Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. mindenkinek!
Még mindig eladó a Tuareg 160000Ft irányáron, info itt: http://kepesmotor.hu/aprilia/i...
sziasztok! gondba vagyok! aprilia pegasom van és semmi gyujtás cucc nincs bekötve! a gyujtásbol kijön 2 db citromsárga vezeték amire ha rákötünk egy izzót és meghuzom a gázt kilövi! szal gondolom a töltés kábelkei , van az ülés alatt egy ducati fesszabályzó 5 pólus jön le rólla és én előrre hátra akarok kötni egy lámpát , kérlek segítsetek hogy meik vezetéket mire kössek! ittvagyunk épp 10en és szaraxunk a műhelybe:( előrre is köszi!
köszi a tippeket megpróbálom
Eladó a képen látható rotax123-as blokk kitünő állapotban ára:25eft
Emberek ez így nem mehet tovább! Véget kell ennek vetni! Elmentem motorozni! Nem bírtam már!
Az oldalon nincs fönt, fel kell hívni őket.
Italmondo.hu nekik van korrekt áron!
Szét kellett volna nézni novemberben: én a 6oo-asra fizetek 9 -et egy évre. Szerintem 3-4 rugónál több nem lehet a Tuaregé.
Szia!
Nekik lehet hogy van kilométeróraspirál :

http://www.gerecsemotor.hu/ind...
Sziasztok!Keresek kilóméter spírált. Van valakinek vagy honnan tudnék szerezni. Köszi.
A Rotax 123-al szerelt Wind-et 1988-89 között gyártották. Meg akkor itt hol szerepel a 122 blokkal szerelt, amit 87-től gyártottak...
Én úgy tudom '88 '89 '90 es van belőle...
Ezen az oldalon van még 1-2 infó róluk ...
Ezzel csak az gond, hogy 89-től fiatalabb Wind nem létezik
Sziasztok.Lenne 1 olyan kérdésem hogy nincs-e valakinek 125-ös Windhez hátsó komplett kereke.Az évjára 92-es.A 89-es Windé nempasszol.Előre is kössz
Szia!
Én a K&H-nál vagyok és bonusz1 fizettem 3359 erre az évre.
nm tom h te mien biztosítónál vagy...nekem az Allianz Hungáriánál 7200huf az éves...mittom én mien bónusszal...de sztem ez sem sok én nem vagyok elégedetlen
Jövő héten meghirdetem valami újságba is. Amúgy minden okés... A többit majd személyesen
A mai délután örültem hogy négykézláb megáltam nem hogy még motorozzak. Neked mi a helyzet a géppel?
Ha jól számoltam erős 8km. Sajna nem értek az msn-hez.
Hány km-ert járattál bele eddig a 160-as hengerbe? MSN-t beállítottad már?
A teljesítmény adót mindig az fizeti aki január elsején a forgailmi engedélyben szerepel.
Akkor már küldhetik erre a motorra! Legfeljebb kevesebbet fizetek a drz-re! Egy évig.
Csá! Persze hogy nem fizettél semmit hiszen februárban vetted meg! A tavaji évet nekem kellett fizetni. Majd március derekán küldik a csekket.
Annyit kellene, de eddig nekem se küldtek semmit!
Nekem 2és fél éve van meg a mocim és most decemberben küldtek ki felszólítást,hogy fizessek súlyadót De szerintem ráérnek még 2évig várni .Várjanak türelemmel