szia ! furatni nem lehet mert nikazilos ahengerük de lehet hozzá bontóban szerezni dugót hengert 125 öst és talán 160 as hengert is szerezni!a következő címről
CSETÉNY: TROJÁK ZOLTÁN 06 30/855 7633 itt van minden!olaszból meg asszem svájcból hozzák be 2-3 hetente a mocikat de a fickó az eléggé ért az apriliákhoz és tanácsot is tud adni ha van valami baj a gépeddel! sok sikert
hy mindenki! Nekem olyan problémám lenne h forralja a vizet a motor...... ha valaki tudja hogy mi ennek a kiváltó oka az legyen szíves megírni nekem előre is köszi!
Ma kinyiffant a mocim
mint kiderült tuning polini 160as henger van rajta 34-es karbival...
az egyik gyürü már rég le volt ragadva. kicsit meghajtottam és megdöglött...hol kapok ilyen dugot? lehet ezt furatni?mit csináljak?
Sziasztok!
Most vettem egy Tuareg 350 cm3 motort,és mivel technikailag analfabéta vagyok, lenne egy-két kérdésem.
1. A motor jól megy, erős és szépen húz, nem is füstöl,de alapjáraton kerregő-surlodó hangot ad. Nagy a baj, vagy olasz motoroknál ez természetes?
2. Ritkán, de előfordul hogy gázelvételkor nem esik vissza a fordulat alapjáratra, hanem megáll kb. 2000-es fordulaton. Ezt mi okozhatja?
3. Alkatrészt lehet e-még kapni ilyen öreg motorhoz? /90-es évjárat/
Na szevaztok mindenkinke szeretném eldani a motor aprilia tuareg 125/50 180 e forintért de ez csak irányár. Felújított állapotban nagyon echte motorral jelentkezőket várok itt vagy a 06 30 580 40 13 as telefonszámon képet adok:
hi!
nem tud vki etx-hez? 160as henger dugóval? elég fontos lenne... fekete blokkos... asszem rotax 127es..
ma megszoptam szétment az alső tügörgő és felszette.. a dugónak lőttek... hengernek nem lett baja de már hónoltatni meg ilyenek ink 160as kéne... meg a főtengely is újitatva lesz... úgyhogy birnia kéne
CSETÉNY: TROJÁK ZOLTÁN 06 30/855 7633 itt van minden!olaszból meg asszem svájcból hozzák be 2-3 hetente a mocikat de a fickó az eléggé ért az apriliákhoz és tanácsot is tud adni ha van valami baj a gépeddel! sok sikert
érdemes felhívni ! szia