sziasztok
Tuareg wind-em hátsó kereke megadta magát, kilazultak a küllőim és már nem lehet húzni rajta
kb 3x205 vagy hasonló küllő érdekelne, vagy ha tudna valaki megoldást a problémámra sokat segítene
Fontos lenne.....
Hali! miket olvasok én itt lent?papírok meg jogsi nélkül császkálni?ááááh Ember nem kell megálni a rendőrnek aztán mehedsz minden nélkül . Nah a mocim már megint: Elment a fordulatszámmérőm, erre tudsz valamit? meg van egy hülye dolog amit nem tudok megszüntetni. A power bovdenjének a végéről eltűnt aaz a kis záró bizbasz és belekeről a povertől a keverék és összebassza állandoan a blokkom mert a power elektronikánál spricceli ki. Szóval nics esetleg egy ilyen kis bovdened?Köszi
Eladó egy aprilia tuareg rally 125 ős motor 1990 es évjáratú papírjai mindene megvan műszaki nincs rajta a lendkereket ellopták de a motor üzemképes csak ez az egy hibája van tel 06202541135
papírost 50esként használni? érdekes gondolkodás, én inkább megcsinálnám rá az a1et és nem kéne parázni a zsaruktól
de te tudod mindenki úgy használja a gépét ahogy akarja legyen hozzá sok szerencséd!
Szerintem a szülednek menne ki a büntetés, és eltiltanak a jogsi szerzéstől vagy 2 évre.
Én nem ajánlom a jogsi nélküli motorozást , mivel nagyon nem árt ha tisztában vagy a KRESZel. És szerintem elnézőbbek lehetnek a rendőrök olyan esetben ha van jogsid de a motornak nincsenek papírjai. Ha viszont egyálltalán semmi píprod , se biztosítás se semmi akkor egy esetleges baleset okozásnál kegyetlen megszívnád. Mivel szigorodnak a rendszámozás szabályai így szerintem ésszerűbb rendszámos vasat venni. Legalábbis szerintem többet ér a rendszám mint a 160 as henger... azt még tehetsz rá később...
üdv.
komolyra fordítva a szót tök mindegy h lefested és úgy ragasztasz rá 50es matricát,de akár tokio hoteles matricát is ragaszthatsz rá akkor se fogja bevenni a rendőr h 50es.esetleg ha nagyon hülye vagy mákod van!
szerintetek ha újra lesz fényezve 1 125ös vas és ráfestetem h 50 annak lehet meggyőző ereje mit lehetne mondani? tuning blokk? vagy vastag falú versenyblokk sokkal nagyobb fordulaton jár mint a hagyományos és ezért kell neki ilyen vastag fal és csak azé tűnik nagynak
Tuareg wind-em hátsó kereke megadta magát, kilazultak a küllőim és már nem lehet húzni rajta
kb 3x205 vagy hasonló küllő érdekelne, vagy ha tudna valaki megoldást a problémámra sokat segítene
Fontos lenne.....
én most vettem nemrég motort úgyhogy kössz de nem érdekel..
de te tudod mindenki úgy használja a gépét ahogy akarja legyen hozzá sok szerencséd!
Én nem ajánlom a jogsi nélküli motorozást , mivel nagyon nem árt ha tisztában vagy a KRESZel. És szerintem elnézőbbek lehetnek a rendőrök olyan esetben ha van jogsid de a motornak nincsenek papírjai. Ha viszont egyálltalán semmi píprod , se biztosítás se semmi akkor egy esetleges baleset okozásnál kegyetlen megszívnád. Mivel szigorodnak a rendszámozás szabályai így szerintem ésszerűbb rendszámos vasat venni. Legalábbis szerintem többet ér a rendszám mint a 160 as henger... azt még tehetsz rá később...
üdv.
most ezzel nagyon feldobtatok! köszönöm a válaszokat! és sok sikert a rutinon!