Hali. Nem keresztbe nem hanem csak a villa takaró részt vágtam le. a 4 csavarral és a távtartókkal tudod majd állítani a megfelelő szögbe, hogy jól álljon.
Jó lett nagyon a sárvédő,én is megszeretném igy csinálni de lenne pár kérdésem.
A sárvédőt látom elválasztottad az aljától de magát a sárvédőt keresztbe is elvágtad?Mert ma odapróbáltam de nem igazán fér el...és nem tudom hogy lehetne megoldani,feleslegesen nem szeretném kettévágni....
16 éves vagyok csak 50es jogsim van még ! Tehát a 600 as Wind kicsit sok lenne! Főleg hogy eddig 185 ös motornál nagyobbal nem mentem!
De kösz iaz ötletet, majd talán pár év múlva!
A légszürőbe a szivacs teggnap lett cserélve, a akrbi elméeltileg nyáron lett kipucolba mielőtt megvettem ha minden igaz!
De átnézem mégegyszer! És köszia gyors választ! Üdvv:dani
Lehet hogy már ráférne egy felujítás!
De szerintem először pucold ki a karbit,nézd meg légszűrőt nézd meg kipufogót hogy nem lepi el az olaj meg ilyen apróságok ha ezután sem megy jobban akkor szerintem felújítás fog megoldást jelenteni a problémádra...
Viszont most egy másik kérdésem lenne! Szintén Tuareg Wind 50!
Tehát az volna a kérdés ,hogy mivel tudnádd lendületesebbé, dinamikuisabbá tenni a motort? Uygnais a jelent a következő..elindulok...kihuzatom 6000 fölé ott lekezd huzni és eljutok a 4 fokozatig kb 50-nél...feltakom négyesbe...akkor kb megy 60 ig..és ha nem VIZSZINTEl egyenlő az uttest akkor már egyből belassul visszaesik a fordulatszám és ezzell együótt a sebesség is. és akk jön a visszakpcs kihuzat kapcsol 4...és minden előröl!
Mit lehetne "tuningolni" rajta h ez ne ien legyen?Tehát azt szeretném h kcsiit gyorsabb leygen meg lehetőleg ne essen vissza a fordulat egy kis emelkedőnek !
Kérem szépen segitsegetek aggyatok tippeket! Köszönöm szépen!
Vagy bendixel eggyüt.
Kérlek írj előre is köszi.
Jó lett nagyon a sárvédő,én is megszeretném igy csinálni de lenne pár kérdésem.
A sárvédőt látom elválasztottad az aljától de magát a sárvédőt keresztbe is elvágtad?Mert ma odapróbáltam de nem igazán fér el...és nem tudom hogy lehetne megoldani,feleslegesen nem szeretném kettévágni....
Köszi előre is!
Roli
De kösz iaz ötletet, majd talán pár év múlva!
De átnézem mégegyszer! És köszia gyors választ! Üdvv:dani
De szerintem először pucold ki a karbit,nézd meg légszűrőt nézd meg kipufogót hogy nem lepi el az olaj meg ilyen apróságok ha ezután sem megy jobban akkor szerintem felújítás fog megoldást jelenteni a problémádra...
Viszont most egy másik kérdésem lenne! Szintén Tuareg Wind 50!
Tehát az volna a kérdés ,hogy mivel tudnádd lendületesebbé, dinamikuisabbá tenni a motort? Uygnais a jelent a következő..elindulok...kihuzatom 6000 fölé ott lekezd huzni és eljutok a 4 fokozatig kb 50-nél...feltakom négyesbe...akkor kb megy 60 ig..és ha nem VIZSZINTEl egyenlő az uttest akkor már egyből belassul visszaesik a fordulatszám és ezzell együótt a sebesség is. és akk jön a visszakpcs kihuzat kapcsol 4...és minden előröl!
Mit lehetne "tuningolni" rajta h ez ne ien legyen?Tehát azt szeretném h kcsiit gyorsabb leygen meg lehetőleg ne essen vissza a fordulat egy kis emelkedőnek !
Kérem szépen segitsegetek aggyatok tippeket! Köszönöm szépen!
a fény erejével semmi gond csak a disegn kedvéért akartam volna