Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen szerencsésnek mondhatom magam...egyik haverom (simos) eljött megnézni a vasat és csak ámélkodott
Mondjuk azért az is hozzá tartozik hogy a legtöbb korombelivel ellentétben nem cigizem nem iszom el a pénzemet minden hétvégén hanem inkább eltettem mocira
simsonról jut eszembe: nyáron szinte minden nap mentem vele de minden héten bütykölgetni kellett minden baja volt, most itt a tél azért mentem vele párszor hóba sárba fagyba...erre vasárnap már kíváncsiságból berúgtam h beindul-e 3-4 hét állás után erre első rúgásra szivatóval pöc-röf
Ez nem tuning csak egy kis könnyítés az emésztésének. A mátra még odébb van a tátrába meg minnek mennyek. Legalább egy ezredest bele kéne tenni, ha van időm megyek is vele. Nagyobbat meg nem veszek mert minek, meg szűk lenne a keret. Ha bevállik jó lesz ez nekem. Amúgy ez is oda visz mint a másik.
Meg 16 évesen ha ilyen motorom lett volna... Kb. akkor vettem életem első motorját, egy Rometet 6000Ft-ért.
Ismerős a dolog Tavaly ilyenkor hivatalosan és is még csak Simsonozhattam, de volt azért más is
De nagyon elviselhetetlen
Azt bölcsen teszed
Ajj én is úgy mennék valamerre gurulni egyet, de sajnos addig várnom kell amíg lesz jogsi
Pista mondtam már... Ne tuningolj, inkább nagyobbat kell venni . A viccet félretéve hétvégén jó idő lesz úgyhogy tudom a Pegasot járatni. Csütörtökre lesz gyári szuperhalk dob a DRZ-re, meg gyári csomagtartó is, ha majd megyünk a Mátrába meg a Tátrába túrázni...
Külön a plexi 5000Ft, a komplett első idom 8000Ft.
Szevasz! Ma kiszedtem a gyapotot az egészet remélem egy picit jobban öblöget! A keveréken meg sűrítettem, úgy hogy full az olajzás + 40-es keverék. Remélem én nem járok úgy mint gege barátunk. Ha meg mégis akkor is van minden mint a búcsúban.
nekem kéne egy plexi 06 30 250 36 31
Főtengely az rossz. Csak nem hajtókaros lett a géped?
hajtókar?
Henger, dugó, gyújtás nincs már meg...
jah tényleg milyen rotax alkatrészeid vannak?
Hehe annyira nem izgulok még van időm szezonig meg sajna foglalkoztatnak más problémák is, sosem unatkozom mindíg meg kell oldani valamit hát a mocim is közéjük tartozik. Pozitív vagyok reményeim szerint 40.ből megúszom. hmmmmm....... ha mégsem akkor veszek egy másik blokkot.
Baszki érdekes vagy azért. Engem személy szerint kibaszottul idegesítene mi van vele... 10000 lesz-e a generál vagy egy nullával több...
áááh dehogy még szét sem szedték, hogy tudjam mizu vele. Majd jövő héten kiderül.
Ha valakinek kell van egy csomó Tuareg alkatrészem, idomok Wind-é, ill Rotax 123 alkatrészek...
Hello megy már a gépezet?
Végülis a henger is tönkrement?
ilyesmire gondoltál? ezt én faragtam az eredetiből.
Eladó rotax123-as hengerszett!
henger(perselyes henger,) vertex dugó-gyűrűk,csapszeg,tükörgö,hengerfej,vizterfedé

l és a henger alá a tömités amit kiszedtem.
érd:elérhetőségeim adatlapomon
Köszi Pityu a segitséget! Remélem sikerül:D !
Sziasztok!
Van valakinek olyan első sárvédője eladó amit ki lehet emelni pegasora h cross-os legyen, vagy a tuaregét esetleg meg lehet oldani rá?