Hát igen szerencsésnek mondhatom magam...egyik haverom (simos) eljött megnézni a vasat és csak ámélkodott
Mondjuk azért az is hozzá tartozik hogy a legtöbb korombelivel ellentétben nem cigizem nem iszom el a pénzemet minden hétvégén hanem inkább eltettem mocira
simsonról jut eszembe: nyáron szinte minden nap mentem vele de minden héten bütykölgetni kellett minden baja volt, most itt a tél azért mentem vele párszor hóba sárba fagyba...erre vasárnap már kíváncsiságból berúgtam h beindul-e 3-4 hét állás után erre első rúgásra szivatóval pöc-röf
Ez nem tuning csak egy kis könnyítés az emésztésének. A mátra még odébb van a tátrába meg minnek mennyek. Legalább egy ezredest bele kéne tenni, ha van időm megyek is vele. Nagyobbat meg nem veszek mert minek, meg szűk lenne a keret. Ha bevállik jó lesz ez nekem. Amúgy ez is oda visz mint a másik.
Pista mondtam már... Ne tuningolj, inkább nagyobbat kell venni . A viccet félretéve hétvégén jó idő lesz úgyhogy tudom a Pegasot járatni. Csütörtökre lesz gyári szuperhalk dob a DRZ-re, meg gyári csomagtartó is, ha majd megyünk a Mátrába meg a Tátrába túrázni...
Szevasz! Ma kiszedtem a gyapotot az egészet remélem egy picit jobban öblöget! A keveréken meg sűrítettem, úgy hogy full az olajzás + 40-es keverék. Remélem én nem járok úgy mint gege barátunk. Ha meg mégis akkor is van minden mint a búcsúban.
Hehe annyira nem izgulok még van időm szezonig meg sajna foglalkoztatnak más problémák is, sosem unatkozom mindíg meg kell oldani valamit hát a mocim is közéjük tartozik. Pozitív vagyok reményeim szerint 40.ből megúszom. hmmmmm....... ha mégsem akkor veszek egy másik blokkot.
Mondjuk azért az is hozzá tartozik hogy a legtöbb korombelivel ellentétben nem cigizem nem iszom el a pénzemet minden hétvégén hanem inkább eltettem mocira