Ma beszereltem az úl szabályzót,és ki is próbáltam,működik rendesen
Csak ez a rohadt szájba b*szott hó elkezdett megint esni.Már elegem van ebből a télből...
A forgalmiban benne van a gyártási év, valamint az első magyarországi forgalomba helyezés éve. Ilyen alapon az én volt Tuaregem is 97-es, mégse annyinak hirdettem...
Sziasztok!
Tudom,hogy ez itt nem a reklám helye,de közzé teszem.
Ha valakinek valamilyen járműelektronikai problémája van;a motortól a traktorig ez a vállalkozó lehet,hogy tud segíteni.Nekem pl.:motorhoz gyártott le egy feszültség szabályozót,megfizethető áron egy héten belül.Azért kellett legyártatnom,mert sem bontottat,sem újat (ami méreg drága) nem lehetett kapni.
Az utánna járás kb 2,5 hónapig tartott.
Ha ezt továbbítjátok lehet,hogy valamelyik ismerősötöknek spóroltok meg időt,idegeskedést,meg pénzt.
Ha járműelektronikai gondototk van keressétek fel Mecseki Zsoltot a
mecseki@gmail.com -on.
Hála neki nemsokára mehetek motorozni,hétvégén össze is rakom.
Nem is volt vészes az ára,annyit a bontott ért is elkértek volna,csak erre van 6 hónap garancia.
Köszönöm a türelmeteket.
Jah... Iskola tönkretesz mindenkit... mennyivel könnyeb lenne ha nem kéne mindig bejárni Madélelőtt is faja idő, hazajövök itt meg esik a hó. Hát mi a fasz ez?
Csak ez a rohadt szájba b*szott hó elkezdett megint esni.Már elegem van ebből a télből...
Tudom,hogy ez itt nem a reklám helye,de közzé teszem.
Ha valakinek valamilyen járműelektronikai problémája van;a motortól a traktorig ez a vállalkozó lehet,hogy tud segíteni.Nekem pl.:motorhoz gyártott le egy feszültség szabályozót,megfizethető áron egy héten belül.Azért kellett legyártatnom,mert sem bontottat,sem újat (ami méreg drága) nem lehetett kapni.
Az utánna járás kb 2,5 hónapig tartott.
Ha ezt továbbítjátok lehet,hogy valamelyik ismerősötöknek spóroltok meg időt,idegeskedést,meg pénzt.
Ha járműelektronikai gondototk van keressétek fel Mecseki Zsoltot a
mecseki@gmail.com -on.
Hála neki nemsokára mehetek motorozni,hétvégén össze is rakom.
Nem is volt vészes az ára,annyit a bontott ért is elkértek volna,csak erre van 6 hónap garancia.
Köszönöm a türelmeteket.
Sziasztok!
Ezek mekkora barmok.
szóval majd nyomom az infókat folyamatosan.