Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen! van benne egy kis melóm már :)
tényleg láttam az adatlapodon h van volt crx-etek.. én is gondolkozok most egy ilyenbe... tudni kell róla valamit pl úgy értem vásárláskor mire érdemes odafigyelni.. meg hogy motorikusan milyenek, elsősorban meghibásodás..
hát nekem ezzel a fejidommal nem jön be...de neked kell h teccen ...jah és grat non szépen összeáll a gépesed
jah még egy telóharmónika is kéne fehér
hali!
mi a helyzet erre fele? már rég jártam itt.. mennek a csacsik?
nekem ha minden jól alakul május 1re fullosan kész a mocc.. (már mentem vele azé)
kapott egy új festést, hátsó rugóstag (kawasaki kx) nagyon pengusz húzó nyomó fokozat állitható meg minden.. ülés újrabőrözve, olaj, gyertya, markolat fejidom(sufnis) kipuffot újragyotoztam csináltam fasza felfogatást neki kb ennyi... még egy kuplungbovdent kell csináljak meg a világitást bekötni és mehet a menet :) kéne egy kis segitség sztem milyen az a fejidom? rajta merjem hagyni vagy rugjam le :) még majd rendesen fel kell rakjam még csak oda lett rakva
Nem véletlenül nem szoktam írkálni az ilyen tanácskérő hsz-ra, mer' vagy ez vagy még ki is oktat, hogy nem jól tudom.
Nem csak blamál itt hogy pénzért akartam neki egy rugót adni aminek darabját legyártattam 500 ft ért meg elkocsikaztam érte 3000 ft benzint, közben csak segíteni szerettem volna neki, hogy minnél hamarabb menjen a gép. Dehat ez van...
Ne stresszeldd magad Domi
Én végighívtam egy pár bontót. De akkor nem volt sehol. Megfogtam magamat elmentem és nem olcson csinaltattam egyet. De te jobban megoldottad. Ügyes vagy nagyon... Remélem hogy jolesz az ingyen rugód, de tőllem többet ne várj semmilyen segítséget... Amugy a nagyon draga 500 ft volt. Az egy rugóhoz képest draga. Nem belőlled akartam üzeletet csinalni.
seholsem:) Most kaptam ingyen az egyik bontobol.. azért köszönöm a nagylelküséged..
Nekem van rugó mert elmentem és csináltattam több darabot de nem olcson csinaltak. HA érdekel. Mert ilyet nem fogsz találni seholsem.
Rugó nélkül túl hamar nyit a szelep és így kis fordulatszám tartományban nyomaték szegényebb a motor.
A linket Honda 08-nak írtam, de ahogy látom jó lett neked is
ja és kösz a linket. holnap felhivom..
Köszi..Nekem a spirálrugo hiányzik...link
és a bowden meg a kiemelökar sincs.. de az nem is kell. csak rugo lenne.
azt hittem a szelep rezeg be rugo hillyán és azért krepeg...
tanácstalan vagyok.. pöccre indul. szép vörös a gyertya..de nem az igazi...
Tudom, hogy egyszerűbb itt megkérdezni, de miért nem nézel szét a neten? Itt egy link: www.kepesmotor.hu/motorblokk/i...
nem most 4 sebes és minareli-s
Ha minarelli blokkos akkor lehet 5-öset! Milyen évjárat? Jelenleg 3 sebességes?
Hello.Nemtudjátok hogy lehet-e tuareg rally 50-be 5-ös,esetleg 6-os váltót kapni?
A spirál rugóra gondolsz vagy arra a kis rugós lemezre?
Azért nemigen rángat! Csak gyárit tegyél bele mert a keménysége a vezérlés szempontjából nagyon fontos!
az enyémben nincs rugo... hol tudok szerezni? lehet azért rángat?
igen
jajte:) a kicsiko uj gumija jeah:D
A mai du-án most értem haza ...