt is pedig már azt hittem tudok vele csapatni egy karikát... na de ami késik ...
Széles utat!
Sziasztok! off de hátha tud valaki segíteni..
Ma a telefonom véletlenül kb 5 percet vízben töltött. valaki nem tudja hogy még képes lehet-e életre vagy újat kell vennem?/ nokia 6230iről van szó/
Heló. Köszi a hozzászólásokat, ma kipróbáltam egy 9Ah aksival, ami biztosan jó, és sajnos azzal is ugyan ez a helyzet. Áll a motor, gyújtás sincs rajta, és ha mind2 sarut rákötöm azzal is ugyan úgy kicsapja.. Nah mind1. Ebből nagyvalószinűséggel szerelő lesz..
Azért köszi a segítséget. Itt Miskolc görömbölyön van állítólag egy szaki ahová szlovákiából is viszik az autókat motorokat, ért hozzá, majd elviszem oda. Köszi a segítséget
Szétment a tűgörgő a blokkban és bedarálta a hengerbe a dugó a darabjait.Csak blokk érdekelne, mert a henger már úton van meg a dugó is.Vagy esetleg tudtok olcsó boltot ahol lehet venni hozzá főtengelyt,hajtókart meg csapágyakat?Körülbelül milyen árban vannak ezek?Tudom van google, de abban bízok, hogy hátha van valami jó kis bolt vagy valami.Ha volna blokk jelezzetek!kösz
" Kéz és lábtörést! "
Szóval sok sikert!
Senki nem jön a Komáromi Flugos Futamra? Ne már
Lenne egy eladó '94-es 50 ccm-is Aprilia Tuareg Wind-em vizhűtéssel, elől-hátul tárcsafék uj betétekkel, vadoantuj üléshuzat....stb
Gyakorlo motornak tökéletes! Azért adom el mert váltok 125 ösre!
Érdeklődni itt : hujbert6@citromail.hu
Képet természetesen küldök ! Az ára fix 110 ezer FT!
Új vagyok itt, a gépem is...persze idézőjelben a 87-es évjáratához.
A kezdetekben emlegettek egy letölthető szervízkönyvet, tudna valaki segíteni? Elküldeni, vagy letölthető helyet?
Üdv, miniman
Széles utat!
Ma a telefonom véletlenül kb 5 percet vízben töltött. valaki nem tudja hogy még képes lehet-e életre vagy újat kell vennem?/ nokia 6230iről van szó/
Azért köszi a segítséget. Itt Miskolc görömbölyön van állítólag egy szaki ahová szlovákiából is viszik az autókat motorokat, ért hozzá, majd elviszem oda. Köszi a segítséget