Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és tényleg nincs rajta lánckenés ..az az olajbeöntő de amatör vagyok még ehez a géphez:)
Na szétszedtem a pneumatikus powert... szerintetek kell bele rugo ami alaphelyzetben tartja?
Nem írtál, hogy mi lett a csonkkal? - a pénzről nem is beszélve, hogy nem küldted el!
Ennyit a bizalomról, eljátszod 1400ft miatt? Légyszíves jelentkezz!
Én tudok róla, hogy lenne rajta lánckenés! Az nem csőcsatlakozás, hanem az elektromos powernek a bowdene menne oda szerintem.
Köszi onnan adtam neki, de van valami nyilás ahová megy valahonnan az olaj...
A láncsprayből
köszi.. Kitöltve..;)
csak mert van rajta valami csöcsatlakozo és nincs rajta csö..Ja és a lánckenéshez honnan megy az olaj?
Adatlapodat töltsd ki légyszi! Valószínű többen fognak segíteni.
Hogy érted hogy nincs bekötve? Azt a kipufogógáz nyomása működteti.
Sziasztok most vettem egy 90-es évjáratu gépet és nincs rajta bekötve a powerszelep:( hová kell kötni? pneumatikus van rajta...
henger és a block közé ehngertalp tömités kell,az klingeritből an kivágva 1 olyan alaku tömités,mint amien ott a kialakitása a dolgoknak.. gumigyűrű az a henger és hengerfej közt van, égéstér-viztér, viztér-külvilág közt
Helló
Segitsetek.
Aprilia futurámban csinálom a rotax 123 as motrot és nem tudom a henger és a blokk közé milyen tömités kell,azt mondták ne legyen kevesebb mint 1 mm,de eddig csak 0,5mm volt és ment az előző gazdánál.Oda csak egy darab tömitőgyürü kell vagy több?
Előre is köszi
Hali!Srácok és lányok ELADÓ A GÉPEM, ha vkit érdekel, vagy esetleg erre téved valami újdonsült motorvevő,akkor itt a link!viccet félretéve ez tényleg kitűnő állapotú KERESSETEK MERT SÜRGŐS LENNE A NAGY GÉP MEGVÉTELE MIATT
De milyen Castrolt? Amúgy bármelyik jobb márka jó bele (Castrol, Repsol, Mobil, Motul...) csak szintetikus legyen!
Sajnos fejből nem tudom a méretét! Vidd el a rosszat mintának, bármelyik csapágyüzletben kapsz hozzá csak mondjad, hogy milyen célra kell!
Hol lehet olyat kapni, és honnan tudjam, hogy mekkorát kell venni bele, hogy lehetőleg ne akkor futkosak, amikor szétszedi valaki a mocit?
Ezidáig Castrol 2T-t tettem bele, most már Silkolene 2 SX-et.
De mivel nem vagyok műszaki beállítottságú, lövésem sincs róla, hogy kell beállítani a motort, és az olajszivattyút, sajna.
Elől az ó gyűrűt cseréld ki a powernál és akkor nem fogja lökni az olajat.
A mocim 19 éves és még soha nem kellett ki égetni a kiput. Utána mondjuk elég érdekesen nézne ki az alu dob!
Amúgy az a 4l nekem városi fogyasztás!
Normális olajat kéne használni, rendesen be állítani az olajszivattyút meg a motort és akkor nem löki az olajat! Nekem 50l benzinhez 1l olajat használ el és sehol nem "löki" az olajat, üzem melegen szinte nem is füstöl! Az meg már régen rossz ha a kipufogónak kéne el égetnie az olajat!
Értem.
Lehet, hogy úgy én is tudnék takarékoskodni, de akkor meg nem égeti el a kipufogó az olajat, és löki kifelé hátul.
Mondjuk, ha húzom neki, s nyit a power, akkor meg elöl tolja ki a power szelepnél, valszeg a tömítés rossz. De ilyenkor elég takarítani a mocit, a kipufogó kiégetésért meg perkálni kell.
Nekem is 4l eszik 4000-5000-es fordulaton. Ha húzod neki akkor 5l.
Holvan ELISSA? Eltévedt hazafelé visontáról?