Sziasztok , sürgősen kéne a lendkerék belső menetének a pontos mérete ... 24 es finom menet de hanyas? 1 , 1.5 , 2 ?
Minél hamarabb kellene mert nincs menetfésűm és nem is nagyon tudok kölcsönkérni, viszont legkésőbb holnapra kellene a pontos mérete.
Előre is köszi !
Üdv.
Hali! van egy 5sebis etx váltóm hibátlan... tank oldalidomok ülés frissen újrahúzva, első hátsó kerék kormány sárvédők blokkfelek meg egy pár cucc akinek kell írjon.. árakban megegyezünk
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem elsősorban a Miskolc-i vagy Miskolc környéki tuaregesekhez, tehát:
Valaki nem tudja hogy hová költözött az a motoros bolt ami a központi lánykollégiumtól volt nem messze? /nevét nem tudom és asszem lejjebb volt egy kicsit azon az utcán/
üdv mindenkinek.pár hete vettem1 tuareget,(csúcs kis gép)de leadta a kulcsot az öninditó,,szétkaptam,,, te ha még láttatok gányolást az minden benevan.lehet valahol venni ujjat vagy-bontottat?az a baj hogy még berugokar sincs rajta,,
Még mindíg nem pattintottam ki hogy megnézzem a bendix fogazatát mert indításnál kidobja néha... szóval az sztem cserés lesz és persze a lendkeréken lévőt is megvizsgálom . Igazából ennyi és már mehetek is világgá vele Bár még lesz egy szivárgás megszüntetés is mert valahol kijön az olaj, valószínű hogy a power mellett mert oda én szabtam a tömítést és nembiztos hogy tökéletes lett
Hát nálam még mindíg semmi... holnap elmegyek és megpróbálok esztergáltatni egy lendkerék lehúzót aztán nekiállok vizslatni mi a gebasz. Ettől függetlenül a 2 kerekű témát nem hanyagolom csak most a bioenergiájú hajtjánnyal járok többet tegnap épp Tar-kőre tekertünk fel (ameddig lehetett) egy cimborámmal... oda mindenkinek el kell egyszer menni... motorral nemhiszem hogy meg lehet közelíteni de megéri a gyaloglást.
Üdv
Sziasztok!
Ha már mindenki motorozik (rajtam kívül),akkor érdemes egy túra alkalmával megnézni ezt: http://medveotthon.hu/index.ph...
Ez a veresegyházi medveotthon.
Mi ma voltunk és nagyon tetszett.Rengeteg medve és farkas van,lehet etetni is őket.Van étterem is ha megéhezne az ember,gyereknek felnőttnek egyaránt tartalmas kikapcsolódás.
Minél hamarabb kellene mert nincs menetfésűm és nem is nagyon tudok kölcsönkérni, viszont legkésőbb holnapra kellene a pontos mérete.
Előre is köszi !
Üdv.