Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah télleg imi majd elfelejtettem én isd néztem azt a bizonyos tuareget amit Te vettél meg
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors reagálást!

szoval azt mondjátok érdemes lenne elkezdeni az A1-et?
huh most látom hogy vettél új mocct király gép gratula
már válaszoltam is Drága
küldtem mail-t, aziwiw már megint meghalt.
domi köszönöm
remélem engem se fognak csak kezdődne már a szezon nekem is
az én forgalmimban is 19 kW van írva, nem csesztetnek érte a yardok
a korl. 18tól lehet
a kérdésedre a válasz pedig ha a forgalmiban 11kw vagy annál kevesebb van akkor a1el vezetheted ha több akkor a korlátozott szükséges/elméletben /
A1-re tudsz levizsgázni mivel 17 vagy, 2 év mulva meg meg tudod csinálni a különbözetit nagy A-ra az AK-s jogsit meg nem tudom, hogy van...
Üdv csendes megfigyelő!
Tehát: mivel én csak 16 éves vagyok így csak a1-et csinálhatok.
az a1 kategóra 125ccm és maximum 11kw os motor vezetésére jogosít fel!
kb egy fél évig nézegettem a motorhirdetéseket és nem nagyon találtam olyan 125-ös motort(kivéve etz, 4t stb...) aminek a forgalmijában 11kw szerepel ezért vettem ezért vettem egy olyat aminek14 kw van a forgalmiban.
Sokaktól hallottam hogy a rendőrök szinte nem is nézik a 11kwos dolgot ezért annyira engem sem érdekelt.
sztem ha venni akarsz nyugodtan vegyél olyat aminek nem pont 11kw van a forgalmijában nem nagyon fognak zaklatni érte szerintem és még mindig jobb mint 125/50 mert egy ilyen nagytestű motor 50esként beetetése a rendőrnek nem kis feladat és szerintem esélytelen is
Remélem tudtam segítani ha van valami kérdésed még kérdezz nyugodtan!
Sziasztok!
Még uj vagyok itt a forumon, de már több mint 4 honapja olvaslak titeket . Elöszöris szeretnék gratulálni mindenkinek az uj motrohoz! Nash de jöjjön az égetö kérdésem!
elsösorban iminek mint épp jogsit szerzönek szol (de bárki válaszát szivesen fogadom). Az lenne a kérdés, hogy egy 125ccm-es windhez miféle jhogsi kell? pl 1 olyanhoz mint a tied

igazábol az a bajom hogy sehol nem kaptam egyértelmü választ erre!
elöre is köszönöm a válaszotokat!

üdv.: gst
fejlemény : holnap rutinvizsga
ez hülyeség kutyát nem érdekli h diák vagy-e vagy rokkant nyugdíjas avagy hajléktalan...megvágnak nem kevés pénzre és még a jogsi szerzéstől is eltiltanak!
sziasztok! most készülök venni 1 125/160 as taureget... nincs rajta rendszám és jogsim sincs de bnőm fateja aszondta, hogy redezzem a papírjait és ha elkapnak h nincs rá jogsim mivel diák vok, nincs jövedelmem csak 1 figyelmeztetést kaphatok... SZERINTETEK?
Szia Pityu 9 .A tuaregbe kicseréltem a váltóolajat ahogy mondtad és minden tökéletes lett.A töltés visszajelzölámpa nem jó,az égö jó a vezetékek nincsenek elvágva,végighaladtam a vezetékkötegen és a motoron leghátul megtaláltam az olajtartály mellett 3 szál űres vezetéket.összezártam 2 db szálat és a töltés lámpa világitott.A motort elinditottam és világitott tovább az égö.Külömben a töltés müszerrel nézve a töltési funkció rendben.Ha tudsz tanácsot adni,szivesen várom.Köszi elöre is.
Csövi nincs még sőt elég messze állok tőle eddig még csak a kresz van meg
Látom kékestetőn jártál de mi ez a kopár táj a Balatonon már minden zöld és színes
Hali! Meg van már a jogsi? Szerinted hol készültek ezek a képek?
üdv!600-as tuareg vezérmüszij 86 fogas.s.o.s.
Am ott a kép róla a DRZ-n az adatlapomon! A garázsos képeknél...
Karcok vannak rajta, de a markolatok eltakarják, újan egyébként 12E Ft.
Tudok, de a Tuaregre 22-es való szóval ez nem jó neked...
Neked? Tudsz róla képet küldeni ide? légyszi
Én elsősorban az olcsó fentarthatósága miatt választottam... Túrázva 3L/100km, városba 3,5L/100km, 4 től többet sehogy nem tudsz megetetni vele... A vége a gyári áttétellel 150, de elvégre mégis csak egy endúró, szóval nem mérvadó... A gyorsuása is elég jó. Hogyis mondjam hogy megértsed, hát egy Tuareghez képest nagyon állat. De hát nem is egy kategória...