Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs még új motor? Múltkor mondtad, hogy mentek motort nézni.
Én hétvégén csapattam egy sort.
Egy kis nyári gurulás emléke
Bizony
Egyébként, nagyon jó motorok ezek, ha karban vannak tartva.
Én 160-ért adtam el Imi427-nek itt a fórumon...
Hello!Azért nem raktam fel a motorról fel képet,mert még nem teljesen kész,talán tavaszra kész lesz,mert ugy látszik sokan hozzányultak ennyi év után.Külömben rendszámos,2 év müszaki törzskönyv új gumik és színre is olyan szép mint a tied,de nem bisztos,hogy olyan jó is.
Ára:150000 FT-volt.Nagyon sok motorom volt eddig,az adatlapra is nehezen férne fel.Ilyen tipus még nem volt és azért szeretnék több információt róla szerezni.Nem szégyen fiataloktól tanulni!
Üdv:Józsi
Nah frankó, örülök, hogy segíthettem. egy képet majd dobj fel róla. Igen lehet cserélgetni a kereket aggyal vagy annélkül, csont egyformák. Nekem pl pegaso kerék van elöl.Erre meg street gumit tudok könnyebben szerezni.
még nem hívtak de jövő héten mindenképp rákérdezek.Ilyenek ezek a szerelők ráérős nekik minden.
Igen bontottam, a többit inkább emailon!
patvaros87@gmail.com
Tegyél már föl a mociról képet! Rendszámos? Mennyiért vetted?
Hello Zolko87!Ha bontottál Tuareg wind 125 (Rotax 123)Blokkal szerelt motort.Komplett vezeték kötegre lenne szükségem,gyujtáskapcsoloval eggyütt.Meg kettő db müanyag Aprilia tuareg kézvédőre.Köszi előre a válaszodat!
Köszönöm az információt!
Akkor az tuti nem gyári, vagy csak rosszul van bekötve. Vagy 6 vezetéknek kellene rámenni.
Köszi szépen az infókat, sikerült megoldanom a sárvédőt, cool lett!:)
Még volna egy kérdésem, azt hiszem, hogy a Tuaregben 18-as kerék van, be lehet azt tenni a Pegasoba, mert abba meg 17-es van.Azért lenne jó a 18-as, mert több gumi van rá.Előre is köszi.
Köszi Pityu9!Akkor érdeklödök tovább.
Tanácsot szeretnék kérni,hogy a motor valamikor a gyujtáskapcsoloval
sem áll le.Mi lehet a baja?Látszik,hogy a vezetékekbe belepiszkáltak valami nem eredeti,talán a kapcsoló sem.A kapcsolóra két szál vezeték meggy.Köszönöm előre is.
Szerintem ez ügyben fordulj Zolko kollégához... Én nem botottam motort csak volt egy Tuaregem, amihez sok pótalkatrészt beszereztem, hátha jó lesz egyszer címen. Majd fölteszem, a kepesmotor.hu-ra hogy konkrétan mik vannak...
Szia!
HA esetleg a kollegának nem lennének neked megfelelő alkatrészei akkor próbálj meg engem nekem most van elég sok mindenem.....
Üdv:Zoli
Hello Pityu9!Köszönöm az öninditó csak kompleten érdekelne!
Tuareg 125 wind(Rodax 123)-hoz eredeti gyujtáskapcsoló és komplett
vezeték köteg van-e eladó bontásból?Eredeti Aprilia müanyag kézvédő
van-e? 2 darab.Köszönöm előre is válaszodat.Egy telefon számot is küldhetsz mobilt,mert szóban jóbban eltudom magyarázni a
dolgokat.Láttom rajtad,hogy van fogalmad a motorokról!
Rendben köszi szépen!
Szintúgy mint, telószimmering, telóolaj, fékbetétek, fékolaj, láncszett, markolat, meg sok egyéb apróság... A gumik 5000-el ezelőtt cserélve.
Az előtt kb. 10km-el amikor elvitted. Nem árt ha 5000-ként cseréled, de 10000-ig is elmegy vele. Normál motorolaj kell bele 10W-40-es, Én fullsynt 5W-30-at tettem bele, azzal finomabb a váltó.
Hello! A tuaregbe mikor cseréltél olajat legutóljára , hány km-enként szokták és milyen fajtát szeret?
Bendix van, jó állapotú. Önindítóhoz csak álló meg forgórész, kefetartó nincs.