Ááá hallod Pityu ma találtam egy komplett rotax 127 es blokkot hozzá jó áron, szóval hétvégén hazamegyek elvileg már hozom is el és csak be kell szerelni.
Hát figy nemtudom mert nagyon szar hogy hétköznap egerben vagyok fősulin és csak hétvégén tudom csinálni. De már a dugószett lejön most péntekre meg meg lesz furatva a henger, szét kell húzni a blokkot... megnézni hogy kell e főtengely javítószett. Most pénteken veszek festéket lefestem még a maradékot(első telók,lengővilla,kormány) és kész a váz, visszahúzom még a tyúkbeleket, ennyi. utána már csak a blokk. De persze még vannak dolgok amiket meg kellene csinálni... Üléshuzat, meg az idom festés.
ez igen ... bitti szép lex nagyon ha összeteszed a gépet...sok munka...meg kitartás...de az eredmény az Jó látni h ien gondos tulajdonosok is vannak...akik nem ck zuzzák le a gépet
Ne haragudj, hogy nem vettelek ma észre a suliban, de totál nem ismertelek fel. Bocsesz
A többi idom milyen színű lesz?Egyszínű,vagy hasonlítani fog a gyárira,vagy a nagyobb darabokon lesz valami minta?