Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok
Haver vett egy '95ös 125ös TUAREGet, kicsit érdeklödnénk.
Mekkora a telószárszimering, mennyi olaj kell száranként, váltóba milyen olajat ajánlatok ill.melyiket nem!
jah elég szép.. csak regadó ilyenek még egy 100ast legalább számolj rá. meg egy csomó szarakodást...
Jo ällapotunak tünik!Fejer megyei vagyok en is! Helyileg pontosan hol van a moci?Te adod el?
Akkor Asso Werke lesz!(Egyébként egy ezressel olcsóbb mint a Vertex szóval pénztárcakímélőbb is!) Remélem be fog válni! Csak a bejáratástól félek nem akarom elrontani...
Szerintem meg Wiseco!
Asso Werke! Ha tudsz szerezni, mindeképpen! Ha nem, akkor Wössner! Én a Vertexet nem javaslom... Túl sok ragadt meg az elmúlt 1 év alatt....
Amúgy az Asso tuti, hogy gyári bele, és tuti, hogy tökéletes!
nya akkor mozgalmas volt a 7végéd neked is én már sztem este nem megyek ki...mert holnap melo pihenni is kéne a tegnapi party után még nem non volt időm láncszett kell mondtam én amit használnak az kopik
Szerintem is jobban hangzik!
HA fater ad pénzt mert ma semerre se voltam csak itt ott a környéken tartalék benzinel, kb 40kmert ha elmehettem kb 30-40es tempóvalk minnél töbet élvezzem:)szal ha ad pénzt kb 7felé indulok szarvaskőzni meg erre arra full tankal.Tegnap lukácsnak álítgattuk a motorját mert a slick(még nincs vágva) miatt 120felett eszméletlenül szitált neki.városba erre ara elvoltunk csúsztatta álandóan meg rakta kia seggét kanyrba meg nagygáz.elmentünk hawerjához tanácsokatkért kb 4x voltunk benzinkutnál keréknyomást álítani meg telot.külsősoron nyomattaneki.alakulgatkb 2től nemis tom6körül ha hazaértem.mameg minden erőmmel mocitisztításon voltam viszont sztem nekemis kell láncszett
így van de én meg azért kerestelek mert gurulni voltam...Egerben is Vécs...onnét át terepen Domoszlóra-Kisnána- Sirok- Egerbakta- Eger- és zu Hause karaj volt...90km -beletettem
émmeg aztmondom csudaszép a gépem:P
felraktam ma a sárvédőt
én azt mondom vertex
Sikerült kiderítenem és nem ablakos dugó kell a hengerhez! Már csak egy a kérdés: milyen márka legyen? Vertex vagy Asso Werke?
Szerintetek?
ha ráállok egy tampóra...akkor 7000-8000 között használom
nagyon szép
http://www.hasznaltauto.hu/1891715_aprilia_tuareg_1986

Mer
em ajánlani. Nagyon egyben van. 160e ért elvihető.
Üdv
hali!
az enyém majd eladó lesz ha elkészül sztem... van hozzá sm-szettem is... meg pár alkatrész plusszba hengerfej tömitések gyűrűk sárvédő ilyenek... 200k körül...
Sziasztok!

Jo ällapotban levö 125-ös tuareget keresek 160000 Ft-ig!Ha tudtok ilyet irjatok!
Csááó! Május lejeén kapja meg az új dugószettet a mocc remélem azért jobban fog 50esként menni mint egy simson Egyébként még most sem tudom hogy ablakos vagy sima dugó kell-e bele!?
nemtetszik? :)
Köszönön szépen! :D
hát lerugva XD nekem se tetszett annyira am :)
úgy döntöttem nem lesz rajta semmi fölösleges cucc tükör lámpa semmi csak bányába fogom használni... :)
valami fasza faridomot kéne szerezzek.. esetleg nem tud valaki?
4Szép nap mindenkinek.1Tudja valaki hol tudom feltölteni a közp. telót 12 atm-ra?
huhh hogy nez ezki.:) miujsag van errefele, reg voltam itt reg hallottam feloletek, vasak mennek?:):P
Nagyon fain lesz a mocc! De én őszinte leszek hozzád: szerintem rúgd le a fejidomot. Amúgy elissával értek egyet, neked kell, hogy tetszen, nekem speciel nem jön be. Egy trapézlámpa jobban állna neki.
azt látni is h sok melod fekszik benne ...jah crx...dobj egy üzit elissaracingkukacvipmailponthu-ra ha bővebb infot akarsz rola...amugy már eladva a gyönyörűség