Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia ! furatni nem lehet mert nikazilos ahengerük de lehet hozzá bontóban szerezni dugót hengert 125 öst és talán 160 as hengert is szerezni!a következő címről
CSETÉNY: TROJÁK ZOLTÁN 06 30/855 7633 itt van minden!olaszból meg asszem svájcból hozzák be 2-3 hetente a mocikat de a fickó az eléggé ért az apriliákhoz és tanácsot is tud adni ha van valami baj a gépeddel! sok sikert

érdemes felhívni ! szia
eladó apróságok rx hez és tuaregekhez rv 123 as blokkhoz...............1000 ft per darabos áron ha valakit érdekel akkor keressen..........sziasztok!
Nem nyit a termosztát, szar a vízpumpa, kevés benne a víz, eltömődés, dugulás...
hy mindenki! Nekem olyan problémám lenne h forralja a vizet a motor...... ha valaki tudja hogy mi ennek a kiváltó oka az legyen szíves megírni nekem előre is köszi!
Ma kinyiffant a mocim
mint kiderült tuning polini 160as henger van rajta 34-es karbival...
az egyik gyürü már rég le volt ragadva. kicsit meghajtottam és megdöglött...hol kapok ilyen dugot? lehet ezt furatni?mit csináljak?
O bocsi elirtam az emailem:) kolesimi@freemail.hu..
Bocs...köszi..:)
TUAREG 350 wind eiadó ,ha tudtok vevőt szoljatok !

előre is köszi
Köszi megjött!
Nincs valakinek Tuareg Wind 125-höz kapcsolási rajza? (Fordulatszámmérős a műszerfal)
A kép lemaradt.
elsötelo simeríng méret 40x52x10/10.5
hy! Végre késsz a gép Már idelye volt...nagyon untam a simsont itt van 1-2 kép is (fejidom MÉG nincs)
Sziasztok!
Most vettem egy Tuareg 350 cm3 motort,és mivel technikailag analfabéta vagyok, lenne egy-két kérdésem.
1. A motor jól megy, erős és szépen húz, nem is füstöl,de alapjáraton kerregő-surlodó hangot ad. Nagy a baj, vagy olasz motoroknál ez természetes?
2. Ritkán, de előfordul hogy gázelvételkor nem esik vissza a fordulat alapjáratra, hanem megáll kb. 2000-es fordulaton. Ezt mi okozhatja?
3. Alkatrészt lehet e-még kapni ilyen öreg motorhoz? /90-es évjárat/

Válaszotokat köszi.
Üdv mindenkinek.Megköszönném ha valaki nekem is elküldené a szerviz könyvet.Égen földön nem találok .Köszi elöre is.Plecsi75@freemail.hu
Hali
Nekem is küld légyszia manualt és a legót.
imitrike@freemail.hu
köszönet.
Telószimering méretét, esetleg tudod?
kolesi8mi@freemail.hu.
köszi elöre is..
Küldj email cimet.
Soleszka!
Átküldöd nekem is?
robertpandi@freemail.hu
Elöre is köszi.
Át tudnád nekem is küldeni, a Tuareges dolgaidat? Előre is köszi! /kepesi@starjan.hu/
hello lenne még tuareg szervizkönyved?
Na szevaztok mindenkinke szeretném eldani a motor aprilia tuareg 125/50 180 e forintért de ez csak irányár. Felújított állapotban nagyon echte motorral jelentkezőket várok itt vagy a 06 30 580 40 13 as telefonszámon képet adok:
hi!
nem tud vki etx-hez? 160as henger dugóval? elég fontos lenne... fekete blokkos... asszem rotax 127es..
ma megszoptam szétment az alső tügörgő és felszette.. a dugónak lőttek... hengernek nem lett baja de már hónoltatni meg ilyenek ink 160as kéne... meg a főtengely is újitatva lesz... úgyhogy birnia kéne
Jó nektek, én már kikészülök motor nélkül Valamit tényleg kell csinálnom, veszek egy szimót, vagy valami, de már nem bírom
én ugy volt h megyek...de most passzolom...mert más dolgom van...persze moccal
a karburálást meg 1évbe 4Xer elég megcsinálni mégpedig tavasz nyár ősz tél...