Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Castrol power 1,castrol r2,motul 710-800,igol,repsol elf agip, persze mindegyikb?l csakis full szintetikusat, ne hogy beÁlljon:d
Sziasztok!
Tuareg Rally 125- höz milyen márkáju 2T-t ajánlotok?
Jó az a simson én meghagyom szaladgálni jólessz meg télen imádok vele csapatni a hóban:D
Egyik cimborámnak volt simsonja,de az izgalmas résznél mindíg ledobta a láncot ez kb akkor volt mikor 2-esbe akartam váltani kb 20 métert mentem vele 1-esben.Nagy élmény volt
Én simson után ültem át kicsit fura volt először hogy ilyen magas de már megbarátkoztam vele nagyjából...
Ja,meg sokkal halkabb az egész blokk is
Az olaj úgy néz ki jó bele.Az előző az olyan volt mint a csapviz,meg fekete mint a kóla szörp
Ezt véletlenül találtam egész jó szerszámok meg ilyesmi cuccok vannak itt:
http://www.roadside.hu/
Hát a Tuaregnek egyik adottsága, hogy nagy íven fordul. Nem kifejezetten terepre való, de azért elmegy ott is!
Még jó hogy csak motorral!
Köszi.Megpróbálok odafigyelni.Nekem ez az első motor és tanuló motor egyben Leginkább a kis sbességgel kanyarodás az amitől nagyon parázok,nem volna jó ha a 160 kilós motor rámesne
Meg összetörni sem szeretném.
Egy jótanács! Csak a motorozásra koncentrálj, főleg terepen. Ne kalandozz el, mert akkor szokott általában baj történni... Tapaszatalat...
Csak ésszel menj mindig és nem lesz baj....
Nem nehéz dolog ez a motorozás nyugi
Én majd gondolok mindenkire aki nem ülhet a nyeregbe.Ha összetöröm magam az úgyse azért lesz mert gondolkodok,hanem a tudás részleges vagy inkább teljes hiánya.
motorral persze
Am már vagy 5-6 hete nem voltam a kapun kívül
Annyira csak tudsz motorozni hogy egy röpke pillanatba rám gondolsz h nekem sokkal rosszabb dolgom van
Am ma is voltam!
Persze, csak rád fogok! Inkább majd a motorozásra koncentrálok, jó?
Majd akkor gondolj rám is!
Tudtam, hogy ez lesz a reakciód!
Én meg meek motorozni! Egész nap...