Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húhúú De még ha azt te tudnád h milyen közeliek lehettünk volna... De egyébként még személyesen nem hiszem h ismerjük egymást. Hangsúlyozom h Még Csak siess és tedd össze a kecskét
Ja a motorról meg annyit hogy most szétszedtem csutkára... és elkezdtem felújítani komplett, festés meg minden..
Dede. Na a végén kiderül hogy még valami közelebbi ismerősöm vagy.
Ajajj már 3an vagyunk borsodból? Mikorra lesz kész a motorod?
OFF
Te véletlenül nem a Gábor Áronba jártál?
Na majd szoljatok nekem is... Sajópetri.
Hát majdnem ziliz-nyomár és úgy hangács am ténleg rohadtul közel lakunk 1máshoz kb 15-20km
Persze Egyébként Ziliz az Hangács mellett van? Mert ha igen akkor rohattul közel lakunk egymáshoz
meg lesz az mire teljesen überfasza idő leszz
de akkor gurulunk 1et?
Nah bazz akkor az még odébb lesz... nekem már elvonási tüneteim vannak... Itt a fasza motor, minden megcsinálva rajta, erre ma is esik a hó
Hát még el se kezdtem de am is szar az idő
ja rendszámos...
Jah de várjál már... neked rendszámos? Mert az enyémre sajna nem lehet tenni mikor lesz meg a jogsid? Hol jársz benne? Most gondolom a szar idő miatt nem is igazán lesz rutin meg forgalmi vizsga nemde?
Én borsodi vagyok ha meglesz a jogsim(később ) csapathatunk 1et
Tetű hó bazz... Nálatok is esett? Ha jó idő van szombaton valakinek nincs kedve csapatni egyet (borsod)?
Jól beszél ez a csávó igaza van, az enyém is de most mi a nyavaját csináljon az ember?
Faszom kivan ezzel a hóval, komolyan mondom már nincs minek örüljek...
Egész nap áztam fáztam majd be fagyott a ......gem
Hát semmi jó...
Nem is azért mondtam, csak ökörködök! Amúgy mi a szitu?
nem kell kötekedni na SZÍVÓNYÍLÁS
Vajon mi lehet az a hívónyílás?
A hívónyílást zárja nyitja...
Egyirányú szelep, ami a szívás és az elősűrítés ütemében vesz részt...
A membrán mire szolgál?
szeeea...láttam igen...ahogy gondolod
Ha nem többe... Általánosságban véve a 4T azért tovább elmegy...