Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuareg Rallynak megmaradt cuccai egyben olcsón! elvihető.
+Bontott alkatrészek eladók!
Érdeklődj!
email:patvaros87@gmail.com vagy
msn:patvaros87@freemail.hu
mob.:06303207630
Ma kérdeztem azt mondták hogy Durván 30-ba megperselyezik+olyan 25-a dugattyu.Láttam a neten egy 160-as polini szettet 50.000-ért,de a szerelö azt mondta hogy nem lehet faszán belöni a karbit.Mindig szerelgetni kéne.Ti mit mondtok?
Perselyeztesd csak nyugodtan, az én hengerem se nicasilos már... Teljesítményben semmi különbség nem lesz a kettő között.
vehecc egy másik nicasilos hengert 50ért. nem sokkal rosszabb a vas mint a nicasil, és inkabb 20ért megperselyeztetném, mint hogy 50ért vegyek egy hengert.
Hali mindenkinek.Kiderült hogy a hengerem nikasil-os,és nem lehet vele csinálni semmit mert túl mélyek a hútások.Perselyeztetni nem akarom mert akkor már nem lesz a régi:(Tudna vki segíteni!
én szimoztam 1et
nem kell 1 street fighter svalbi 30ér?
A motorom darabokban, dugo kuplung stb.
ti motoroztatok?
hát jah, sajna lofasz nincs... jáj msot gecire szédülök :S
ja vagy nincs motorod most értem má
igy hozta a sors, g lett még 1 mitom... mer am neked mivan a motoroddal?
képekböl itélve szereted a mitokat :D nekem meg pont van olajam, pár hete kaptam még mamám tesoátol, castrol full synth racing :D itt tárolom de sztem elteszem mert ha ránézek már fáj a szivem :P
nem voltam ma.. hét közepén jön meg az olaj amit rendeltem,meg fuvokát kell cserélni még a mitoba,meg betenni a piros izzokal előre...
nah voltatok ma moccozni? ha nekem lenen én reggeltöl idáig meg nem álltam volna az 100... :D
jó kis nap
Hát akkormár én is csatlakozok a bandához Csütörtökön "keresztapám" hívott hogy megyünk a Rockiba de előtte haveroknál iszunk 1-2 sört. A buszon már említett egy 7dekás Jimit is meeg valami vodka szerű képződményt. fél 1 - 1 körül mentünk le és ott folytattuk... 5 után még havert kergettük a roki körül mert neki sétálni volt kedve csak azt nem láttuk merre indult 6 körül haza ... ágy - regggel csörög a teló veszettül áá basszameg havernak megígértem hogy átmegyek délelőtt... 30 perc regenerálódás és irány a busz...
Este meg tánc ... természetesen keringő , mi más lehetne jobb fájó másnapos fejjel
Jah és egy csajszinak megígértem hogy jövő 7 en ugyanott találkozunk
sárgadinnyés a fain
az már tuti
hollandba? ak z ink 1 kis bláz lehet nem?
Ez van, már elvesztünk... javíthatatlanok vagyunk, és huligánok persze...
yesszus ezek a mai fiatalok
Rózsás van most nekem, de az nagyon jó, meg epres is van, az is nagyon jó
Hülye
olyat toltunk mi is kókuszosat meg hülye haverom vett rózsásat.. a kókuszos nagyon fain volt az is ilyen török vagy nem tudom kint vette valahol ahol a pipát is asszem hollandba...
á...ááá...