Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lesz bizony
De látom jobb oldalt üzemanyag is lesz a gépbe
na jó lehet az gázolaj....
ja ok kicsit tudatlan vagyok
Hogy lenne már! Fordított telón? Érdekesen nézne ki...
egyébként ezeken gyárilag nem volt telóharisnya?
hát ez csak természetes
Remélem 1 év múlva is ilyen szép lesz. Nálam az egy év alatt csak szebb lett
na jó dobok fel egyet én is ma ízelítőként
bár a háttér nem épp szép látvány de sztem a motor a lényeg
Én még ma megtehetem
Rendben sok sikert a vételhez ja és ha meglesz az új vas dobjál róla fel pár képet !holnap én is így teszek
Sok sikert, örömöt hozzá! Tartsad a lelket a Tuareg fórumba, mert átköltöztem a DRZ-be, remélem jövő héten meg lesz az új masina...
okés köszi ha az utolsó forintom is rámegy de kókány sz*r cuccokat nem fogok belerakni az biztos.. a simsonom nagyon megbízhatatlan volt igaz az kapott is rendesen. de ez a motor már most a szivem csücske
Nyugodtan mehetsz vele A1-el, egyik ismerősöm is így motorozik. Sőt sokan Ak. -val A. helyett. 14kW, az a 3 nem olyan sok, jobb mintha nem lenne jogsid
Nem boros, borsosabb
csak sajnos még nem nagyon fogok tudni vele menni mivel még nem kezdtem el az a1-et de talán majd jövőhéten
ja és a simsonod is gyönyörű állapotba van
A Castrol R2 is jó csak annak az ára borosabb, bár hirdetnek itt a kepesmotor.hu-n 2700-ért is Castrolt.
Persze természetesen jobban vigyázok mint a simsonra mivel ezt csak úton fogom használni és nem arra a célra vettem hogy agyonüssem nagy becsbe lesz tartva ebben biztos lehetsz
Ja és tehát repsol fullszinetetikus olaj kell ezt még meg is akartam kérdezni jó hogy mondtad
És köszi a jó tanácsokat itthon indítani akartam de nem indult ekkor kicsit megijedtem de miután megtaláltam a szivatót pöcc -röff
Sikerült! 160-ért tettem most föl, hívtak is ma vagy 10-en. Azért sajnálom jó moci volt, remélem hasonlóan gondos kezekbe került...
Tudom! Gyakran látogattad a fórumot... Azért majd jobban vigyázz rá mint a Simsonra. Ez azért mégis csak egy túramotor. Olajat csak full szintetikusat tegyél bele. Én Repsolt használtam, az nagyon bevált. Amit nem mondtam el: a benzincsap lefele állásba van nyitva, vízszintesen elzárva, fölfele a tartalék, de akkor ki kell tekerni a másik oldalon is alul, hogy onnan is átfolyon. Nálam mondjuk mindig tele volt Indulni egy pöccre indul, hidegen szívató, gáz nélkül, kis melegítés és mehetsz is...
Nah sikerült eladni?Grat. akkor jöhet az új paripa mi. Új tulajnak:jól jártál vele príma kis másíná.
Helló tuaregesek képzeljétek ma beújjítottam egy Aprilia Tuareg 125 Winddel és így most nagyon tetszik
Pityu9 mi vettük meg a tuareget
Jó gép volt! Hiába hogy nem az enyém de sajnálom!
Hali! Ma elment a Tuareg...
segitséget szeretnék kérni h tuareg rallyn h kell szétszedni a blokot meg a lengokart tarto tengelyt mert akár h erölködtem nem jön ki csak forog
ki kell préselni vagy tartja vmi zégergyürüszerü vagy mi?