köszi már megtaláltuk az 1 ik kivolt égve a másik meg szétvolt olvadva:d eddig a relére gondoltunk de az jó nak bizonyúlt ezek szerint... de azért köszi a sok segítséget:)
Hy!
Ha nagy "A" lesz elvileg nem szol a yard,mivel abból indul ki,hogy előtte volt A1 vagy korlátozott De ez rendőr függő!Engem Pakson állítottak meg utassal,csak a jogsit kérték és semmi mást.Levettem a bukót erre: -"A kor alapján itt már korlátlan van ugye?" -mondattal elvette,megnézte és jó utat kívánt Pedig a Paksi yardok kemények szoktak lenni! De ez tényleg közeg függő,köztük is embere válogatja!
Kezdő vezetői engedéllyel nem vihetsz utast. A B-s jogsi az már a tiéd, nem vehetik el. Különösebb buktató nincs ha tudsz valamennyire motorozni, egyszerű mint az 1x1...
Sziasztok!
Tudnátok A jogsi szerzésről egy kis felvilágosítást adni?Hallotam,hogy 2 évig nem lehet utast vinni,ez igaz?Ha elbukom a vizsgán és nem sikerül akkor a B -t is bukom,mert ilyen pletykát is hallottam.Friss A-sok leírhatnátok,hogy mik a buktatók,tapasztalatok,élmények stb....Ha sikerül összespórolni a zsozsót akkor egy ZXR 750 -es az álmom.Ha addig be nem zár a cég...
Hali!
Szerintem nézd meg a biztosítékokat!A múltkor nekem is kivágta.
Eredmény: nem volt világítás,irányjelző és az önindító sem működött.
Viszont tolásra elindult
Miért nem lehet világításom meg öniditom? Azt mondták relét kell cserélni de az jó!Miért van ez? Aki tudja írjon az msn cimem-re
laco282@freemail.hu haverom kérdezte csak én vagyok ide regisztrálva létszíves segítsetek!
Bontottan jó állapotú 15E körül szokott lenni. A fogaskoszorút meg bármelyikről le tudod venni. Ha veszel azt nézd meg, hogy a mágnesek ne legyenek szétrepedve, sajnos az amal sem gyújtásnál ez tipushiba.
Ha nagy "A" lesz elvileg nem szol a yard,mivel abból indul ki,hogy előtte volt A1 vagy korlátozott De ez rendőr függő!Engem Pakson állítottak meg utassal,csak a jogsit kérték és semmi mást.Levettem a bukót erre: -"A kor alapján itt már korlátlan van ugye?" -mondattal elvette,megnézte és jó utat kívánt Pedig a Paksi yardok kemények szoktak lenni! De ez tényleg közeg függő,köztük is embere válogatja!
Nekem az ülés alatt van 3db,de elvileg ha leveszed az aksi felőli műanyag idomot akkor onnét is hozzáférsz!
8. Nemzetközi motorkerékpár szakkiállítás
2009. március 11 - 15.
Ki az aki kilátogat idén? (én ott leszek )
Nekem is van lenkerekem, fogaskoszoru nélküli szép állapotú.
ára:15eft
elérhetőségeim adatlapomon
Tudnátok A jogsi szerzésről egy kis felvilágosítást adni?Hallotam,hogy 2 évig nem lehet utast vinni,ez igaz?Ha elbukom a vizsgán és nem sikerül akkor a B -t is bukom,mert ilyen pletykát is hallottam.Friss A-sok leírhatnátok,hogy mik a buktatók,tapasztalatok,élmények stb....Ha sikerül összespórolni a zsozsót akkor egy ZXR 750 -es az álmom.Ha addig be nem zár a cég...
Tipus váltás ha jol olvasom?
Szerintem nézd meg a biztosítékokat!A múltkor nekem is kivágta.
Eredmény: nem volt világítás,irányjelző és az önindító sem működött.
Viszont tolásra elindult
laco282@freemail.hu haverom kérdezte csak én vagyok ide regisztrálva létszíves segítsetek!