Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bájkpikszen van egy pécsi illetőségű is, ami 1994-esként szerepel...
Ja am én sem tudtam.. de nekem is úgy adta el egy f@szfej hogy 93 as évjárat...
Igen, közben én is rájöttem az évjárat 'bakira' (egy későbbi motorral kevertem össze) : szóval a gép 1988-as, a többi stimmel.
Értem. Ja am elhoztam a motorom ma a szervízből... mert azt mondta a tag hogy hát a henger 30e-50e, a dugó 30e, a főtengely 30e,+ munkadíj 40e... most beszéltem egy maszekkal azt mondta kihozza nekem 40-50 ből komplett...
Bocs, most néztem a képet, rosszul emlékeztem. Am nem csereszabatosak. De mindent meg lehet oldani...
Wind-et 89-ig gyártottak...
Nem! De neked 123-as van...
Sziasztok,

egy motort keresek, pontosabban EGY BIZONYOS motort. Természetesen ez egy Tuareg. Egy 1992-es Tuareg Wind 125.

A képen látható megoldás volt a motor alap színe, de airbrush technikával lett átfújva: a kék és fehér részek egymásba folytak, hosszú 10-15 centis átmenettel, és a tankon (a tankpad helyén) egy 'Mad Max' felirat volt fújva.

Ez volt az első rendszámos gépem, elég sok minden köt hozzá: ha bárki információval tud szolgálni a hollétéről, azt nagyon megköszönném.
rotax 127 helyére be lehet 123 at szerelni?
hát igazad lett.
szia!
VAn ilyen blokkom most, ami komplet csak gyujtás kell rá meg karbi és mhet be vagy van még egy olyan blokkom ami még motorban van tehát kilehet próbálni is! HA komolyan érdekl akkor tudok segiteni a beszerelésben is! A többit inkább emailon/msn/telón. Megtalálod az elérhetőségeimet az adatlapomon
illetve elviszem.
Elissa! Láttad hogy a srác még mindig árulja a crxet. Esküszöm, hogy felhívom megmondom neki, hogy a yamaháért viheti.
Nagyszerű!
Rendben, én benne vagyok Még itt is van egy haverom, neki Yamaha TDR 125-je van, majd csapatunk egyet valamerre ha már kicsit jobb idő lesz
Hello Gabi!
Végre már valaki a környékről látom Miskolci vagy én zilizen lakok kb 20 km miskolctól majd valamikor később csaphatnánk 1 kört valamerre
Sziasztok. Még új vagyok a fórumon, másfél éve van egy Tuareg Rally 125-öm, és most akarom lecserélni benne a váltóolajat. Már vettem hozzá ezt ami a képen van, és szerintetek ez jó lesz bele, vagy cseréltessem ki valami kicsit jobbra?
Meg majd ha jobb idő lesz valaki nincs benne egy kis szlovák lengyel túrázásban?
Meg hogy mennyiért kompletten már csak bele keljen szerelnem.
hi zoli
nekem tuareg wind 125 be kellene 123 as rotax.
Érdekelne nagyon ha van neked ilyen.
Mondtam neked az elején, hogy az lesz vele...
Rotax123-hoz rengeteg mindenem van eladó!
pl:
komplett blokk,komplett gyujtás(alaplap-lenkerék-trafó), komplett váltó, új vertex dugó szett, hengerszett, Blokk henger nélkül,
öninditó kompletten,powerek....stb
Aprilia tuareg rally,wind,pegaso,af1 hez egyéb bontott alkatrészek is!
Szóval lehet érdekldődni
Üdv:Zoli
Van, de nem sokáig
Van itt valaki ilyenkor?
Am nem muszáj túrázni, bármilyen összejövetelre vevő vagyok...