Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felvettelek! kepesi_istvan@msn.com Ja és szeretném ha mások is csatlakoznának...
Ajjj imi ne máááárr szar a motorooooom. A pitchába. A szííívem szakad meg.
Sziasztok Tuaregesek ! Akinek van kedve valamikor majd túrázni, vagy közös túrák megszervezéshez írja le az msn címét vagy vegyen fel:imi427@hotmail.com
jah fáj a 70 de nem fogok 30-40ért használt szarokat venni.Így csak 1 foghúzást kell kibírni oszt vigyázni rá. ja sőt 1 év garó még az összeszerelésre is.
Na kitöltöttem az adatlapom.
Sajópetri
Te amugy miskolc környékén hol laksz mert én is miskolc környékén lakok?
Vettem észre... Az adatlapodat töltsd már ki. Meg mostmár többet látogathatod a fórumot, hidd el megéri...
Ez még csak az olaszok által selejtnek mondott... Am semmit nem veszel észre rajta, ami náluk marad azoknak az ára ennek a 3x-osa...
Ööö nemtudom nekem azt mondta a szervízbe a faszi hogy 20000 a felújíttatás. Meg am sem értek hozzá. A p1csába. Simsonom volt előtte. Azzzal könnyebb volt az élet.... Ennél azt se tudom mi merre.. meg mi fán.. terem.
Pff.
Japán Prox márkájú a hajtókar. De miért nem a tiédet újíttatod fel?
55-60
Prox hajtókaros főtengely az mit takar?
az újonnan mennyi ha ez 30e?
imi nem is a külsejére gondoltam
Nikkel, karbid, szilícium keményfém bevonat, aminek nagyon jók a siklási tulajdonságai, ezért rendkívül kopásálló is, jó a hőelvezetése, kedvezőbb a hőtágulása is.
b@szdmeg nem az számít hogy kívülről karcos-e hanem hogy belülről nincs-e sérülve
am ez a henger a régebbi tipusokra való nem a te motorodra...
Ez régi 127-es, ez neked nem lenne jó!
Na ezt már szeretem Így kell ezt csinálni...
Uh az szép. :S De hát én nekem is behalt úgyhogy nekem is kb annyi lesz...
Na halihó. meglett a rotaxom eredménye 70db ezres a büdös ku.............. any....... na mindegy de csont új cucc, főtengely,hajtókar dugó csapágyak minden
http://www.vatera.hu/aprilia_t...

ez szerintem karcos nem?
a nicasilos henger az mit jelent?
uh köszi akkor ezt is felhívom