Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuareg mennyibe kelt el?
danke
De úgy látom megy a kisgép. Mindig látlak vele...
grat
be ám
kössze maxi mikor túrázunk egyet srácok?
hello,,. tud nekem valaki segíteni hol tudok veni 160 POLINI HENGErszetet?,
630 egy rx-ért? link
elissa
most látom,hogy beújitottál egy k5ös gixer 600at grat hozzá
jah, és ha valakit esetleg érdekel, akkor még mindig eladó
helló all nah csináltam újabb képeket a gépről, már elég jól alakulgat még 1 kipufogót kell szereznem a 2 dobhoz+rx hátsó farokidom+első sárvédő, aztán mehet a festés, és teljesen elkészül am Elissa, grat az új motorhoz, így megkésve is és széles utat mindenkinek
Ha lenne nagymotorra jogsim akkor nem 50ccm-est nézegetnék.
Ma megnézem kipróbálom és meglátjuk. Nekem furikázásra kell. Normál használatra. A fazon elmondása szerint erdőőr, illetve halőr és azért használta az erdőben, és terepen. Néztem több helyen de olyan messze laktak tőlem, hogy nem biztos érdemes elmenni érte. Ha el is megyek olyan messzire akkor sem biztos hogy elhoztam volna. Meg rá vagyok kényszerülve a báttyámra mivel neki van horog a kocsin és nekem nincs. Elmenne az összes pénzem a fuvarra. No mindegy. Megnézem és meglátom. Az unokaöcséim motor őrültek és megcsinálják ha valami gáz van vele.
Én egy 125ös MZ-t vennék inkább... :D
Amúgy sose abból indulj ki hogy az eladót mi zavarta és mi nem ... persze hogy nem zavarta hogy alig tudja beindítani, épp el akarja adni...
Béláim gondolkodjunk...
Üdv. szerintem 55 ezerért nem várj csodákat én a te helyedben passzolnám ezt a gépet ennél vannak sokkal jobbak is!
És a kerekei is mások.
Sajnos ez az egy kép van róla és nem küldött még másikat mivel kértem tőle. Itt találtam a képes motor-nál a túraendúróknál. Az ára mondjuk elég vicces.
Sok oka lehet, hogy nem megy vissza a berugókar. Lehet, hogy eldőlt a motor és elhajlott a berúgó tengely. Meg hogy önindító sincs rajta. Nem túl bizalomgerjezstő. Ha raksz be képet rólla, akkor többet tudok mondani, de ennyi info alapjan én nem vágnék bele.
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit!

Szeretnék tanácsokat kérni tőletek.
Holnap szeretnék egy 50-es tuareget venni és ehez kellene néhány jótanács. A motor 1989-es 80-as hengerrel. Az eladó elmondása szerint a berugókar rugója kiakatt és ezért vissza szokta tolni és úgy használja. Őt ez nem zavarja. A másik, hogy az önindító nincs rajta. Ezt be lehet szerezni valahonnan illetve a berúgókar rugóprobléma lehetséges, vagy mélyebben kell keresni a hibát?
Hatuttok segítséget nyújtani, nagyon hálás lennék.

Zsotty.
Szia!
Nekem van gyujtáselektronikám illetve elvileg van power elektronikám is eladó!
ha érdekel keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
Üdv:Zoli
eladó pegasora-tuaregre komplett idomszett tanktól az ülésig minden amit látsz a mocin. télen lett fújva. amúgy van valakinek power elektronikája és gyujtáselektronikája?köszi:gege
Igen, szívesebben vennék ilyen fiatalabb évjáratút, csak nem akarok annyi pénzt rászánni, mert csak 2 hónapig fogom használni (szeptembertől egyetem). Akkor erre a feszültséges dologra fogok figyelni, kössz a tippet!
http://www.hasznaltauto.hu/2876014_aprilia_pegaso_1998

Ezt megnézném a helyedben...
Köszi
Gratula...sok balesetmentes km-t
Ma meglett ez eü-m is úgyhogy végre megvagyok a jogsival már csak okányiroda és goooooooo végre nekem is elkezdődik a szezon