Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali, dobtam egy mailt
Hello! Több éve lett egy motorból kibontva, nagyon keveset futott...
Tudsz esetleg képet feltenni róla? Aztán szerintem az árban csak megegyezünk (nem kell sietni legközelebb vasárnap leszek netközelben mert csobánkára megyünk gyalogtúrázni)
Hello! A plexin nincs repedés, apró karc található rajta, de nem feltűnő. A képen egy kicsit koszos. Most csináltam a padláson tök sötétbe...
ha tudsz küldj egy képet köszi
a garageban pihen
te nem szeretsz engem

megvan még? éven csapattad már?
Egy kis topicfelhozó régi képek a drágaszágomról
Így van ahogy mondod. 6x70 csavarok vannak nekem bent és 8-as anyák a távtartók.
Szevasz! Konkrét beálítása nem tudom hogy létezik e! Én most maxra vettem mert komplett generált kapott. Ha helyesen van beállítva akkor 1000km/1l olaj, de ez függ attól is mire használod. Én csak úton használom nagyon ritkán terepen de ez minimális. Így kijövök kb 50-es keverékre. Én a helyedben 3/4 részig kihajtanám a szivattyú feszítőjét és nézném az üzemanyag fogyasztáshoz viszonyítva az olajfogyasztást (5lit/1dl). Így kapsz némi képet a keverék minőségéről. Ha kevés adj neki ha sok lejjebb veszed. Én is vissza fogom állitani ha benn lesz az ezer km.
Oké azt láttam előtte is, de elég hosszú csavar kell hozzá, meg valami távtartó is, mert az nélkül nem tud elfordulni a lámpa miatt.Kb milyen hosszú csavarral oldottad meg?
4 csavarral. gyárilag a villa tartó konzolon ott a 4 menetes lyuk, már csak a sárvédőt kell átszabni hozzá.
Szia

Az olajozással kapcsolatban kérdeznék pár dolgot...
Nem tudod hogy az ember honnan tudja,hogy az olajszivatyú milyen keveréket ad?Hogy kell beállitani hogy jó legyen?MErt nkem is akadnak gondok az olajozással.
Amugy nem kap úgy túl sok olajat?

Roli
Nagyon pöpec!De, hogy fogattad föl azt az első sárvédőt?
A Gilera Arizona 200-as tetszett a legjobban csak sajna nem volt rendszámos, utána vettem a Tuareget. Most meg úgy hozta a sors hogy lecserélhettem egy újabb mocira...
"neked"
Hát nekem nincs valami nagy tapasztalatom motorvétel téren mivel eddig csak 2 motorom volt(van)..a simsont kaptam ballagóra a Tuareget már saját bukszából csengettem ki..
De ahogy látom nekem már volt pár motorhoz szerencséd...
A DRZ-t leszámítva melyik volt a legjobb?
Sajnos azért ez nemúgy van! Itt létezik ember- gép közti személyes kapcsolat. Majd lassan bele teszem, ráérek!
Hajtókart, csak zsír újat tegyél bele... Ha már egyszer szétszeded.
Szia van! Mennyire gondoltál még is?
még nem tudom de már szerzem az infókat kinek milye van ha majd kelleni fog valami
Jó állapotú bendixet keresek óccsón ... van valakinek?
Én is minden pénzem azokra kurva motorokra költöttem, de mostmár szeretnék megállapodni a jelenleginél...
Majd én beleteszem neked azt az 1000-est, szombaton meg vasárnap