Á, amúgy nem kell nagy dologra gondolni, az egyik most nyíló üzletláncnál fogok melózni. A lényeg, hogy végre bejelentett melóhelyem lesz, és biztosra tudom, hogy minden hónapban megkapom a pénzemet, nem úgy, mint eddig... A legjobb, hogy egy héten 25 órát kell melózni, az 3 napot jelent, maximum 3 és felet, és ezért kapok nettó 86 ezer forintot. Szerintem ez nagyon jó, teli leszek szabadidővel Később még esetleg lehet mellette máshol is melózni, aztán csak dől a lé (én meg megszakadok... )
hát ezaz, mert itt is a köcsögök az autost leszarják, meg h a 11 éves cigánygyerek ugy veret a ladával h majd leradiroz és az egyik szeme elöre másik jobbra(postás alkat)... de baszki ha én mentem a DT-vel nyugis tempoban egyböl integetett...
erre én is gondoltam am ,h mien lennék én rendőrnek? jönnek a motorosok intenék ,h verjétek neki,jönne a kocsis egyből állitom meg és basztatnám motorosok meg had mennyenek
Á, én nem leszek katona. Nagyapám is katona volt, mondjuk elég szép nyugdíja van, alezredes volt. Ja, és ő indította el magyarországon az első rakétát Egyik haverom is katona, de az az igazság, hogy itt pesten már nincs hely, csak lefele építik a hadsereget, én meg nem fogok leköltözni semmilyen parasztországba, csak azért, hoy katona lehessek...
Jó nagy a pangás Még motorozni se tudok, mert tegnap mikor raktuk fel a cross gummát, kicsíptük a belsőt