Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ekkora szívást,megcsináltam a motort.Milyen jó,hogy nem kell szerelnem semmit ilyen szar időben.Erre kiszakadt a hondából a bal első talpas gömbfej Az egyetlen szerencsém,hogy a 2 házig jutottam otthonról,és nem mentem gyorsan.Szedhettem szét hidegben,meg az utca kellős közepén,de már a ház lőtt van.A jövőhéten meg vadászhatok hozzá cuccokat és szerelhetek megint.
Még jó,hogy a kocsikat jobban vágom mint a motort.
Az én mocim azért lesz nyáron megcsinálva,mert hidegben,meg garázsnélkül azért elég gáz,garázs csak év végére lesz....
Én zalábn vagyok de le tudom fújni neked. kb 3e posta és olcsón dolgozom, lehet, hogy megéri.
De am ez is az csak ez Pityu9 galériája:
http://www.sportmotor.hu/motor...
hmm, sajópetrin át jártam egész nyáronXD amúgy köszi de ez sajna csak 70es 1nek jó, és Tuareg a neve meg Aprilia Tuareg Rally SM lesz, ha befejezem, ami még tervbe van és a képen még nincs fent az új hátsó index, az meg KTM-ről van, majd holnap csinálok új képeket na mind1, megadom az msnem, ha gondolod vegyél fel és akkor beszélhetünk, meg ha úgy van és tudok, akk segítek a szerelésben msn: udini kukac freemail.hu
Bazd meg de k jó géped van. Am ha tartjuk a kapcsolatot itt fórumon meg msn cím meg ilyenek... már beszéltük hogy menni kellene csak még nem tudjuk mikor. meg én most egy komplett felúújítás közepén vagyok de borsodi. sajópetri
helló
nah én is borsodi vagyok... miskolc
meg ha már ittvagyok, dobok egy képet, hogy éppen hogy áll a gépes elvileg holnap fújom a fékeket pirosra jövőhéten meg megcsináltatom az elsőfékhez a konzolt, és akkor jön 1 hónap pihenő, mert üres a kassza de amúgy ha már ilyen sokan vagyunk borsodiak, nem kéne valamikor összefutni? ez csak egy felvetés, ha benne vagytok szoljatok
Nekem aztán mind1, hogy milyet veszel bele. Van hozzá Wössnerbe is. Én vagy azt, de inkább Asso-Werkét vennék bele...
Mondom megkérdezem már akkor inkább itt fórumon...
Na okés én hiszek neked mert van egy barátom akinek aprilia rs 125 e van és mondta hogy ő azért nem azt rakatott bele mert azt mondták hogy hamar besűl.
Szerintem jó! Eddig rosszat még nem nagyon hallottam róla...
Vertex dugóról mi a véleményetek?
Szééép!
Meg van az adatlapomon róla galéria...
Szerintem lapozz vissza! Imi meg főleg én, már kitapétáztam az oldalt azzal a mocival...
Na Imi inkább küldjél már nekem ide egy két képet a mocidról légyszíves.
Miért nincs messze én tudom
Hát odáig nem viszem.
Én tudok! Nógrádban...
Tud valaki Borsodban valakit aki lefestené az idomjaim meg a tankom?
Hát figyelj szerintem jobban jársz ha megvárod a telet... mert hát a tél arra van. Nyáron meg motorzni kell, télen nem tudsz majd. Én toltam egész télen de beszart rendesen a blokk.. azt mondták a szervízbe hogy levált valami réz a főtengelyről és felkapta, kimarta a hengert dugót, szóval most furatok egyet meg dugó szett meg főtengely felújítás... de ha már itt tartok akkor felújítom az egészet. Hát most nem? De nem tudom mikorra végzek mert csak hétvégén tudom csinálni, hétközben fősuli... szétbasz az ideg a koliba hogy nem csinálhatom.
HÚÚÚÚÚÚÚ!Ez asztán szépen szét lett kapva
A nyáron szánok rá időt és lehet hogy én is lefestem meg rendbeteszem az enyémet...
Ddigra szerintem lesz mit javítani rajta,meg a festésen is...
De gondolkozok azon hogy kicsit megmagasítom, felhegesztem vagy 5 centivel. Elég durva lenne.
Hát elég durva... furmányos... tele tyúkbéllel. De már holnap szeretném festeni.
Ilyet se láttam még így lecsupaszítva Tök más a váza mint az újabb Wind-nek, mostmár legalább ezt is tudjuk