Salgótarjánba nem sűrűn járok,(néha a mekibe)de szerencsére nem olyan sürgős.De ha van ott valami normális bolt akkor lehet hogy megnézem.Címet nem tudsz esetleg?
Még én sem gurultam idén, legalábbis nem a Tuareggel Előbb csinálok egy lehúzót a lendkerékhez mert a bendix rosszalkodik. Utána a Borsodi Betyárokkal összeüthetnénk egy talit akár... na meg aki ráér
Esetleg érdeklődők ?
A hozzászólásokat előre is köszönöm szépen!
Széles utat és balesetmentes vezetést minden Tuaregesnek
Aki pedig autóval közlekedik az figyeljen a többi motorosra is (mint én).
Sziasztok.
Nógrád,illetve Pest megyében (Vác és környéke)nem tud valaki olyan helyet ahol 20 W 50 motorolajhoz tudok jutni.A teljesítmény szintje API SG kellene hogy legyen.
Gondolom már mindenki bicajozott egyet,csak az én mocim van még felbakolva.
Át fogom festetni szóval az nem vészes ha kopott csak törött ne legyen mert azért akarok most pont venni mert az enyém szét van törvemeg el is hagytam belőle darabokat. Nekem a két oldali kellene, a középső nem. Az úgy megoldható?
Hello!Nézzd meg körbe nem törött hát kopotnak kopott de gondolom ti át akarjátok festeni.Van egy Tuareg(160-as)polinni hengeres motorom és arról tudok neked leszedni alkatrészt.
Sziasztok! Már régen jártam itt.. Egy kis segítség kéne most.. egyik haveromnak van egy Yamaha TDR 125-je és amikor ő ráadja a motorjára a gyújtást akkor van a power szelepnek egy kis hangja h átmozgatja h ne legyen beszorulva vagy ilyesmi. Az Apriliáknak is kell ilyet csinálnia? Mert az enyémbe aksi sincs még és félek h tönkre fog menni a power motorja.. Nyugtassatok meg h nem kell ilyen hangnak lenni légyszi Addig lövök egy képet a motoromról amíg nincs 15 fok
Anno a mostani helye mellet müködőt egy kapualjban, akoriban csak Rbló Willy -ént hívták ugyanis simoban, etzben verhetetlen volt, de aranyárban adott bármit. Ja ma bejöttem melózni kihúztam a fiókot és mit látok? Egy lendkeréklehúzót.
hát a legutolsó a Gömöri felé asszem igen, az a kék rácsos sztem 1 hét alatt csináltatja meg de nem emléxem már pontosan azt tudom, hogy nekem 2500ft volt 1 spirál
http://shop.redracing.hu/index...
http://ww
w.italmondo.hu/index....