Heló srácok nem tud v.ki tuareg 125-höz bal oldalidomot lehetőleg olcsón, küldjön 1SMS-t erre a számra 06302965318 köszi. 1 kérdés a power szelep és a hátsó fékkar miért és hogyan van összekötve az enyémről hiányzik.
Van Pilisborosjenőn egy emberke Fehér Gézának hívják nekem ( igaz a klr-be) ő vágta rendbe a központi telot nem is nagy pénzért. Egyébként fel szokot itt tüni egy maklári srác neki vannak bontott cuccai.
Takibaa. De legalább megbeszéltünk egy mátratúrát Egyébként nézegettem de nem nagyon van ilyen, Csoola. Eddig minden motoromat átépítettem. Mivel a Rally alapon egy batár gép fsimán kibír egy 500as lokkot. Mondjuk lengővilla csere, teló másik stb. De a rendszám miatt kell ez a váz.
nem is láttam ilyen Tuareget rendszámosba mint a tied, de az nem?
amugy asszem ez a cim: http://www.gerecsemotor.hu
nekem gyár cuccokat kérdeztem a DThez és minden volt, nemtom h a tiedhez is van-e, megéri küldeni egy e-mailt, bár inkább telefont javaslom, neten sokára válaszoltak
sztem jol ki lehet venni h Tuareg Wind, egyik legszebb állapotu amit lehet errefele látni (de pölö Pityué is fasza)
amugy te hogyan gondolod az 500-as blokk beépitését Tuareg Rallyba, vagy félreértettem? szvsz jobban járnál ha elcserélnéd egy suzuki DR-re, vagyTenerére, Tuaregre vagy tudom is én mire :D de ezt átalakitani nem tünik nyerö ötletnek, vagy van aki csinált ilyet?
továbbra is keresek a légszűrőház és a karbi közé gumicsonkot, valamint hátsó lengéscsillapítót, és ha van akkor lehetőleg új, vagy új közeli tárcsát, betétet hátra
Ma sikerült dragheart kollegával szépen szívnunk egy nagyot
Ő kiszerelte nekem a hátsó lengéscsillapítót és a légszűrőt, még 1 x köszönet érte, én leautóztam Erdőkertesre, majd Kistarcsára a szerelőhöz és miután kiderült, hogy a Tuareg Rally és a Tuareg ETX alkatrészei köszönőviszonyban sincsenek egymással, vissza Erdőkertesre, majd haza Budapestre, nemrég értem haza
fain kis kör volt
szét lett már szedve, de a moci szerelőnél van, mert otthon (bérház) nem tudom szerelni, tárolni is necces
amúgy meg hiába szedem szét, nincs amivel elvigyem az alkatrészeket, a kocsim is szervízben van
Egy kib---- helyen sem tudnak alkatrészt adni, vhol aztmondják vigyem a régi, hátha találnak olyat...
persze munkába is a régi alkatrészekkel járok, nincs jobb dolgom, m int magammal cipelni a szarráment rugóstagot
főleg jármű nélkül szeretek így mászkálni és lehetőleg vidékre lemenni minden cuccért
A Mátra túrát megbeszélhettük volna azért egyszerűbben is
amugy asszem ez a cim: http://www.gerecsemotor.hu
nekem gyár cuccokat kérdeztem a DThez és minden volt, nemtom h a tiedhez is van-e, megéri küldeni egy e-mailt, bár inkább telefont javaslom, neten sokára válaszoltak
amugy te hogyan gondolod az 500-as blokk beépitését Tuareg Rallyba, vagy félreértettem? szvsz jobban járnál ha elcserélnéd egy suzuki DR-re, vagyTenerére, Tuaregre vagy tudom is én mire :D de ezt átalakitani nem tünik nyerö ötletnek, vagy van aki csinált ilyet?
továbbra is keresek a légszűrőház és a karbi közé gumicsonkot, valamint hátsó lengéscsillapítót, és ha van akkor lehetőleg új, vagy új közeli tárcsát, betétet hátra
Ma sikerült dragheart kollegával szépen szívnunk egy nagyot
Ő kiszerelte nekem a hátsó lengéscsillapítót és a légszűrőt, még 1 x köszönet érte, én leautóztam Erdőkertesre, majd Kistarcsára a szerelőhöz és miután kiderült, hogy a Tuareg Rally és a Tuareg ETX alkatrészei köszönőviszonyban sincsenek egymással, vissza Erdőkertesre, majd haza Budapestre, nemrég értem haza
fain kis kör volt