Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jol tudod
ha jól tudom B10 EG
Jah mégegy: Tudj valaki rotax 123-ba milyen gyertya van előírva gyárilag:Köszi
sziasztok
Tuareg wind-em hátsó kereke megadta magát, kilazultak a küllőim és már nem lehet húzni rajta
kb 3x205 vagy hasonló küllő érdekelne, vagy ha tudna valaki megoldást a problémámra sokat segítene
Fontos lenne.....
irányárat tok mondani telefonba nem kérek érte hű de sokat:)
Hali! miket olvasok én itt lent?papírok meg jogsi nélkül császkálni?ááááh Ember nem kell megálni a rendőrnek aztán mehedsz minden nélkül . Nah a mocim már megint: Elment a fordulatszámmérőm, erre tudsz valamit? meg van egy hülye dolog amit nem tudok megszüntetni. A power bovdenjének a végéről eltűnt aaz a kis záró bizbasz és belekeről a povertől a keverék és összebassza állandoan a blokkom mert a power elektronikánál spricceli ki. Szóval nics esetleg egy ilyen kis bovdened?Köszi
én nem motor keresek csak idéztem
én most vettem nemrég motort úgyhogy kössz de nem érdekel..
heló nekem van egy 125 ős tuareg rally motorom csak lendkereket elopták
Eladó egy aprilia tuareg rally 125 ős motor 1990 es évjáratú papírjai mindene megvan műszaki nincs rajta a lendkereket ellopták de a motor üzemképes csak ez az egy hibája van tel 06202541135
jah "most készülök venni 1 125/160 as taureget" 125/160ból gondoltam hogy 125ös papírja van és 160as henger van rajta...
nem papíros
papírost 50esként használni? érdekes gondolkodás, én inkább megcsinálnám rá az a1et és nem kéne parázni a zsaruktól
de te tudod mindenki úgy használja a gépét ahogy akarja legyen hozzá sok szerencséd!
tul képpen úgy akarom használni mintha 50es lenne minden papírja úgy lesz és 50re van is jogsim...
Rotax 123-hoz van Athena tömítésgarnitúrám 4000Ft... http://kepesmotor.hu/motorblok...
sziasztok én pegaso hoz keresek tömitéseket hengert dugot gyűrűt meg ieneket ha tudtok segiteni honnan lehetne oilcson meg kapni aszt meg köszönöm:D
Szerintem a szülednek menne ki a büntetés, és eltiltanak a jogsi szerzéstől vagy 2 évre.
Én nem ajánlom a jogsi nélküli motorozást , mivel nagyon nem árt ha tisztában vagy a KRESZel. És szerintem elnézőbbek lehetnek a rendőrök olyan esetben ha van jogsid de a motornak nincsenek papírjai. Ha viszont egyálltalán semmi píprod , se biztosítás se semmi akkor egy esetleges baleset okozásnál kegyetlen megszívnád. Mivel szigorodnak a rendszámozás szabályai így szerintem ésszerűbb rendszámos vasat venni. Legalábbis szerintem többet ér a rendszám mint a 160 as henger... azt még tehetsz rá később...
üdv.
komolyra fordítva a szót tök mindegy h lefested és úgy ragasztasz rá 50es matricát,de akár tokio hoteles matricát is ragaszthatsz rá akkor se fogja bevenni a rendőr h 50es.esetleg ha nagyon hülye vagy mákod van!
meg tudlak érteni XD
Áhh... Nem találok szavakat, ez már sok volt így estére. Bocsi!
szerintetek ha újra lesz fényezve 1 125ös vas és ráfestetem h 50 annak lehet meggyőző ereje mit lehetne mondani? tuning blokk? vagy vastag falú versenyblokk sokkal nagyobb fordulaton jár mint a hagyományos és ezért kell neki ilyen vastag fal és csak azé tűnik nagynak
Élőben biztos nem nézted. Legfelejebb képen...
kössz igyekszem
háát ti télleg istenek vagytok
most ezzel nagyon feldobtatok! köszönöm a válaszokat! és sok sikert a rutinon!
sztem érdemes elkezded most ha ügyes vagy suli végére meg is van
am a volt gazdája is fórumos de gondolom észrevetted