Köszi szépen! van benne egy kis melóm már :)
tényleg láttam az adatlapodon h van volt crx-etek.. én is gondolkozok most egy ilyenbe... tudni kell róla valamit pl úgy értem vásárláskor mire érdemes odafigyelni.. meg hogy motorikusan milyenek, elsősorban meghibásodás..
hali!
mi a helyzet erre fele? már rég jártam itt.. mennek a csacsik?
nekem ha minden jól alakul május 1re fullosan kész a mocc.. (már mentem vele azé)
kapott egy új festést, hátsó rugóstag (kawasaki kx) nagyon pengusz húzó nyomó fokozat állitható meg minden.. ülés újrabőrözve, olaj, gyertya, markolat fejidom(sufnis) kipuffot újragyotoztam csináltam fasza felfogatást neki kb ennyi... még egy kuplungbovdent kell csináljak meg a világitást bekötni és mehet a menet :) kéne egy kis segitség sztem milyen az a fejidom? rajta merjem hagyni vagy rugjam le :) még majd rendesen fel kell rakjam még csak oda lett rakva
Nem csak blamál itt hogy pénzért akartam neki egy rugót adni aminek darabját legyártattam 500 ft ért meg elkocsikaztam érte 3000 ft benzint, közben csak segíteni szerettem volna neki, hogy minnél hamarabb menjen a gép. Dehat ez van...
Én végighívtam egy pár bontót. De akkor nem volt sehol. Megfogtam magamat elmentem és nem olcson csinaltattam egyet. De te jobban megoldottad. Ügyes vagy nagyon... Remélem hogy jolesz az ingyen rugód, de tőllem többet ne várj semmilyen segítséget... Amugy a nagyon draga 500 ft volt. Az egy rugóhoz képest draga. Nem belőlled akartam üzeletet csinalni.
Köszi..Nekem a spirálrugo hiányzik...link
és a bowden meg a kiemelökar sincs.. de az nem is kell. csak rugo lenne.
azt hittem a szelep rezeg be rugo hillyán és azért krepeg...
tanácstalan vagyok.. pöccre indul. szép vörös a gyertya..de nem az igazi...
tényleg láttam az adatlapodon h van volt crx-etek.. én is gondolkozok most egy ilyenbe... tudni kell róla valamit pl úgy értem vásárláskor mire érdemes odafigyelni.. meg hogy motorikusan milyenek, elsősorban meghibásodás..