Hali én írtam neked, még nem sikerült leszednem a lendkereket mert kicsit rá van hülve a tengelyre. Szóval köszönöm az azonnali válaszokat meg mindent de most ez épp tárgytalan mivel egyrészt fogszámot sem tudok nézni másrészt megvizsgálom jobban a fogakat mert lehet a lendkerék is ludas...
hát nyem is tudom ...az elején sokan jártak fel, aztán meg koptak az emberek...én nem reklámoztam az oldalt és ugy elmaradt a dolog persze jooo is az mind amiket leírtál...becsülendő hogy így összefogod a jónépet, a kitartás stb...
A múltkor valaki írt hogy érdekli őt a bendix 5000Ft-ért, +még ugye a posta. Ha még mindig kell neki írjon már vissza. Mert most fel tudnám adni, csak aztán meg nehogy az legyen hogy nem veszi át...
igen 20
amúgy ténleg ritka az ilyen idős motor ilyen állapotban...
haverom eljött megnézni megkérdeztem mit tippel hány éves? erre 6-t mondott igaz annyira nem is nagyon ért hozzá de akkor egybe van a gépezet
Óó, remek hír:P! Megköszönném ha rákérdeznél akkor arra a fékcsőre , elég idegesítő,h csak első fékkel közlekedek...:S!
A motor tipusa: Aprilia ETX 350 (1992)!-hátsó fékcső
Köszi mégegyszer, és várom a válaszodat!
Köszi az ajánlót Nekem igazából a 08 as jönne be , csak az már kicsit drágább... Nincs szükségem bütykösebb gumira mivel terepen nemnagyon járok vagyis hát járok de azok álltalában földút és hasonló keményebb burkolatú utak, ezért gondoltam hogy egy ilyen 08 as féle arra elég...
Az E 09 -es Mitas az elég jó lehet terepen is meg közúton is.
Haveromnak az E 07 -es van,az is jó.Nekem elöl van olyan,de lecserélem majd,mert úgy is csak terepen fogok menni jórészt. Majd valami nagyon bűtyköset veszek rá.
-Mitas E 08
-Continental ContiEscape
Kb egy árban vannak. Valki ismeri ezeket? Vélemény?
Szia Elissa
amúgy ténleg ritka az ilyen idős motor ilyen állapotban...
haverom eljött megnézni megkérdeztem mit tippel hány éves? erre 6-t mondott igaz annyira nem is nagyon ért hozzá de akkor egybe van a gépezet
Óó, remek hír:P! Megköszönném ha rákérdeznél akkor arra a fékcsőre , elég idegesítő,h csak első fékkel közlekedek...:S!
A motor tipusa: Aprilia ETX 350 (1992)!-hátsó fékcső
Köszi mégegyszer, és várom a válaszodat!
Haveromnak az E 07 -es van,az is jó.Nekem elöl van olyan,de lecserélem majd,mert úgy is csak terepen fogok menni jórészt. Majd valami nagyon bűtyköset veszek rá.
Itt nézzél szét,szerintem jó gumik vannak elég jó áron :
http://www.tapadas.hu/product....