Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/motor...

na itt elvileg egy jó főtengely... elmondása szerint
holnap lehet fel is hívom
áh inkább maradok a gyárinál

Na ez az utolsó reményem. csak ez meg itt azt mondja hogy hegesztett...
szerintem nem
de erről a Pegaso fórumban érdeklődj

ezzel érdemes foglalkozni? vagy inkább maradjak a gyárinál?
A hajtókar nem lehet! Az legyen az első!
Főtengely minek? kepesmotor.hu ------ alkatrészek, nézz szét, keresőszó: aprilia tuareg, RX, pegaso, rotax 123... Ezekből az alkatrészekből használtat?
Nekem főtengely, henger, meg dugó, lehet még hajtókar is kellene. Tud valahol jó áron? Az se baj ha használt, csak ne legyen gány.
Pff. Miskolc környéki vagyok, de azért köszönöm.
Salgótarján
Uh az jó lenne. Hova is kellene vinnem?
Ha elhozod + megveszed hozzá ami kell, összerakom egy délután...
Akkor valami ötlet? Mert még egyenlőre azt mondtam hogy gondolkodom rajta, hogy megcsinálják e vagy nem... De én meg magamnak tuti nem fogom otthon szerelgetni. Mert nem jó vége lenne...
Ilyen motort szervízbe vinni egy nagy baromság már megbocsáss... Hajtókar 16000, dugó 20000, heneger hüvelyezés 20000 körül, de vehetsz rá használtat is e körül. + tömítésgarnitúra nem árt, szimeringek, csapágy (főtengelynél érdemes cserélni ha már széthúztad... Úgy hogy ha eszed van közel sem a motorod ára. A bontott blokkba meg ugyan úgy nem látsz bele, lehet a következő héten újíthatod fel azt is. De te tudod a te motorod...
Sziasztok.
Baromi nagy gondban vagyok, megőrülés határán járok, mivel egy hónapja vettem meg az APRILIA TUAREG WIND 125 öm és hát bele szerettem és egy hete megállt.... ma, péntek 13 án voltam a szervízben mert behívtak hogy nézzem meg mi a baja... és azt mondták hogy a főtengely, henger, dugó, javítás kb annyiba kerülne mint a motorom össz ára ezért mondták jobban járok ha inkább veszek bele egy másik blokkot.
Nemtudom hogy ebbe a 125 wind vázba be bele megy e nagyobb rotax blokk meg abból a blokkok ból is van sok féle... 123,122,127 hogy ezek is bele szerelhetők e...
Ha valaki tud infót nagyon szépen kérem írjon rám!

Ha valakinek van ELADÓ ROTAX BLOKKJA az írjon rám feltétlenül légyszi!
Vagy hívjon a 06 70 94 84 553 számon.
A láncot néha sprayzed vagy legalább olajozzad...
az ígért kép..:
mindneki beújit azóta má nekem is egy 900 rr van
Helló!
Budapesten tanulok, szóval a postát inkább mellőzném! Ma hazamegyek és megmérem a saját csövemet,h akkor mennyi is az annyi, és kiderülnek a dolgok,h milyen is kellene.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi infókat, majd kereslek!
hi
Szia !
Tipus alapjan nem tudja pontosan milyen kell.
De,az enyemen mindket vegen ateresztöszeme csatlakozo van(amibe egy-egy ~"M10" ateresz csavar megy) a ket csatlakozo egymäshoz kepest 90°-ban äll,a hossza 950mm,ez naluk 3000,-HUF(plusz a posta költseg,de ha Bp.közeleben vagy talalkozhatunk valahol)
Szoval nezd meg legyszi ,hogy neked is ilyen van-e rajta,ha masmilyen akkora következöket kellene megtudni:a hossza,a csatlakozo(ateresztöszemes vagy mäsmilyen,meretek ),es hogyan äll egymäshoz kepest .
Ha gondolod fel is hivhatsz a 30-9-848-567-en
Üdv Robijoe
Hali! Tényleg rég. Megy még csak már nem nálam...
halihó
mi a helyzet erre,rég jártam itt
mennek még a tuaregek?
Hát tényleg...
Tudod a gugliban keresgéltem,bejött ez a kép és gondoltam válaszolok...
Igen,kicsit később észrevettem,hogy ez elég régi hozzászólás volt
!DE ! akkor már lenyomtam az entert, ,hát így jártam
Idén úgy néz ki nem lesz jogsi,meg nagymotor.Pedég én mentem volna szívesen bárkivel,bárhova.De ha minden jól megy akkor barátnőmmel összeköltözünk és így nem lesz zsozsó a motorra is.Meg a civicem is rendbe kell most hozni.Talán majd jövőre,de ha nem lesz az se baj ,mert azzal leszek aki nekem a legfontosabb.
Marad a terepmotorozás a környék földesútjain.
Úgy tűnik megoldódott a feszültség szabályozó problémám.Találtam egy céget aki legyárt nekem egyet ami jó is a motorhoz.Annyiba csinálják amennyit egy bontot darabért kértek volna el,de erre lesz 6 hónap garanciám.Ha minden jól megy jövőhéten már a motorban lesz.
Ha valakinek hasonló gondja van itt talál rá megoldást:
http://www.cylex-tudakozo.hu/c...