Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le kell légteleníteni a szivattyút, de nem árt a csöveket se. Addig nem veszi fel az olajat ill. sok idő míg kinyomja a levegőt.
Sziasztok!
Segitségre lene szükségem! Gondolom mint mindekni, énis télre hagytam a motor javitgatását! Lekellett vennem az olajszivattyút a blokkról! ezzel még nem lenne baj ,demikor visszaraktam valamiér nem akart jönni rajta az olaj, megnéztem a csövek nincsnek eldugulva!és minden a helyén van!
Mi lehet a baj, hogy indulna meg bemnme az olaj?
( 94,es 50 es tuareg Wind)
Segitsetek légyszi mert fontos lenne!
Előre is köszi!

Üdv.:dani
ha tudja valaki milyen és mennyi olaj kell az aprilia tuareg 600 ba segítsetek köszi.
Szép!Grat!
Itt az ígért kép, muszáj volt valakinek egyet most csinálnom, majd lesz jobb is http://sportmotor.hu/motoros_f...
Értelem szerűen nekem nincs is csak faternak, és csak példaként írtam
Kössz a segítséget!
A netrisk.hu oldalán kösd meg, én is ott szoktam... Kiszámolja a legolcsóbbat neked.
16 évesen hogy lehet neked B10-autóra? Motorra meg nem lehet B10, esetleg A10, de A0 ról fogsz indulni... De ez az összeg egy ilyen motornál nem számottevő, az az évi 4-5000 Ft a Simsonra fizettem ennyit...
Helló! Az a megoldás is jó ne parázz nem lesz vele semmi gondod nekem is úgy ment a mocim 2évig és hálistennek semmi gond nem volt vele. Úgyhogy sztem nyugodtan összerakhatod.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy ha pl. nekem b10es bónuszom van kötelezőben (de ez autóval) akkor ha kötök most motorra biztosítást a bónuszom a bónusz 10be számít-e avagy 0-ről indulok?
Előre is köszi!
Helló! Elküldtem felújítatni a főtengelyem, aztán úgy lett megcsinálva hogy bronzperselyt raktak a felső tűgörgő helyére.Nekem elég furcsa ez. cseréljem ki tűgörgőre?Vagy ezzel is jó lesz? a másik pedig, hogy Egyszerűen nem fér el a hat db lamella a kuplungban. ha ráhúzom a csavart akkor már szorul. Az az alakatrész amiből kiállak a csövek hozzászorul a kuplung falának. Nekem eddig 5 el volt összerakva. Segítsetek légyszi, mert nem értem....
Hát nem tudom még nem lett szétszedve. Szerintm nem maradt meg a dugó sem a hajtókar sajna. kb 100-nál szorult be, de hogy mitől?fingom sincs. Szerelőnél van és várom mennyiből úszom meg.Annyit tudok, hogy az előző gazdája össze vissza hajtotta, szóval várható volt. Az ülés is bőrözés alatt van.
A szíjjas azért jó,mert oldalt van 5 csavar,azt ha leveszed már hozzá is tudsz férni a vezérműszíjhoz.Ha cserélni kell akkor csak be kell jelölni a tárcsák állását,leveszed,az újjat vissza rakod,úgy hogy a jeleid stimmeljenek,kézzel megforgatod a kereket sebességben,hogy nem akad e vagy valami,vagy is hogy jól raktad e össze,visssza a műanyag borítás meg az az 5 csavar ami tartja és kész.A dr nél ki kellet szedni a blokkot a motorból,le a szelepfedelet,stb... egy csomó mindent ki,le,meg szét kell szedni hozzá ...nagyon macerás a szíjcseréhez képest.
Nekem is a dakar jellege miatt tetszett mikor vettem,meg most is.Terepen,szűk fordulónál este azért jobb ha látja az ember hogy hova is megy.
Szíjas? Óafene ahoz nem értek. MAMI-ba tanulok szedtem szét sok féle vezérlést, de szíjassal nem találkoztam. Amúgy nem baj, hogy nem fordul a kormánnyal a lámpa, valamiért ez az ami tetszik. Meg amúgy is olyan Dakar fílingű a motor. Elérhető áron van az amit linkeltem, de egyenlőre még csak érdeklődöm. Jó lenne rá szert tenni :)
Hétvégén, ha rám gondoltál
Nekem 350-esem van,bár még nem sokat mentem vele,de szerintem nagyon jó kis gép.Haverom hozta haza műszaki minden nélkül a lábán esztergomon túlról,én meg kocsival mentem utánna,itthon mondta meg hogy ment 150 et vele,és még volt benne akarat.Neki dr 600 asa van és már régóta mocizik.A dr hez képest nehezebb egy kicsit és a lámpák nem fordulnak a kormánnyal,kb nekem ennyi a hátránya.Előnyei :kb 4 -5 literes fogyasztás,kényelmes,vezérmű szíjjas ami azért jó mert a drt szét kellett bontani haveromnak mert a lánc nagyon meg volt nyúlva.Szép a formája és a hangja.Más hiertelen nem jut az eszembe.
várjuk a beígért képeket az új szerzeményről ...
125-4t =) azután csak nagy szám =)
De azért a DRZ se kutya
Vegyél 125-t mennek ezek én is azt vettem
Vegyél DRZ-t mint én, az már brutál gép
A 125 Tuareghez képest a 350-es sem nagy szám...
Sziasztok!

Nagyon töröm a fejem egy 350-es Tuaregen. Nem tudnátok mondani vele kapcsolatos tapasztalatokat? Ezt néztem ki magamnak: http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=131534
Nagyon szemezek vele már a 125ös sm kevés és valami túraendúróra volna szükségem. NX250-et nem találtam egyet sem DR nem kell, de ez nagyon tetszik. Válaszotok előre is köszönöm.
Kösz mindenkinek, viszont neked is...